Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:28:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sokak Yarışı 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sokak Yarışı 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı modunu etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Sokak Yarışı 3D 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çok güzel. Ama bazı problemler var, grafikleri kötü
Bu oyun çok çok güzel!Mutlaka indirin,ben çok beğendim.Aslında arkadaşları güncellemede oyun kötü.Bazıları neden "kötü olmuş" diyor.Ve şu anda S ehliyetimi de aldım.Tabiki en son arabayı da aldım.Aynı zamandalar çok yüksek.Son olarak oyun çok iyi yapıyor.Bunların dışındaki her şeyi çok güzel.İndirmenizi tavsiye ederim🖤
Oyun güzel ama gerçekten çok iyileştirmeye ihtiyacı var, tıpkı grafikler, harita ve araba çalışırken efektler gibi, duman veya ışık eklersiniz ve lastikler aşınır. ve bir dükkan koyarsanız oyun daha da iyi olurdu, böylece istediğimiz arabayı kostümleştirecek öğeler satın alabiliriz. tampon veya lastik, motor, boya, yan ayna, ön cam gibi. Şimdilik 3 yıldız arkadaşlar lütfen oyunu geliştirmek için çok çalışın kolay olmadığını biliyorum ama teşekkür edebileceğinizi biliyorum🙂
Street Racing 3D Dirke ouik
Street Racing 3D რბოლა bnl
bu oyun gerçekten biraz potansiyele sahip ama tüm oyun boyunca yapılması gereken çok fazla iyileştirme var, çoğunlukla kontroller.. tıknaz ve en iyi zamanlarda çok duyarlı değiller.. ama bu oyunla ilgili en kötü şey reklamlar .. hadi ama her 30 saniyede bir 1 dakikaya kadar bir tane var .. ve VIP reklamı yaptıkları için reklamları durdurmak haftada 2,99 ABD doları! Bir kerelik veya aylık satın alma değil, bu kişilerin haftalık ödemeleri talep edecek kadar açgözlülüğü var! Oyun eğlencesini mahveden başka bir açgözlü geliştirici ekip..geçti👎
Harika ama fiziği burada yapıyorsun ve bu kadar hızlı olduktan sonra drift yapmak biraz zor. Özellikle bir elemedeyken drift yaptığınızda çoğunlukla yana çarpar ve yavaşlarsınız.
Araba gezintilerindeyken iyidir
O ET YE 3 te 3 ye 5 ya te ye te
Fena değil bölüm ama tam oyuna kapılıyosun araları hep reklam hoş değil insanı sıkıyor
Bu oyunu çok seviyorum Street Racing 3D, yarış için ve tüm dünyadaki en iyi oyundur.
Oyun iyi olabilirdi ama güzel arabalar çok pahalı, onları satın almak için elde etmesi kolay olmayan elmaslarla olmanız gerekiyor, PVP'ye gittiniz ama hiç alamadım ve pvp'nin çok fazla veriye ihtiyacı var ve bazı yerlerde gerçek paraya ihtiyaç var bazılarımızın kredi kartı yok dava sana 2 vermek zorunda kaldı
Yüksek sesle gülmek!! Bu oyun 2 şeydir: Reklamlar ve Gecikme. Tahminimce incelemeler ücretli--- grafikler en iyi ihtimalle ortalama, oynanış aşağı yukarı aynı, kontroller övünülecek bir şey değil ve her eylemden sonraki reklamlar oynamayı zorlaştırıyor. Epik başarısız, anında silme
1. Ücretsiz sokak yarışı 3D araba oyunu!Birinci sınıf bir spor araba sürün, üst sokak yarış kampına katılın!
街頭賽車 賽車遊戲 odwp
Güzel bir oyun ama BMW ve diğerleri gibi daha fazla süper araba eklemelisiniz.
