|
PIDU (:
Jul 2, 2009 14:51:04 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 14:51:04 GMT -5
Cosy naeris kergelt.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 15:46:18 GMT -5
Post by Liam Maverick on Jul 2, 2009 15:46:18 GMT -5
"Hey," vastas Liam nüüd tüdrukule, kes tema juurde oli jõudnud. Võtnud ühe lonksu enda pudelist, lisas ta: "Liam." Ta naeratas neidisele, jättes enda silmad temale.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 15:52:43 GMT -5
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 15:52:43 GMT -5
"Meeldiv tutvuda," lausus Hayley nüüd ja rüüpas enda jooki. Ta vaikis ja vaatas ringi, märgates Michi. Tüdruk lehvitas talle elavalt ja muigas siis. Ta lootis, et ka Alex tuleb..
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 15:56:39 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 15:56:39 GMT -5
Peagi sai Cosy pudel tühjaks. "Sa nüüd naudi pidu ja räägi teistega" lausus ta. "Ma lähen vaatan ka ringi" lisas neiu ning muigas, kui Alexi põsele siis kerge musi andis. Hetkeks veel noormehe juukseid sasinud, läks CC jookide laua juurde. Ta segas endale valmis ühe martini koos spraidiga, lisades sinna sidrunit ning laimi. Cosy naeratas rahulolevalt ning suundus siis mere äärde, jättes kingad kusagile maki juurde. Järsku oli tüdrukul tulnud tuju lihtsalt olla ning teha mitte midagi. Neiu jalutas jalgupidi vees, hoides käes oma jooki.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:02:57 GMT -5
Post by Alex Taylor on Jul 2, 2009 16:02:57 GMT -5
Peale kergejõustiku trenni oli ka Alex end valmis seadnud. Ta siiski oli otsustanud sealt läbi sõita. Nüüd peatuski noormees parklas, kus olid ka teised autod. Ta ronis autost välja ning vaatas ringi. Noormees oli viisakalt riietatud, must triiksärk oli osa sellest. Ta vaatas ringi, kuid ei teadnud, kas tasub õpilaste sekka minna. Alex jäi oma autole toetuma, võttes taskust välja suitsupaki ning sellest ühe suitsu. Ta süütas selle ning hakkas silmadega siis Hayleyt otsima.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:05:06 GMT -5
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 16:05:06 GMT -5
Hayley kuulis auto häält ja vaatas läbi hõreda metsatuka. Ta märkas tutavat autot ja tema näole langes rahulolev naeratus. Tüdruk rüüpas ühe lonksu jooki ja sammus siis üle liiva ja seejärel läbi puude parklasse, kus seisiski Alex ja suitsetas. Tüdruk naeratas ja sammus tema juurde. "Tore, et sa tulid," lausus ta ja vaatas mehele otsa.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:06:24 GMT -5
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 16:06:24 GMT -5
Kui poiss nägi autot mis parklasse tuli liikus ta selle juurde."Kas te teate et see rikub teie tervist." Ütles poiss rahulikult oma Harley-le istudes.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:07:33 GMT -5
Post by Alex Taylor on Jul 2, 2009 16:07:33 GMT -5
Alex vaikis ning tegi suitsu edasi. Ta suunurgad vaid kerkisid pisut ning lagedale tuli kaval muie. "Tulin" kordas noormees Hayley sõnu. "Küsimus on selles, mis ma siin peale hakkan?" küsis ta. "Ainuke õpetaja õpilaste seas on päris, imelik" pomises ta, kui siis suitsu edasi tõmbas. Teda häiris, et kui ta ka väga tahaks, ei saaks ta pidu panna nagu ta kunagi seda tegi. Ta pidi olema eeskujuks. Noormees vaatas siis ühe teise õpilase poole, kes sinna tuli. "Olen ma tõesti nii populaarne, et kõik ümber minu kogunevad?" küsis Alex ning turtsatas kergelt."Ma tean Mich, ma tean" vastas Alex siis oma õpilasele ning tõmbas suitsu edasi.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:10:52 GMT -5
