(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon kodi vairāk zelta
Feb 7, 2022 3:37:39 GMT -5
Post by heiscapsioducgiu on Feb 7, 2022 3:37:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk zelta ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Patīk, bet pēc katras kārtas ir reklāma... tiešām nogurdinoša
Jautri un spēlējami bez naudas tērēšanas
ES BIJA JŪRAS VĒRTĪBAS LĪMENĪ, TAD BOOOOM VISS IR GONE MANS LĪMEŅI GONE😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Diezgan laba spēle, un līmeņus nav neiespējami pabeigt
Star Warfare2:Payback Trò chơi điện tử bky
Nepērciet spēļu preces. Nopirku piederumus par USD 2, un tie netika ieskaitīti manā spēles kontā.
Labs vakars un kā jūs un jūsu bērni 🏩☃️🇬🇭🎧🖨📔💵✉️📦🗃🛒🏖🏝🏠🏤💒🎠🎡🌆🎨🎭🎪🚲🚗🌈🏅🥇🏆🎁🎄🎇🎆🎈🏄♀️ ♥ ️🍓🍇🍎 🍏🍔🥖🥨🥞🧀🍖🥩🍟🍕🌭🥪🌮🌯🥙🍲🍱🍿🥗🥣🍨🍧🍛🍜🍝🍦🥡🥠🥟🍡🍨🍧🍩🍪🎂🍰🥧🍫🍬🍭🍮🍯🍼🥛🍹😎😍👨🏭 💖👙👘👩
Es domāju, ka tā ir laba spēle, un es to spēlēju pusi nakts, un es to saņēmu, un es atkal spēlēju šorīt pirms darba. Tātad jā, man patīk šī spēle!!!
Ļoti izaicinoši, un tas sniedz vairāk prieka😊
Turpina salst 😔
Tas ir skaisti ❤️❤️❤️ un tiešām, jums ir jāuzlabo savs restorāns un jāiegūst vairāk klientu 🤗
Dhj
Vai šī ir tiešsaistes spēle 🎮
Spēle ir interesanta, salīdzinoši šķiet savādāka. Man patīk
Šī spēle turpina izslēgties, pārejot uz nākamo līmeni.Ir nepieciešams pārāk ilgs laiks, lai pārietu uz nākamo līmeni, tad tas pārstāj darboties.
Ēdienu gatavošanas kafejnīca ir vienkāršākā un patīkamākā spēle
Man patīk spēlēt šo spēli
Man patīk šī spēle
Man patīk šī spēle. Grafika ir forša un laba.
Padariet spēles interesantākas n var viegli vinnēt dimantus n ar monētām var iegūt vairāk monētu nākamajām kārtām...
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Casual wrs
Nav norādījumu, kā spēlēt
ATJAUNINĀTS
Tā ir laba spēle! Tomēr pēc katra līmeņa ir 5 sekundes. Tomēr es saprotu, ka reklāmas maksā par spēli, lai tā būtu bezmaksas. Ņemot to vērā, es vēlos, lai būtu veids, kā vienkārši rādīt mazāk reklāmu.
Tas ir ļoti jauki
Ļoti jauka vienkārša spēle, patīk!
Man patīk šī spēle 😳
Tā bija jautra spēle, ātra, taču 2. dienā es sāku visu no jauna, novērtētu to ar 5, taču, sākot no jauna, tas ir nepatīkami, to atinstalēšana. kamēr lieta nav salabota
Garlaicīgi
ES mīlu šo spēli! Bet.. sākotnēji piešķīru 5 zvaigžņu vērtējumu, bet tagad esmu nolaidies līdz 3 zvaigznītēm pirms mūsu ēras, un jau vairāk nekā gadu gaidīju, kad tiks atvērti jauni restorāni un tiks noformēts!! Jūs teicāt, ka tas būs drīz, piemēram, septembrī, un es gaidīju līdz pirmā gada beigām, lai uzrakstītu jaunu pārskatu. Lūdzu, atjauniniet ASAP vai es atinstalēju!!!
Man ļoti patīk šī spēle😘
Šīs spēles dēļ mans tālrunis vienmēr tiek pakārts.
Pasakains
Kāpēc ir tik grūti iegūt 3 zvaigznes, taču jūs sasniedzat savu mērķi?
Nu, šī spēle ir AWESOME I Love It💖 Un arī turpiniet strādāt
Man patīk mode un ēdiena gatavošana, lūdzu, jums vajadzētu atjaunināt spēli
mandona
6. līmenis rada man problēmu, lūdzu, novērsiet to, ka tas turpina atslābt, kad mēģinu spēlēt
Man tā tik ļoti patīk... un man patīk šī spēle. jo man patīk gatavot jebko...
Sliktākā spēle ..tā netiek atvērta
Ayush Kumar Pandey 🔥 Alok Pandey
Ļoti jauka lietotne
Café Restaurante - Estrela do restaurante Casual hrw
Nav slikti... .
Spēle ir jautra.
OMG, man patīk šī spēle, tā ir pārsteidzoša. Man patīk, ka ir dažādas vietas, kur var atbloķēt, un tamlīdzīgas lietas, kas man ir tik foršas, man vienkārši patīk tā spēles daļa, man patīk, kā tu atgriezies pēdējā vietā un atkārtojiet dažus no šī līmeņa līmeņiem. Es vienkārši mīlu šo spēli, esmu ar to apsēsts, es to spēlēju katru dienu neatkarīgi no tā, vai es vienkārši neko nedaru, vai arī man tiešām ir ļoti garlaicīgi un man vienkārši vajag kaut ko darīt vai man vienkārši vajag atpūsties no citām lietām.
Ļoti laba spēle
Katru reizi, kad es aizveru lietotni un atveru to, spēle tiek restartēta, tāpēc es to atinstalēju.