Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:34:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več ključev kramp ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Avtomobilska dirkalna igra z najnovejšimi in novimi formulami. Igre za avtomobilske dirke s formulo najvišje hitrosti so osupljiva ideja v svetu iger vožnje avtomobilov, kjer se boste pomerili s svojimi tekmeci v avtomobilskih dirkah
Dodajte spletni način, da se lahko igramo s prijatelji, igranje za več igralcev s svetom.
Krmilne naprave večinoma ne delujejo. Fantje, morate delati in odpraviti napake. To je patetično in zelo nadležno.
Navdušen z vami in vso srečo z novo stopnjo, z vami se imejte dobro in mislim, da potrebujem parkirišče. Dejstvo je, da z vami ostaja na novi ravni.
Formula Car Racing: Car Games Estratégia ivy
Res mi je všeč igra, vendar je res frustrirajoča, ker mi po vsaki igri prikaže oglas, da "odstranim oglase" ali "odklene vse avtomobile" ali "odklene vse" ali "odklene vse nivoje" in tega ne bi motil za prvi del igre, da mi poveš, da lahko odklenem te stvari, ampak skozi vso igro? Je zanič, ker je moj telefon enkrat zamujal in sem skoraj kupil 50 dolarjev odklepanja, in to samo zaradi enega od tistih neumnih pojavnih oken. To je res frustrirajuće.
To igro sem igral pri 2 tednih in bom bolj popoln v tej igri, tudi vi boste igrali to igro
Najslabša igra na googlu igra preveč oglasnih videov, oglasi zasedejo zaslon, stalna pojavna okna in ponudbe. Druga dirka je, da lučka za napako ugasne zeleno, vsi tekmovalci takoj zavijejo desno v steno, nato pa je dirka brez konca 1 kroga. Če bi mu lahko dal negativnih 5 zvezdic, bi.
JAN
Ne maram pubg in sredi dirke pubg show idont všeč ta igra😬
Zahtevam, da se zvok avtomobilov improvizira in da je grafika zelo slaba. Prosimo, poskusite ga izboljšati.
Čas se na kontrolni točki v 2. krogu ne dodaja.
Formula dirkalna igra ima realističen nadzor in realistično okolje za boljšo izkušnjo. Zelo priporočam, da jo igrate.
To je zelo navdihujoča igra
Najprej je preveč oglasov in najslabši del je, da se isti oglas nenehno ponavlja. Drugič, obkrožil sem vse dirkače in dirko zaključil prvi, vendar sem bil prikazan kot 6. mesto .... kakšen sramotno algoritem lestvice najboljših. Popolnoma ni konkurence niti iz vrhunskih avtomobilov Na seznamu....sprašujem se, zakaj bi kupil vrhunski avto, ko lahko prvi avto na seznamu brez težav premaga vse avtomobile. Grafika je dobra in vodljivost odlična. ..vstrajaj
Formula dirkalna igra, ki jo je mogoče teči zelo hitro, ker je posebej zasnovana za tek
Ta igra je bila dobra pred nekaj meseci. Nenadoma preveč zaostaja in igre sploh ne morem igrati. Prosimo, popravite.
Formula dirkalna igra je moja najljubša igra, polna je zabavne grafike, je zelo dobra in me zelo veseli
Igra je dobra Toda krmiljenje preneha delovati po štirih odprtinah avtomobila in zelo težko je zbrati kovance, Zelo malo kovancev in drag avto
Na mojem telefonu ne deluje, samo roza barva
Dobra igra... Toda treba je izboljšati... Celo igro lahko zmagam z enim samim avtomobilom... Nasprotniki so neumni in neumni, vedno izgubijo... Igra je dobra samo
Mini Block Craft Santai shqu
Veliko upanje, da bo ta igra veliko boljša kot pravi pilot F1.
dobro Toda nadzor ni tako gladek!
Dodajte več možnosti grafike
ne deluje ali odpre zakaj
Zelo slaba igra, ki sem jo kdaj igral. To je samo za aplikacijo za oglaševanje. Vsak klik, začetek oglaševanja. Ne zapravljajte svojega podatkovnega paketa za to najslabšo igro.
Po 50 stopnji ne morem igrati te igre. Dirka je omogočena, vendar ostane prazno.
Izgleda zabavno, samo prenesite ga, 6 oglasov za prvi poskus po progi, všeč so mi bili kontrolniki, saj sem mislil, da sem našel novo igro. Še 2 dodatka, da poskusite znova. Žal je to preveč. To bi lahko bila odlična igra!!
To je dobra igra, vendar skoraj nenehno zaostaja med dirko in je zelo težko igrati.
VŠEČ MI JE TA IGRA, DA NI NA VOLJO ZA PRENOSNNIKE IN PC, ZATO PROSIM, VPRAŠAJTE MOJ PREDLOG, PROSIM, NA VOLJO TA IGRA V PC-ju HVALA UPAM, DA BOSTE UPORABILI MOJ PREDLOG IN TO NA VOLJO V MICROSOFT, NA MICROSOFT JE PONOVNO IGRAL NA MICROSOFT & LAPTOP HVALA MUSTERD COMPONY
To bi bila popolna dirkalna igra, če ne bi bilo oglasov
Dobra igra, vendar preveč oglasov, tudi če odprem pavzo med tekmo 😡😡😡
Ker je izjemno super in to je dobro in odlično 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
To je čudovita igra in nam drugim ne povzroča težav
Dirke Formule so najboljša igra doslej. Ta igra mi je zelo všeč, zelo priročna za igranje. Ni zapleteno. Hvala ekipa.
Všeč mi je zelo dobra igra za res super avtomobilske dirke
Formula Car Racing: Car Games ስልት sho
Zanič v redu, dala je roke, dokler vam res ne poveste p, saj smo pred kratkim imeli tako poskusno osnovo, da bo prišel na njegov e-poštni naslov o hrani, lahko je spet iti k veterinarju. Bodi tudi bodi. Bob lahko pride mimo Jan je on jaz človek haha
Pri dirkah z avtomobili s formulo se tudi zelo zabavajte, z lahkoto pa uživajte. Prepričan sem, da ti je bilo všeč. To je odlična aplikacija
Ta igra je zelo kul, vendar je težava v tem, da je toliko oglasov in ko odstranite oglase, vam bom dal pet zvezdic
Preveč oglasov, a lepa igra
Grafika je dobra, vendar nekatere ravni tudi po novi posodobitvi ne prepoznajo kontrolne točke😠
To je najboljša dirkalna igra. Ta igra mi je zelo všeč. Njegova grafika je skoraj resnična. Njihovi privlačni avtomobili s formulo 🏎️🏎️🏎️🏎️🏎️ Zvočni učinki te igre so zelo dobri. Zato to aplikacijo ocenjujem z zvezdicami. Hvala, ker ste naredili to igro.
Preveč oglasov