tamam... Sanırım hala biraz çalışmaya ihtiyacı var. ama bunun dışında benim gözümde harika! sadece pvp, arkadaşlar için bir lobi oluşturmalı. 🙄😏
Uygulama aşırı iyi ben çok sevdim şiddetle tavsiye ederim müthiş gerçekten.💯💯💯💯💯💯💯💯hsgccegehshbsgegwhhwiwuwfwfwfgwhshshsggsgsfsgsgggudhdhkwkqk2og3f4d3hiwhdyshshsguwbd3hjakkajgtsbfshjhsfankahafsfsggagegevsvgshwkqkwhwggehwjwjwhwgsgshgsgsgsgeggdgdgdgdgdggdgdbsbshshhshsshgshshshsgsgshhshysbsgrejgehgfshhusbdgsjuffsjjsffsjkajasjsjsjsjgstwheuaehafagasugajehwgdegwhhwuahsgwushshegegegegegewggegsheysjhf3fheueheyeuueevsgshgsgshshfegshhshsubsfehsgfehgsdgsgsgusjggjsjgeybdsjobfqlqlvshjskagsjdhdgdhhegg
Sadece bir zaman geçirme oyunu. İnsanlar nasıl oluyor da iyi grafikleri olduğunu söylüyor!! Her oyunun sonunda bir reklam görürsünüz. ve onu kaldırmak imkansızdır. Gerçek bir yarış deneyimi istiyorsanız zamanınızı ve verilerinizi boşa harcamayın.
Ben daha oynamadım minim bir oyundur bu yüzden 3 yıldız güzel olacak
Geliştilirile bilir ama guzel
Oyunun boyutuna bakarak grafik kalitesini tahmin edebilirsiniz. En sinir bozucu şey ekler! Ağınız açıksa huzur içinde oynayamazsınız.
Kazandığımız paralar ile yeni bir araba satın alarak yarışlara devam ediyoruz. Sokak Yarışı 3D biz 3d araba oyunu sevenler için düşünülerek hazırlanmış
Sevmedim bi süre sonra sıkıldım tavsiye etmem ve hep 1. Oluyorum bıktım düşün artık 1. Olmaktan bıktım önermem asla tam bi fiyasko💔
sokak yarışı 3d para hilesi als-limburg-forum.de 2022.01.12. Street Racing 3D MOD HİLE v 7.2.1 APK İNDİR Asphalt Sokak Yarışı MOD HİLELİ APK Street racing
Şimdiye kadarki en kötü oyun. Bir yıldız bile vermem. Asfaltın tam bir kopyası 8. Grafikler berbat. Fizik yok. Arabama çarptığımda araba zıplıyor. Arabalar da kakadır. Hiç mantık yok, başlangıç arabası olan bir subaru var ve 3. veya 4. araba gibi bir corolla var. Gerçekte, subaru bir corolla'dan %1000 daha iyidir. Tekrar ediyorum, gelmiş geçmiş en kötü oyun. Gerçekçi göründüğünü söylüyor ama değil. Fotoğraflar oyunlara ait değildir. Google'dan falan almışlar. sakın deneme!!!!!!!!!!!!
Tic Tac Toe Glow Casual games trrl
ÇOK APTAL OYUN! Onu kurdum ve tüm oyun HER TEK SANİYEDE parladı. KELİMENİN TAM ANLAMIYLA. Şimdiye kadarki en kötü oyundu! Zar zor çalabiliyordum, çok fazla parlıyordu! hemen kurdum. Böyle aptalca bir oyunda yer israf etmem. Oynayabileceğin bir oyun istiyorsan, bunu alma!]
arkadaşlar bu oyunu pc de oynayacaklar için yön tuşlarını bütünleştirme bu kadar mı zorlardan oluyorlar. sildim
Çok güzel bir oyun
Gerçek para harcamadan ilk 2 gruptan sonra oynamak imkansız, zaman kaybı.
İyi grafikler daha ucuz oyun her şey yolunda ama bu oyundaki tek sorun her seferinde upgrade oluyor 2 yarış bitirince upgrade diyorlar bıktım bu kadar yeter lütfen 😭😭😭
Oyun güzel para az veriyo diye puan kırdım tekte 1.000 ayet puan kırmazdım
Bisiklet Yarışı 3D (Oylar: 1) Sokak Yarışı
Arkadaşlar çok güzel bir oyun yani sıkmıyor oyun BNE çok beğendim çok güzel yapmışlar sadece sadece biraz karışık ama çok güzel (şimdi rastgele) OWOWODİFKGJJYKYOEOWOAOOSOEOiwsjskskskdkjfjfRMKDPAPSODOODKFNTDUJDJJSUSJHEMMHWUEİRJRJRJRJFJJRJRKRKR KKRSİRİFİFKKFODKDKDNXNSKOQOWOİİRJSJSAUSOODOFKFJFKFKVKJGJFMGKFKFKF NYJSOSOSOSKFKAOWOFJYJHHDPKAKALSLDLFKFKCKDLPSLDJDJDSİOSODODODOFOOFOFOFKYKYKKYKGİFİDİİDOFOZOOAODOROKFKFKFKDKDKKDKFJFURUİWOQOOQOEİFJFDİDİODOTİKRKDKKDOSOKSLSODOOROOEOİSKDJNFNJJUCOK EİJSJDHHGUZELOYUNNSJJRJ
Oyun yapışkan ama bazı zamanlardan sonra üst sınıf araçlar satın almak zor oluyor. Daha fazla elmasa ihtiyaçları var. Lütfen oyunu geliştirin.
