Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:31:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk visi ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Šī spēle bija patiešām lieliska, kad es pirmo reizi lejupielādēju šo spēli, taču, progresējot, ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai jūs nokļūtu nākamajā līmenī, jo ieroči sagādāja vilšanos, jo tie daudz neatšķīrās no sākuma ieročiem. Es iesaku jums neiegūt šo spēli.
Planet Bomber! Árkádjátékok dsk
Planet Bomber! Árkádjátékok dsk
Planet Bomber! Zręcznościowe mlnk
Tas ir labs laiks, līdz jūs atbloķējat visas bezmaksas raķetes. Pēc tam ir daudz citu "bloķētu" raķešu, kuras jūs nevarat atbloķēt, izņemot, lai samaksātu par to abonēšanas pakalpojumu. Reklāmas kļūst ļoti atkārtotas un invazīvas, tiklīdz sākat spēlēt.
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Sestavljanke bgz
pārāk daudz reklāmu. ik pēc divām sekundēm tu nosit vienu, un tas tik ātri nogurst. sava veida jautra spēle, bet tikai kārtējā naudas paņemšana.
Pienācīgi, taču tika konstatēti daži gravitācijas traucējumi, kur raķetes vienkārši riņķo vai iet cauri visam. Turklāt jūs nopelnāt santīmus, un līmeņa paaugstināšana kļūst praktiski neiespējama
2 zvaigznes, un tas ir dāsns. Spēlei ir glīts koncepts. Viegli spēlējams un pietiekami ātrs, lai nebūtu garlaicīgi. Tā ir pieskārienu laimīgs/dīkstāves kalnraču spēle. Tam nav nekā slikta, taču, lai pilnībā izmantotu spēles potenciālu, jums ir jāmaksā 7,99 nedēļā papildus idiotiskajai summai 129,99, lai iegūtu 4 īpašos uzlabojumus. Īpaši pievienot smagu, jūs varat teikt, ka viņi vienkārši vēlas naudu. Tas ir jautri, iespējams, dažas stundas, bet spēle atkārtojas. Tie paši priekšnieki tikai "stingrāki". Šī spēle varētu iztikt ar nedaudz vairāk iztēles un samazinātām izmaksām.
0 zvaigznes. garlaicīga spēle un surogātpasts. atlīdzība par planētas iznīcināšanu ir reklāma. Tas piedāvā pirmās 3 dienas bez maksas. 7,99 USD katru nedēļu pēc tam. Google duetā dažu sekunžu laikā tika saņemts surogātpasta tālruņa zvans. Zvans nāca, gaidot, kad bumbas pietuvosies planētas kodolam. Es noraidīju surogātpasta zvanu. Spēle darbosies fonā un nejauši bombardēs planētu, ja nesasitīsit vietu, kur vēlaties, lai bumbas trāpītu. pat ja jūs samaisāt, tie kļūst nejauši. jūs nevarat turēt pirkstu nospiestu.
Planet Bomber! Arcade bmhd
Viegli, jautri un bez dusmām, atmest! Droši 5/5 zvaigznes. Man ir ieteikums, vai varat, lūdzu, padarīt veikalu lētāku, jo es tērēju lielāko daļu savas naudas vienā lidmašīnā, tāpēc, lūdzu, atjauniniet to. Es zvēru, ka man ļoti patīk šī spēle, un es ieteiktu to cilvēkiem, kuri iznīcina pasauli... vienalga, paldies par apbrīnojamo spēli, turpiniet strādāt un... eksplodējiet? ~Abija//Google lietotājs
Zināt, ja tas bija paredzēts šādā veidā, bet, ja jūs jaunināt tikai nārsta ātrumu un pieskārienu precizitāti un izvēlaties planētas iestatīto punktu, varat pieskarties surogātpastam šajā apgabalā. Parādīsies raķešu rinda, un jūs varat gandrīz nogalināt planētu vienā planētas apgriezienā. Nekad nav jāizmanto papildu ieroči. Tikai raķešu rinda
Visas spēles
Mēģina pārdot reklāmu bloķēšanu pat pirms spēles. Tas šķita kārtīgs dīkdienis, bet alkatības sabojāts. Atver reklāmas pēc kādreiz līmeņa
Nav tā sliktākā spēle, tur ir ļoti maz papildinājumu, taču tā atkārtojas lēni un nav īpaši interesanta.
