Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:22:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много точки ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Забавна игра, но просто стана много повтаряща се. Нивата бяха идентични с предишните нива и никога не ставаше по-трудно.
Страхотна игра, твърде много реклами. Трябва да прегледате една или две реклами, след като завършите всяко ниво. Деинсталиран
Освен многото повтарящи се нива, на мисия 305 продължават да бъдат убивани от 2-ма невидими мъже, които въпреки че пиперирам областите, където са, те се появяват само след като бъдете убити. И два пъти вече почти ми стига за заглушителя и балансът се връща на нула. Поправете грешките и добавете няколко нови нива, би било забавно.
Толкова много реклами, натъпкани навсякъде, това е доста отвъд нормалното за всяка игра в магазина със смешна сума..... смешно наистина как това е играта, която вероятно бих си купил, но след като изпитах безумната бомбардировка от реклами, които се появяват на всеки 30 секунди (без преувеличение)..... Установих, че си мисля, по дяволите с разработчиците, те заслужават удар в главата, а не моите пари.
Играйте ниво, след това гледайте реклама, след което гледайте друго. Ура! Играта е разочарована от поредица от реклами, които сте принудени да гледате
Superr sniper game saygame, толкова пристрастяваща, забавна и убиваща време. Добавете бинокъл в тази игра, за да можем да видим къде са враговете. Добавете нови карти и оръжия. Добавете някои RPG врагове като снайперистите, които добавихте и аз искам ден и нощ в тази игра, в тази игра има само ден. Както и да е, благодаря за втората игра на Джони, Джони е любимият ми герой в вашите игри. *Можете ли да пуснете нова стелт игра на Джони с тригер като Hitman. Ще чакам да кажа играта. И направете игра REDLIGHTGREEN LIGHT.
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter آرکیڈ rznr
Играта е, просто ОК. Има много проблеми и често се срива. За съжаление ще изтрия играта.
Ниво 177 е счупено. Казва kill 8, само 6 се появяват, ще се деинсталира
Графиката наистина е най-добрата и оръжията са невероятни. Оценявам я с пълни 5 звезди и най-важният спусък на Джони и снайперист на спусъка на Джони. Имам и двете игри са най-добрите и любимите ми, и и няма проблем с добавянията, като добавя проблем във всяка игра, но тази игра е най-добрата, ако кажете за добавките или ако кажете за графиката във всички тези неща, тази игра е перфектна😉😏😊😍
ОТЗИВАТ ОТЗИВ! Току-що изтеглих тази игра и преди дори да играя първото ниво приложението се срина! След това му дадох полза от съмнението, но това просто продължава да се случва без къде в играта да го докладва. Също и към много добавки! Разбирам, че така се правят пари, но уау!!!
РЕКЛАМИ ОТ АД!!!! ИМАХ страхотна възможност да бъде добър мач, но в най-добрия случай НЕУСПЕХ!!! АКО харесвате реклами, инсталирайте го! ВСЕКИ 3-ти кадър, реклами. НЕ само 1, поне 3 на!
След актуализация рекламите ме дразнят.!! След известно време следващото ниво не е отворено.!!
Най-добрата f#$@& игра някога! Обичам го. Това е предизвикателно и не е толкова трудно, че не можете да го играете. Игрите трябва да са забавни. Този е. 💯👍
Уникална е!!!
Никога няма нищо ново. Няма никаква подкрепа, изобщо. Когато отваряте куфари, понякога губите пари (!) и почти винаги трябва да гледате реклами два пъти, тъй като голямата награда ще бъде в последния куфар, който отворите. Няма случайност с други думи. Мамят.
Доста прав стрелец. Ниско ниво на реклами за гледане. Забавно.!!!!
80% реклами с "може би" 20% игра. Разбирам, че рекламите са там, за да плащат за игрите, но те не трябва да заемат по-голямата част от времето в играта, ако можете да го наречете така. Това е по-скоро интерактивна реклама. Ако нямате нищо против да прекарвате по-голямата част от времето си в гледане на реклами, .. направете го.
Рекламите са чести и в пълен размер. Играта е средно около 10 секунди на сцена, последвана от реклама от поне 30 секунди.
От инвазивните реклами е много трудно да се отървете. Много агресивен маркетинг, който разваля тази забавна игра. Ще деинсталира тази игра.
Мех Добър губител на време, който е предимно приложение за показване на реклами, така че изключете звука и излезте след 5 секунди. Ако изравнявате оръжието, след като реклама пусне, трябва да изчакате 10 секунди, преди да можете да щракнете върху следващата реклама... Защо Играта - лесно. Няма достатъчно главорези на ниво и те просто стоят там. Риба в бъчва - всяко скапано ниво. Всички тези реклами са гледани и не става по-трудно. Аз съм на ниво 4427 и ще деинсталирам. Мързелива програма. Може, би трябвало да е по-добре.