dolan hileliyken şimdide güncelleme ile birseyleri İngilizce onaylamamızı oyundan çıkmak
Güzel oyun bu oyunla bir sorunum yok.İyi işler yapmaya devam edin 👍👍
Bu oyunun videosunda bir çok arabanın koşarak birbirini solladığını görmüşsünüzdür ve grafiğin üst kısmında 'kronometre' diyebileceğiniz süreyi görmüşsünüzdür.Ama bunu açtığınızda süper sevebilirsiniz. arabalar ve ilginç haritalar var ama bu haritalar tokyo londra gibi ülkelere ait renkleri vb. alırsın.
Güzel ve havalı Kırmızı olan 3. yarışı oynuyordum ama aynı zamanda güzel ve havalı 5 yıldız veriyorum
güzel ama ben sevemedim
Bu oyun harika bir oyun ama bazı şeyler yanlış yazılmış ve dilbilgisi çok bozuk. Bu oyunu kim yaptıysa bunun üzerinde çalışması gerekiyor. Reklamlar oldukça sık gelir, ancak kısadır ve onları beş saniye içinde atlayabilirsiniz. Duvarlardan geçmek gibi birkaç hata var ve çoğu zaman denemediğim zamanlarda bile duvarlara çarpıyorum. Lütfen düzelt. Güzel bir oyun ama kontrolü zor. Genel olarak, üç yıldız.
9 घंटे ·. Street Racing 3D Sokak Yarışı 3D Android ios. Street Racing 3D Sokak Yarışı 3D Android ios. #streetracing3d · #sokakyarışı3d · #yarışoyunları
güzel eh işte
Bitmek bilmeyen yarışlar, tehlikeli rakipler, kuvvetli arabalar, geliştirme sistemi, keskin virajlar ve dahası sizi bekliyor. Oyunun 3D
Oyun harika ama yarışmaya başladığımda bulanık çıkıyor, seçilecek çok fazla aviatör yok ve avatoru seçtiğinizde başka bir aviatör seçemezsiniz, eğer fikrinizi değiştirirseniz, lütfen güncelleyin ve 5 yıldız vereyim.
Şimdiye kadarki en kötü oyun, bu oyun ilerleme kaydetmez. Mesela 2 gün önce Facebook üzerinden giriş yaptım ve güzel bir sıralama yaptım. Ama bugün tekrar aynı hesapla giriş yaptığımda. Her şey tüm puanlarımı, seviyelerimi ve her şeyi sadece '0' olmakla başladı... Ve böylece 0 ⭐. Eğer bunu daha iyi yapabilirsen, o zaman iyi.
genel olarak iyi bir oyun ama beni rahatsız eden tek şey sürekli çıkan reklamlar... oyun oynarken ekranımda kalıcı olarak görünen reklamdan bahsetmiyorum bile... eğer biraz saçım olsaydı hemen çekerdim
Bu, tüm zamanların mutlak en kötü oyunu! GT86 ve Camaro'nun ara sahnesinin üzerinde sürüklendiği viraja girer girmez oyun donuyor ve cihazımın askıda kalmasına neden oluyor! LÜTFEN DÜZELT!!!
Drag Racing 3D indir - Drag Racing 3D, iphone araba yarışı oyunu. Grafik özellikleri çok iyi olan bir araba yarışı. Öyle.
street Racing 3D Sokak yarışı - Final Servidor Global
Street Racing 3D Lenktynės kvlt
Oyun pvp'de yüksek seviyelerde hata veriyor. Ödül için izlediğiniz reklamların yaklaşık yarısı ödül vermiyor. Birçok reklama giden yol. Madeni para olmadan araba almanın çok uzun yolu
Tamam. Bunun gibi ücretsiz oyunlar için beklendiği gibi çok sayıda reklam var. Ama oyun tamam.