Post by Liam Maverick on Jul 2, 2009 16:10:52 GMT -5
Kui Hayley lahkus, märkas Liam CC'd mere ääres seismas. Ta sammus sinnapoole ja lausus: "ilus vaade." Ta ei vaadanud hetkel tüdruku poole vaid kaugele merele.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:13:16 GMT -5
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 16:13:16 GMT -5
Hayley kehitas õlgu ja lausus: "enamus siin on täisealised ja me ei ole kooli territooriumil." Siis aga lisas ta: "muidugi võin ma ka siin sinu seltsis olla." Tüdruk naeratas ja viis siis pilgu korraks Michile ja vaatas talle tõsiselt otsa. Siis aga viis ta pilgu jälle Alexile ja rüüpas enda jooki. "Me võime mõneks ajaks ka kuskile mujale rääkima minna," lausus ta siis vaikselt. Tüdruk silmitses Alexi autot.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:14:43 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 16:14:43 GMT -5
Ka CC pilk oli suunatud merele. "On tõesti" lausus ta sosinal. Neiul oli peal mõtlemise hoog ning seega oli ta enda kohta liiga vaikne. Cosy tõstis klaasi huultele ning jõi pisut martinit. Ta lihtsalt vaatas mere piiri ja kuulas laineid, mis vaikselt kalda poole loksusid. Neiu sulges silmad ning muigas endamisi. "Miks sa internaati sattusid?" küsis CC vaikselt, peale pisikest pausi, mis nende vahel oli. Neiu säilitas kerge muige, kui ta enda pilgu Liam'i poole suunas.
|
|
|
PIDU (:
Jul 2, 2009 16:17:43 GMT -5
Post by Alex Taylor on Jul 2, 2009 16:17:43 GMT -5
Alex ohkas vaikselt. "Sa mine hetkel, lõbutse" lausus ta Hayleyle, kui suitsu vaikselt edasi tõmbas. Noormees oli taas tõsiseks muutunud, kuid nüüd pingutas kerge muige enda näole.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 3, 2009 4:46:12 GMT -5
Alexander saatis Cosy'le kerge naeratuse, kui ta ära läks ning jälgis paar sekundit teda, samas turtsatades, kui too uus kutt Matemaatikast CC juurde läks. Muianud taas ning kergelt pead raputanud, viis Alex enda pilgu tagasi merele ning võttis taas džinni purgi kätte, rüübates sellest mõned lonksud. Ja alles siis jõudis talle kohale, et täispeaga ei tohi autoga sõita. Ta turtsatas taas enda üle ning võttis uue lonksu, kavatsedes siis hommikuni seal olla. Või vähemalt nii kaua, kuni ta täis enam ei ole, sest jalgsi nüüd küll kooli tagasi ei viitsiks minna.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 3, 2009 8:48:02 GMT -5
"Mul oli ..vaheldust vaja," lausus Liam ja vaatas siis CC poole. Ta ei hakanud pikemalt seletama miks, kuid nii oli see olnud. Ta tahtis keskonda vahetada. "Ja sa ise?," küsis ta siis ja naeratas veidike, kui enda pilgu taas merele viis, vaadates kaugusesse. CC oli väga armas, kuid Liamile tundus, et tegelikult tüdruk ei olnud nii vaikne, kui ta hetkel oli..
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 3, 2009 8:59:21 GMT -5
Hayley vaatas mõtlikult Alexi poole, kui siis viimaks lausus: "mul on terve õhtu aega lõbutseda, hetkel olen ma hea meelega sinuga." Ta vaatas korraks varjatult Michi poole, kes neid võis vabalt kuulda ja lisas siis Alexile vaikselt: "kuid ma arvan, et see ei ole kõige parem koht, kus olla..." Ta oli tõsine ja uskus, et Alex saab aru, mida ta silmas peab. Mich võis küll hea sõber olla, kuid Hayley ei teadnud veel piidavalt tema iseloomu.
|
|