|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 10:42:55 GMT -5
Tegu oli kohutavalt mõnusa ja sooja ilmaga, kohe üldse mitte seda, mida oli ilmateade eelmisel päeval lubanud - vihm. Seda ei olnud kusagil. Vähemalt mitte siin. Mänguväljaku ühes liivakastis mängisid kilgates paar pisemat mudilast ning üks vanem naisterahvas jälgis neid karmi pilguga üle oma ajalehe. Just hetkel, kui naine oli palunud lastel natuke vaiksemalt mängida, avanes mänguväljaku värav ning Mascha astus säravalt naeratades sellest sisse. Enda järel ka kindlalt värava sulgenud, kõmpis tütarlaps vaikselt ümisedes kiikedeni ning potsatas ühele neist istuma. Eliza'l olid seljas helesinised, narmedavalt lõhkised teksad ja roosa top (mille peal oli pilt päikeseprillidega Snoopist). Tüdruku juuksed olid, nagu tavaliselt, lahti ning veidi sassis. Oma töö oli selles viimases teinud muidugi tuul.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 30, 2009 13:10:17 GMT -5
Alyssa leidis end äkitselt mänguväljaku eest, teadmata, kuidas ta siia sattus. Igatahes ta sisenes ja vaatas ringi. Talle pakkus veidi huvi ainult tüdruk, kes istus eemal kiigel. Alyssa jalutas aeglaselt lähemale. Ta jäi paari meetri kaugusele seisma ja vaatas tüdrukut. Siis ta noogutas rõõmsalt ja istus tema kõrvale. "Tere, ma olen Alyssa." üritas ta tüdrukuga juttu alustada.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 14:27:25 GMT -5
Mascha tõstis muigega pilgu enda täissoditud ketsininadelt, kui keegi teda tervitas. ,,Hei, Mascha,'' tutvustas Eliza ennast sõbralikult naeratades vastu ning lükkas endale siis veidi rohkem hoogu. ,,Väike laps lõi seest välja?'' uuris Mascha lustlikult, ennast Alyssa'na tutvustanud tüdrukut uudishimulikult silmitsedes.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 1, 2009 1:42:50 GMT -5
"Võib ka nii öelda." naeris Alyssa. "Tegelikult ma lihtsalt mõtlesin veidi ringi vaadata. Ma olen küll suht paljudes kohtades käinud juba, aga siin mitte." Ta naeris jälle ja ütles siis: "Oh, ma räägin jälle natuke liiga palju." Ta ajas end kiigult püsti ja vaatas natuke mujal mänguväljakul ringi. Midagi huvitavat ta ei leidnud ning istus varsti endisele kohale tagasi.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 18:40:39 GMT -5
Eliza naeris viivuks, kui Alyssa mainis, et ta räägib jälle vist liiga palju. ,,Ära muretse. Tavaliselt on minu mula see, mida inimesed kuulama peavad. Sina aga ajad üsna mõistlikku juttu, mitte midagi minu loogika sarnast, niiet seda ei olnud palju,'' rääkis Mascha lustlikult ning vilistas korra paar nooti, liiga suureks läinud hoogu veidi peatades. ,,Mänguväljakud on muide ühed ägedad kohad. Minu arust,'' tunnistas tütarlaps peale hetkelist vaikimist.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 0:39:10 GMT -5
"Seda muidugi." naeris Alyssa. "Mänguväljakud on üsna normaalsed. Kui vana sa muidu oled?" küsis Alyssa siis järsku.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 2:49:25 GMT -5
Mascha torutas mõtlikult huuli, justkui mõtleks ta selle küsimuse üle järele ning otsiks vastust. ,,Eeee.. 16 peaks vist nagu olema,'' vastas tütarlaps viimaks aeglaselt ning muigas siis lõbusalt. ,,Sa ise? Veidi noorem?'' uuris Eliza vastu.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 4:19:51 GMT -5
"Ma olen 14." vastas Alyssa. "Kaks aastat noorem kõigest." ütles tüdruk siis lõpetuseks veel.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:36:06 GMT -5
,,Kaks aastat on peaaegu sama, mis mitte midagi, kui seda vanusevahena võtta. Muidugi vähemalt hetkelises numbrite seisus,'' rääkis Mascha lõbusalt, ennast kiigel kõigutades. ,,Kolm aastat tagasi oli kaks aastat noorem isik minu jaoks veidi noor, kuid samas.. ega ma isegi veel sõimest väljas pole,'' lisas tütarlaps, viimase lause peale naerdes.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 7, 2009 13:23:02 GMT -5
Alyssa naeris. "Kus sa siis muidu elad?" küsis Alyssa jutu jätkuks.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 11, 2009 8:11:37 GMT -5
,,Blackpool' lähistel, üsna mere ääres, kui sa mu kodu kohta mõtled. Seal veedan ma muidugi üldiselt võimalikult vähe oma ajast,'' vastas Mascha, pead veidi viltu kallutades, korrakspilku enda ketsidele viies, kuid siis tagasi Alyssa'le. ,,Ja sa ise?'' uuris ta kohusetundlikku uudishimuga vastu, näol korraks hajuda jõudnud naeratus tagasi.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 19, 2009 12:54:40 GMT -5
"New Yorgis. Terve elu seal olnud peaaegu." ütles Alyssa.
|
|