|
Post by cathleen on Jun 29, 2009 19:27:22 GMT -5
Cätu võttis oma skateboardi ning asus sellel sõitma. Ta sõitis nii rämbil kui ka tavaliselt asfaltil. Tüdruk tegi erinevaid vingeid trikke ning muigas, kui nood välja tulid.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 4:04:31 GMT -5
Jaaa. Rulaga sa oskad midagi teha." Ütles poiss naeratades kes oli natukene aega juba vaadanud mida tüdruk teeb.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 30, 2009 13:04:08 GMT -5
Hayley istus kahest noorest eemal ja jõi delighti, istudes enda roosal bmx'il. Ta ei jälginud otseselt neid, kuid lihtsalt vaatas sinnapoole. Noormehes tundis ta ära Michi. Tüdruku näol oli muie.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:16:30 GMT -5
poiss võtis nüüd rambi tagant mille küljel ta oli välja oma kiivri ja musta roosade täppidega BMX-i. Ta pani kiivri pähe ja hakkas rulataja poole sõitma kuid siis märkas ta Hari-it. Poiss sõitis siis sinna"See on alkohol, kas pole?"küsis ta peale seda kui ta oli teinud 360kraadi ühe pisikese hüppe abil.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 3:46:17 GMT -5
"Jah, aga lahja," lausus Hayley ja muigas laialt. Ta ulatas pudeli poisi poole: "tahad ?" Hari kõlgutas enda jalga rattal edasi ja tagasi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 3:52:00 GMT -5
Ei. Mina ei sõida millegiga kui mul on kas või väike alko tilk sees. Liiga ohtlik." Ütles poiss muigega.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 3:55:41 GMT -5
"Mmm," muigas Hayley, "korralik." Ta tõmbas siis käe pudeliga tagasi ja rüüpas ühe sõõmu, kui lisas: "ega ma ei tulnudki siia sõitma, ratas on vaid abivahend millega kohale jõuda." Ta oleks tahtnud naerda hetle. "Ma tulin rohkem siia jooma."
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 4:02:18 GMT -5
mm joodik." Ütles poiss muigega. Kuid siis hakkas ta oma rattaga ringi sõitma nii rampidel kui niisama. Trikke tuli igast varukast põhiline oli aga 360 millele järgnes back flip (Rambil.)
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 4:08:34 GMT -5
Olen jah, lausus Hayley vaikselt, kuid võttis siis pudeli kindlamalt kätte ja sõitsi enda roosa bmx'iga rambi juurde, toetades ratta vastu seda ja võttes ise rambi all istet. Ta võttis enda seljakotist nüüd välja ühe cin'i purgi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 4:11:51 GMT -5
Kui poiss lõpetas korraks siis liikus ta tüdruku juurde. "Miks sa jood?" Küsis poiss tõsise olekuga.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 5:48:57 GMT -5
Hayley viis enda pilgu poisile, kes team ees kõrgus ja lausus siis: "niisama." Ta muigas, kui lisas: "mingi tegevus peab ju ometi olema." Tüdruk rüüpas taas cini.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 7:38:10 GMT -5
aga joomine on su tervisele kahjulik. Sa hävitad niiviivi oma mao rakke." Ütles poiss murelikult.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 12:11:33 GMT -5
Hayley kortsutas kulmu, kui lausus: "ära sina sellepärast ültse muretse." Ta manas näole laia naeratuse ja jõi edasi. Tal oli savi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 13:45:14 GMT -5
Ise tead." Ütles poiss pahuralt ja sõitis minema. Taas oli ta rambil.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 13:51:19 GMT -5
"Oh jah, miks kedagi huvitab, et ma enda tervist rikun, see on ju mu enda asi," lausus Hayley vaikselt iseendale. Ta ei tahtnud, et Mich nüüd temaga ennam sellepärast ei suhtle, kuid ta ei kavatsenud sellepärast joomist ka maha jätta. Ega ta ju koguaeg ei joonud, ainult vahepeal.
|
|