Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:10:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از طلاها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
این بازی ستاره من است
من این بازی و کانال را خیلی دوست دارم، اما یک لطف وجود دارد که یک پوست جدید به عنوان بدنه خاکستری اضافه کنید، بنابراین خوشحال می شوم اگر بتوانید آن را بسازید
پسر من این بازی را دوست دارد و تماشای افزایش رفلکس های او در حین بازی بسیار عالی است. مانند هر پدر و مادری باید بازی کنم، اما وقتی قفل را باز می کنم یا به چیزی دست می یابیم، گیم پلی ذخیره نمی شود یا خراب می شود که بسیار آزاردهنده است. همچنین برای کسانی که مطلقاً هیچ تبلیغاتی نمی خواهند، داده ها و وای فای خود را خاموش کنند
این بازی سرگرم کننده است. برادر من این را بازی می کند. همچنین آنها عاشق تماشای oddbods در یوتیوب هستند
خیلی خوب
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بددددددد بد
فقط یک ریپ متعادل از Sonic Dash. آیا شما حتی سعی می کنید مخفی کنید که چگونه این یک پاره کردن است؟! بازی وحشتناکی است توصیه نمی شود دانلود کنید!!!!! 👎👎👎👎👎👎👎😞😞😞😞😞
این یک بازی کپی شده به Sonic dash است
بهترین بازی oddbod تا کنون من آن را دوست دارم زیرا برای من و برادرم جالب است
باشه همین دویدن برای orm به سطوح نیاز دارد
چه بازی واقعا سخته😨😨😨
اشکالی وجود دارد که می گوید خطای دانلود لطفا بررسی کنید
خیلی عالی بود
بازی جالبی شبیه oddbod معمولی به نظر می رسد اما یک بازی اجرا شده بسیار جالب است
بازی خوبی است اما نمی توانم بازی کنم
بازی جالب برای کودکان و بزرگسالان
😊بازی خوب و همچنین مکان خوب
پاسخ دهید عاليه ايلي مريي باب ين بازی 5 ستا 2 ⭐⭐🌟🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟⭐🌟⭐⭐🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ صفحه سینماش هم بسازید 😍😍😍😍😍😍😍😍💋😍😍😍😍😍😍😍
تا زمانی که ویدیوها از کار افتادند عالی بود.
تبلیغات و گزینه های خرید بسیار زیاد به خصوص برای یک بازی کودکانه. من زمان بیشتری را صرف بیرون آمدن از تبلیغات می کنم تا زمانی که پسرم برای پخش آن صرف می کند.
بازی دونده عالی و قاتل زمان
Tower Conquest Strategie lwx
😩😧🔙🔚🔛🔜🔝
من عاشق جمع کردن پول هستم
من این بازی را دوست دارم
این بازی سرگرم کننده است! درست مثل سونیک x، اما دلیل اینکه من 4 ستاره گذاشتم این است که پول برای خرید شخصیت ها کمی طول می کشد، می توانید به من بگویید چگونه پول بدست بیاورم؟ btw من سوالی دارم پس لطفا به آن پاسخ دهید 1 شما و sonic x creator دوستان هستید؟ 2 آیا شما آن را ساخته اید یا شخص دیگری آن را ساخته است 3 آیا شما خالق نمایش oddbods هستید؟
گرافیک جالب و بازی لذت بخش plss گرافیک زیباتر
علی لللللللییییییی،
پسرم از این بازی بسیار لذت می برد. اما گاهی اوقات هنگام پخش آن خطایی رخ می دهد
فقط تبلیغات خیلی زیاد
این یک بازی بسیار خوب است پسر من عاشق oddbods است که در یوتیوب تماشا می کند و گاهی اوقات تلویزیون را واقعاً دوست دارد این بازی را! اما من یک سوال دارم آیا خوکچه هندی در بازی است؟ چون داشتم اطلاعات مربوط به کامئوهای غافلگیرکننده را می خواندم و می گفت بازی های بیگانه و خوکچه هندی می تواند به من بدی بیاوری؟ لطفا؟
این بازی خیلی قشنگه
به نوعی کسل کننده
کمی سخت برای بچه های کوچک
امروز صبح هنوز میتوانم بازی کنم، اما حالا وقتی میخواستم بازی کنم، متوقف شد.
به دست آوردن شخصیت های جدید برای بچه های زیر 4 سال شما بسیار سرگرم کننده است
بازی gliching
خریدها قابل استفاده نیستند زیرا پیامی می آید که می گوید اینترنت فعال نیست اما اینترنت من وصل است. فقط 16 دلار برای خرید یک شخصیت بنفش خرج کرده ایم و نمی توانیم از او استفاده کنیم. خوشحال نیست.
بد نیست😏😏
بازی خوب
بترین بازی جهان