|
Post by Mich Fenc on Jun 29, 2009 15:32:20 GMT -5
Poiss oli tulnud taas trenni tegema. Poiss võtis omad asjad kaasa ja hakkas jooksma. Kui poiss oli jooksnud umbes 20 ringi märkas ta raja kõrval...Siis mõtles poiss et ta teeb väikse pausi.
|
|
|
Post by Kimberly Saunders on Jun 29, 2009 15:38:48 GMT -5
Kimmy oli mõnda aega jalutanud ja oli sattunud staadionile, raja äärde. Kim silmitses noormeest kes jooksis ja nüüd nähtavasti väikest pausi tegi. "Tervist! Loodetavasti ma ei segaud," ütles Kimberly muigega.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 29, 2009 15:41:22 GMT -5
Ei ei seganud." Ütles poiss naeratades kui ta põlvitas ja silmad sulges siis hingas ta sügavalt sisse ja kui välja puhus liigutas ta käsi pool ringis.
|
|
|
Post by Kimberly Saunders on Jun 29, 2009 15:50:44 GMT -5
"Ma olen muidu Kimberly," ütles Kimmy. Ta vaatas kuidas noormees tegi süvenenult trenni edasi. "Ma arvan, et ma peaks minema, kuna muidu ma lihtsalt segan sind, kui sa siin trenni teed," arvas Kimmy, kuna talle tundus, et ta tõepoolest oli ülearune ja et ei peaks toda noormeest segama.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 29, 2009 15:52:49 GMT -5
Ei ei ole vaja minna. Ma panen ainult oma hingamist praegu rütmi." Ütles poiss naeratades. "See on minu Sensei õpetatud lihtne trikk selleks. Aa ja ma olen muidu Mich." Ütles poiss naeratades kui ta püsti tõusis.
|
|
|
Post by Kimberly Saunders on Jun 30, 2009 7:08:52 GMT -5
Kimmy noogutas mõtlikult. "Sensei on nagu mingi kung-fu õpetaja w? Sorry, aga ma tõesti ei tea selliste asjade kohta suht miskit," tunnistas Berry muigega. See oli lihtsalt tõsi. Ta võis küll teada tantsimise ja laulmise ja selliste värkide kohta, aga mis puudutas võitluskunste ja korraliku sporti, ei teadnud tüdruk just palju.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:09:09 GMT -5
Jah. Aga mina ei ole õppinud kung-fud vaid Kyokushinkai-d** need on hoopis erinevad asjad." ütles poiss kui ta püsti tõusis ja tüdrukule naeratas. **seda õpin ma päriselt ka
|
|
|
Post by Kimberly Saunders on Jul 1, 2009 5:47:03 GMT -5
"Oukei.. Mis puudutab sporti siis ma ei saa üldse pihta, aga kui teema läheb muusikale ja tantsimisele siis ma olen väärt vastane," tunnistas Kimmy. Neidis vaatas korra ringi, muigas ja viis pilgu tagasi Mich'ile.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 7:40:20 GMT -5
Kui tahad ma võin sind õpetada. Karate või siis trenni tegema. Mõlemil on omad reeglid et sa enda lihaseid tuksi ei keeraks." Ütles poiss naeratades.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 8:54:19 GMT -5
Liam viskas jaki staadioni toolile ja sammus siis jooksurajale. Ta alustas jooksmisega. Poiss nautis seda.
|
|