|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 12:21:08 GMT -5
"Fine by me" lausus CC seepeale ning muigas kergelt, kui kavalalt sõbranna poole vaatas. "Sa ütle ainult kus ja mis kell" lisas ta vaiksemalt vastu ning tõstis koheselt ka kahvlitäie suhu. Cosy jõi vahepeal ka segu mahla peale.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 12:26:57 GMT -5
"Mina ei ole vist täna orgunnija," lausus Hayley vaikselt, "kuid ma ei ole kindel. Äkki need tüdrukud ei taha just täna jooki lasta." Ta viipas kahele teisele tüdrukule, kes nende juures istusid.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 12:51:33 GMT -5
CC hakkas kergelt naerma. "Mul natuke savi, kes korraldab" lausus ta. "Sa lihtsalt anna teada, kus ja millal" lisas Cosy siis ning muigas taas kavalalt. Tütarlaps korraldas ise pidusid väga harva. Ta käis vaid teiste pidudel, et endal mugavam oleks. Selline ta kord juba oli.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 13:10:34 GMT -5
"Ja jah," lausus Hayley ja irvitas laialt. Ta jätkas hetkel vaikuses söömist, tahtes näha, mis teised tüdrkud selle Michiga räägivad.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 13:57:43 GMT -5
Alexander astus taas enda tavalises lõbusas tujus söögisaali ning kõndis söögileti juurde, võttes endale taldriku ja sellele ühe kurgivõileiva ning natuke ka makaronisalatit võttis. Joogiks valas Alex kohvi ning pani sellele piima ja suhkrut sisse. Olles omadega valmis saanud, kõndis poiss aknaäärse laua juurde, hakates vaikides toitu sööma. Tema pilk libises üle ruumi ning ta silmas eemal suhteliselt tüdrukulauda, milles istus ka veel üks kutt. Turtsatanud endamisi väääääga vaikselt, libises Alexi pilk taas salatile.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:14:42 GMT -5
Cosy vaatas, et Alex sisenes. Neiu hakkas endamisi naerma. ´Näe, sekspoiss läheb´ sosistas CC Hayleyle. Alexander oli ju kuum. CC vilistas kõvasti ning pilgutas siis silm, kui noormees tema poole lõpuks ka vaatas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:25:31 GMT -5
"Üüüü," lausus Hayley ja naeris. Tema arust oli Mich, kes nende lauas istus julmalt seks. Ta pani enda suu CC's kõrva juurde ja sosistas: "näed seda kutti, kes meie lauas istub onju, see on Mich, ta on julmalt seksikas." Siis tõstis Hayley taas pea ja võttis uue suutäie.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:27:19 GMT -5
´Olen lihaseid näinud´ sosistas Cosy vastu ning muigas siis, kui eemaldus. Neiu hakkas kergelt naerma, kuid süvenes siis peagi oma salati söömisesse.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:32:37 GMT -5
"Ma tahan sellest kõike kuulda," lausus Hayley vaikselt sõbrannale ja muigas laialt. "Ja kohe, ära jäta midagi rääkimata."
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:35:25 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt naerma ning tõstis enda pea, vaadates Cosy'le otsa. Ta pilgutas neidisele silma ja saatis talle taas nalja pärast õhusuudluse. Noormees muigas endamisi ning pani suhu kahvlitäie salatit, hakates korralikult mäluma.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:35:53 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma. ´Laohoone, poksikott, rääkisime, vahetas riideid´ sosistas neiu märksõnu, et jutt võimalikult kiiresti läheks. Neiu salat oli nüüd söödud ja mahla jõi ta ka lõpuks ära.
Alexi pärast hakkas ta aga naerma.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:44:26 GMT -5
"Ma minestasin ja ta aitas mind," lausus Hayley ja muigas siis laialt. Ta vaatas korraks Alexi poole ja siis jälle sõbranna poole, küsides: "teil on mingi teema v?"
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:45:33 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma. "Siiamaani mitte" lausus ta ning muigas, kui sõbranna poole vaatas. "Tean teda samakaua kui Carl'igi" lisas ta ning hammustas kergelt alahuulde.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:46:54 GMT -5
"Carl on ka hott," lausus Hayley nüüd. Ta irvitas. Nüüd ta vaikis ja jätkas söömist.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:47:07 GMT -5
Alex turtsatas vaikselt, kui Cosy naerma puhkes ning ohkas siis vaikselt, süües makaronisalati ära. Siis asus ta võileiva kallale, vahel ka pilke Cosyle ning tema sõbrannale viies.
|
|