Мисля, че играта е наистина добра.... И единственото нещо, което мразя, са рекламите.. но освен тази страхотна игра за игра 👌👌
Точно това, което търся, страхотна игра, която е забавна. Ако рекламите ви разстройват, продължете напред. Тук има много, но те предоставят надстройки.
Изчерпах нивата. Стигнах до 350something и всичко, което получавам сега, е син екран, бутон за кръста и червеното X. Само около 15 различни области на игра, така или иначе, толкова скучни. Беше забавно, докато продължи.
Johnny Trigger - Sniper Game Akční sltu
Johnny Trigger - Sniper Game 액션 kcvi
Забавна е и лесна за игра
Много забавно! Лесен за овладяване и пристрастяващ. Плащането без реклами се отървава от по-досадните прекъсвания, но все пак трябва да гледате реклами, за да получите усилватели на оръжия. Ако искате пълно изживяване без реклами, това е най-добре да избягвате.
Суперррр!!!!
Това е наистина добре, без спор с това, но цените за надстройки са просто нереални плюс понякога враговете ще изчезнат без причина, тогава ще трябва да умра и да преиграя мисията отново, това е добра игра, но има недостатъци
Тази игра е номер 1
Много забавно, да, играта има изскачащи реклами, но не е след всеки рунд, който играете и това е нещо, което наистина ми харесва, така че ако търсите не толкова сложна игра със стрелба с по-малко реклами, това е вашата игра♥️
Толкова много реклами! Има повече реклами, отколкото реално игра.. Графиката е хубава. Идеята на играта е добра. Контролите са така себе си. Но рекламите ми съсипаха всичко. Ще деинсталирам веднага, като го играя само за по-малко от 10 минути. Не си губете времето!
Харесва ми. Не толкова реклами, колкото танковите войни !!! Играх милион нива, забавно е да снимаш произволни неща, щом започнеш да се отегчаваш от това. (Пожарни хидранти и други), като всички игри, можете да минавате само през толкова много повтарящи се нива. Обичам оригиналния Johnny T. Все още играя и двете, само за да проверя дали нещо е добавено
Страхотна поредица от реклами, изпълнени с игра тук-там. Дадох му само две звезди, защото от време на време, докато гледам рекламите, трябва да щракна върху екрана няколко пъти, за да накарам лошите да изчезнат. Сериозно обаче, разбирам добавките. Наистина. Но десет минути игра и получавам около 3 минути време за игра и 7 минути гледане на СЪЩИТЕ досадни реклами. Честно казано, никога няма да ги инсталирам, защото знам, че ще бъдат също толкова пълни с реклама.
Всички нива са почти еднакви завършени 210 нива, освен това отнема повече време за гледане на рекламите, отколкото за завършване на някои от нивата. Графиката е добра, играта е гладка, следователно 2 звезди.
Забавна игра, подходяща за убиване на време, ако нямате нищо против да гледате повече реклами, отколкото да играете играта. Играйте ниво, гледайте реклама, искате да надстроите оръжие, гледайте добавка, искате да получите бонуси, гледайте реклама. Всички тези реклами винаги ще бъдат тук, защото има твърде много хора, желаещи да купят проста игра или да платят, за да играят
Има повтарящи се нива, получаване на по-добри оръжия, които се оказват глупави и не си струват цялото време за игра, за да ги получите. Има няколко добри надстройки. Лесна за игра, платих за по-малко реклама, все още има много реклами.
Страхотна игра, графика, контроли не могат да се оплакват много. За тези, които изпитват реклами, които прекъсват играта ви, просто активирайте самолетния режим или изключете вашите данни или Wi-Fi.
Това е рекламно приложение, маскирано като снайперска игра. Можеше да е забавно, но играеше само 3 минути, буквално половината от това беше изразходвана за гледане на реклами. Отказах се.
не мога да отключа новите скинове за снайпериста, така че трябва да премахнете рекламите между отключването на скинове и докато играете само този, това е добра графика, иначе ще се отървем от тази игра сериозно, много е скучно да играете рекламите се появяват навсякъде какъв е този човек тези, които правят тази игра, те не мислят за играчите и правят тази игра с толкова глупави мишени много лоша, ако това започне да върви Наистина искам да деинсталирам тази игра 😩😩
Johnny Trigger - Sniper Game Akční rjt
Тази игра е вълнуваща. Никога не съм я играл преди, аз един от тях я играя за около 5 или 10 минути сега и ми харесва какво друго може да се каже, че повечето игри са доста скучни и не знам как са настроени с това е доста лесно, но трябва да отделите време и име, в противен случай можете да загубите, така че този аспект да е добра игра. Засега ми харесва много
Имайте добро изживяване с играта като цяло. Сравнително точна графика. Ще ми хареса повече, ако мога да запазя напредъка си. 😄