|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:50:01 GMT -5
"Niipalju kui ma tean, siis need on kõik Hottie'd" lausus CC imevaikselt. Peagi tõusis ta püsti, jättes asjad lauale. Ta ei viitsinud neid kunagi ära viia. "Hiljem näeb" lausus ta ning suundus siis Alexi poole. Neiu pani käed noormehe silme ette. "Guess who!?" lausus ta ning ootas, et Alex pakuks.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:54:45 GMT -5
Hayley vaatas, kuidas Cosy lahkub. ta irvitas, kuid jäi ise vaikides edasi sööma.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:55:18 GMT -5
Noormehe näole ilmus muie, kui järsku kõik pimedaks läks. Ta turtsatas ning mõtles siis hetke, enne kui ütles: "Oh, ma ei tea. Cosy isiklikult võib-olla?" Alexander asetas enda käed tüdruku käte peale ja põimis naljapärast üksteise sõrmed vaheliti, tõstes siis lõpuks niimoodi Cosy käed enda silmadelt ära ning kallutades enda pea tahapoole, et tüdrukut näha. Ta hoidis ikka veel muige saatel enda ja neidise sõrmed vaheliti põimituna.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 1, 2009 14:59:05 GMT -5
Carl jalutas ümisedes saali. Ta ei märganud Alexit ja Cosyt eemal, küll aga märkas ta lauda, kus istus mitu tüdrukut ja Mich. Carl suundus sinnapoole. Ta istus Hayley kõrvale, lausudes: "hey." Samuti tervitas ta ka Michi ja teisi neidiseid.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:59:50 GMT -5
Cosy muigas rahulolevalt. "Võib-olla tõesti" lausus neiu siis. Ka CC ei teinud midagi vaid vaatas poisile ülevalt alla otsa. "Kuidas mu sekspoisil läheb?" küsis Cosy hetke pärast ning muigas kavalalt. Tüdruk ei häbenenud, et ta kasutas tema hüüdnime, mille nad Hayleyga tollele pannud olid.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 15:02:57 GMT -5
Alexander kergitas lõbustatult kulme, asetades enda käed tagasi lauale, kui Carl sööklasse sisenes. "Väga hästi. Sinul?" küsis ta muiates, "Su silmarõõm tuli." Alex viipas peaga Carli suunas ja muigas endamisi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 15:07:17 GMT -5
"Tsau," lausus Hayley Carlile ja naeratas sõbrale säravalt. Ta vaatas mõnda aega poissi, kui küsis siis: "räägi mulle ausalt, kas teil on Cosyga mingi teema?" Hayley teadis, et Cosy arust ei olnud, kuid ta tahtis teada, mida Carl tunneb.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 15:07:48 GMT -5
"Minul läheb väga hästi, tänan küsimast" lausus Cosy viisakamalt, kui ta tavaliselt oli. Peagi hakkas neidis kergelt naerma, kui Alexi kõrvale istus. Kuulnud tolle lauset vaatas ta korra Carli poole, kuid ta pilk peatus peagi Alexandril. "Üks silmarõõmudest" lausus ta. "Ma ei hakka valetama, mul on neid palju" lisas ta ning naeratas taas laialt. "Aga sina oled ja jääd mu sekspoisiks" lohutas CC, kuigi Alex vist polnud kurvakski veel muutunud.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 15:10:56 GMT -5
"Nii et sa vahetad siis iga päev kutte või midagi taolist?" küsis Alexander turtsatades, lastes silmadel Cosy'le kinnituda. Ta pilk vilksatas mõne hetke pärast Carlile, kuid peagi oli see tagasi tüdrukul. "Ja mis tema hüüdnimi on?" päris noormees muiates, võttes taas irvitades Cosy käest kinni. Loomulikult lihtsalt nalja pärast. Sebida võis ju alati.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 15:14:33 GMT -5
"Ei, sa said valesti aru" lausus Cosy siis. "Mul pole kutti" alustas ta. "Mul on silmarõõmud ning üks neist oled ka sina" selgitas CC. "Aa, ei, temal pole hüüdnime. Ainult sinul on" lausus Cosy, kui korra Carli poole vaatas, kuid peatus lõpuks ikkagi Alex'il. Neiu lasi oma käest kinni võtta ning muigas kavalalt. "Kuid mulle tundub, et see sind ei häiriks, kui ma ka iga päev kutte vahetaksin" lausus neiu seepeale. Vähemalt CC'le tundus nii. "Või arvan ma valesti?" küsis tüdruk siis taas, hammustades nüüd vaikselt alahuulde.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 15:19:00 GMT -5
Alexander noogutas arusaadavalt ja irvitas siis. "Ainult minul on? Ahah," ütles ta taaskord muiates ning seejärel vaba käega enda juukseid sasides. "Noh, tegelikult... Ma lihtsalt sebin natuke," selgitas noormees siis, naeratades Cosy'le.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 15:23:14 GMT -5
"Jah, ainult sinul" lausus ta ning muigas kergelt. "Ja ega sa ainuke pole" lausus neiu siis, kui oli teist Alexi lauset kuulnud. Cosy naeratas taas laialt, kui noormehe poole vaatas. "Samas ma ei nimetaks seda sebimiseks, ma olen lihtsalt avameelne ning naudin tähelepanu keskpunkti" selgitas Cosy, mis ta arvas. Alexi ja Cosy sõrmed olid ikka põimitud ning tüdruku näol valitses naeratus.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 15:26:05 GMT -5
Alexander vaid muigas kergelt, pigistades endale teadmatult õrnalt Cosy kätt. "Nooohh... Siis peab sulle vist ütlema, et minu tähelepanu keskpunktis oled sa küll," teatas ta muigega.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 1, 2009 15:28:29 GMT -5
"Ära küsi selliseid küsimusi," lausus Carl ja muigas. "Meil ei ole midagi, lihtsalt väike flirt, me oleme temaga samamoodi sõbrad nagu sinuga." Noormees naeris vaikselt ja asus siis sööma.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 15:28:50 GMT -5
Kuulnud Alexanderi lauset kerkis tüdruku naeratus veelgi. "Selle üle on mul ainult hea meel" vastas ta ning hammustas taas alahuulde. "Kuuled, sa pead nüüd sööma, et tugevaks saada" lausus neiu ning muigas kergelt. Tal oli tekkinud taas see lollitamis tuju. Alexi käest ta aga lahti ei lasknud. Mitte veel.
|
|