Visi cilvēki, par kuriem sūdzas, atpūšas un izslēdz wifi. Kad reklāmas ir pazudušas, tā pārvēršas par spēli, kuru varat spēlēt stundām ilgi
Tātad... spēle ir tikai vesela ķekars pieskaršanās ekrānam? Es nevaru pateikt, vai vēlaties ātri iznīcināt planētu (kas prasa nedaudz vairāk prasmju), vai arī vēlaties pagarināt līmeņa garumu, lai iegūtu vairāk naudas. Šķiet, ka šī nav laba spēle... tikai kaut kas, lai ĻOTI garlaicīgu cilvēku aizņemtu.
Es saku nepatiesa reklāma, bet... viss, ko viņi reklamē, ir viņu abonēšanas plāns. Pat nekas, kas patiesībā ir šī spēle, tas ir tikai vēl viens dīkstāves klikšķis, kas jums pat nav jānoklikšķina. Reklāmas pēc KATRA līmeņa, kas vispār nav ilgi. No tā izvairieties no garlaicīgas krāpniecības spēles, kurā nav satura pat dīkstāvējošs klikšķinātājs.
Lieliska spēle, kuru ir viegli spēlēt, tikai nevarēju iekļūt visu slikto reklāmu dēļ pēc katras neparastās planētas uzplaukuma, un ir vēl viena brīnišķīga reklāma, kas padara spēli nejauku.
Ļoti pieradināta un garlaicīga spēle, ko nevar piedāvāt. "Amizanta koncepcija" ir vienīgā uzslavu, ko es to varētu piedāvāt.
Tas sākās ar jautājumu, vai es vēlos maksāt 7,99 USD nedēļā. Jums vienkārši jāgaida, līdz planēta tiks automātiski uzspridzināta, lai uzlabotu. Aiz šī faktiski nav jāspēlē. Noteikti noklikšķiniet uz ēsmas.
Labs laika kavēklis, taču, noklikšķinot uz dubultās bezsaistes naudas reklāmas, es to nesaņemu
... Windows klēpjdatoros un galddatoros, iPad, iPhone un Android. ... Tērauda asinis - tvaiks; Blue Fire - Steam; Bomber Crew - Steam
Planet Bomber! Arcade bmhd
$7,99 € nedēļā par dalību šajā spēlē? Tas ir absolūti smieklīgi, Xbox dalība maksā 10 ASV dolāru mēnesī, un bez jums katru mēnesi tiek nodrošinātas 4 bezmaksas spēles, kā gan attaisnot 8 dolārus nedēļā dalībai tādai blāvai un garlaicīgai spēlei kā šī?
Tas nav nekas cits kā nekaunīga naudas izņemšana. Reklāmas pie katras iespējas, smieklīgas cenas par "premium" saturu un likumīga VIP lieta, par ko viņi sagaida, ka cilvēki maksās 8 USD nedēļā. Mums ir jāļauj ziņot par tādiem atkritumiem, kas acīmredzami izmanto viltus atsauksmes, lai palielinātu savu popularitāti.
Ļoti jautri, ja jums ir garlaicīgi, man nav bijis pievienot, taču šī spēle ir jautra.
Man vajadzēja septiņas reizes, lai instalētu bez skaņas, tas izskatās daudz labāk reklāmās, lai gan tas rada atkarību. Esmu redzējis labāk no voodoo
viss kārtībā. slikti spēlējos ar to, līdz man kļūst garlaicīgi. patīk reklāmas. liek jums vēlēties palikt spēlē pēc iespējas ilgāk!
Omg tā ir tik laba spēle! Tas ir ļoti aizraujoši un jautri, ja neskaita reklāmas! Lūdzu, izveidojiet vairāk šādu spēļu (ar mazāk reklāmām)! CERU, ka JUMS PATĪK ĻOOOOOOOOOOO
Lielākoties tas darbojās labi ar ne pārāk daudzām reklāmām. Bet, kad mēģināju kaut ko iegādāties, manā tālruņa pirkumā tika teikts, ka pirkums ir veiksmīgs, bet lietotnē pirkums neizdevās. Tas iekasēja maksu no mana konta, un es neko nesaņēmu.
pirmā spēle noritēja labi, nē, es esmu pēdējā spēlē savā otrajā spēlē, un tas nedara neko citu, kā tikai atpaliek līdz punktam, kad boss atveseļojas ātrāk, nekā es varu tai uzbrukt, un puse no mana nodokļa iziet cauri tā, it kā tā pat nebūtu. runāt par to craptacular spēle
pēc trīs dienu spēlēšanas kļuva garlaicīgi, nācās izslēgt mobilos datus, bija daudz reklāmu, kad tas bija ieslēgts... Es pieveicu šo spēli 5 reizes, katru reizi atiestata to pašu.
Es tam dotu 5 zvaigznes, ja varētu atgūt visu, ko spēlē iegādājos. Pirms kāda laika es nopirku dažas lietas, un, atkārtoti lejupielādējot to savā jaunajā tālrunī, nevarēju tās atgūt. Varbūt ielieciet pogu "atjaunot pirkumus" vai kaut ko citu. Izņemot šo lielisko un izklaidējošo spēli. Tiešām palīdz iztērēt laiku
super spēle
huh repetiţie Sancţiune parkas sievietēm
Diezgan dīkstāves spēle, man nepatīk dīkstāves spēles, un, ja viņi nepiemin, tas ir kā viens. Jauns nosaukums "Planētu bumbvedējs! Dīkstāves spēle."
Spēle ir laba, bet, ja jums ir daudz reklāmu, vienkārši izslēdziet savu WIFI👌.
Xbox One brīvdienu komplektā novembrī notiek 1 TB ...
mīlu spēli, tomēr vēlētos veidu, kā iegūt dimantus, nemaksājot, iespējams, atdzimšana iegūs 10 dimantus, kas joprojām padara tos grūti iegūt, taču kopumā spēle ir lieliska, taču 5 zvaigznes, ja tiek pievienoti dimanti, nemaksājot
Spēle nepārtraukti avarē līdz vietai, kad mans tālrunis liek man atjaunināt spēli, kad izstrādātājs izlaiž kļūdu labojumu. "Spēle avarēja kļūdas dēļ".
Planet Bomber! Zręcznościowe mlnk
Biju pieklājīgs laika slepkava, nepatika, ka vairākas bumbas, lai atbloķētu, un, lai gan man nebija problēmu ar reklāmām (lai izvairītos no tām, es izmantoju lidmašīnas režīmu), es pamanīju, ka pēc šīs spēles iegūšanas nākamajā rīta pusē. Aps manā tālrunī atteicās darboties, nevainotu spēli konkrēti, jo manam lētajam tālrunim nav svešas problēmas, taču, tiklīdz es to izdzēsu, viss atkal sāka darboties, tāpēc ļaujiet to izlemt
jautri minūti vai divas, bet pēc tam, kad trīs reizes izgāja tos pašus līmeņus, tas noveco.
Pilnīgi satriecoši, mēs varam redzēt dažu lietu sekas uz zemes, lai radītu izpratni, un šī spēle ir prātu satriecoša
Tā ir jautra, laba spēle, es tikai lūdzu, lai ir nedaudz mazāk reklāmu, man nepatīk skatīties reklāmu pēc katra līmeņa. Paldies, ka izlasījāt šo, tā joprojām ir lieliska spēle!
ļoti laba spēle tā vienkārši ir tā, ka katru reizi, kad pabeidzu līmeni, man parādās reklāma, man šī spēle patīk vairāk ar mazākām reklāmām
Pārāk daudz reklāmu, pirmajās 5 spēlēšanas minūtēs bija trīs reklāmas. 8 $/nedēļā ir smieklīga cena par JEBKURU spēles VIP paketi. Nekad vairs nespēlēšu un NEKAD neieteikšu. Izstrādātājiem par sevi ir jākaunas par šo nožēlojamo attaisnojumu par mobilo spēli.
Spēle ir tik aizraujoša, ka vadīklas ir vienkāršas un. Spēle neatpaliek tik daudz, kad palaižat visas savas raķetes
Man patīk spēle, un es varu rīkoties ar dažām reklāmām, bet katrā līmenī tiek parādītas reklāmas, un dažas ir sāpīgas reklāmas ar grūti trāpīt x pat pēc tam, kad esat sēdējis visu reklāmu, tāpēc es atinstalēšu, paldies
Vienkārša Tā ir laba arkādes spēle, bet kaut kas ir briesmīgs, ir ļoti sarežģīti palaist pastiprinājumu bez mērķauditorijas atlases zem pogas, ir jānovērtē mirusī zona mērķēšanai uz ekrāna.
Man liekas, ka vajadzētu spēt vairāk kontrolēt bumbas. Tāpat būtu jauki, ja būtu dažādi spēles režīmi, lai varbūt cīnītos kā citplanētiešu civilizācijas vai kā režīms, kurā ir dažādi līmeņi, kas jāiziet. manuprāt, ar šo spēli var izdarīt daudz. Tas taču ir labi