|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:25:21 GMT -5
Poiss oli koolis konutamisest tüdinenud ja oli tulnud siia vana maja juurde. Kuna ta teadis et see siin on tahtis ta seda lähemalt vaadata. Kuid kui ta uksele jõudis märkas ta maja ees ...
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 15:31:58 GMT -5
Ei kedagi teist, kui Mascha't. Tütarlaps istus, vaikselt üht kummitavat viisi ümisedes, hoone ees. Tema pikad tumepruunid juuksed olid lahti ning veidi sassis, nagu neid kõige tihedamini näha võib ja tütarlapsel olid seljas mugavad mustad teksad, pikem punane pluus (tekstiga Free Hugs) ning selle peale oli veel omakorda tõmmatud eest lahti jäetud kollane kapuutsiga pusa. Kuuldes lähenevaid samme, tõstis Mascha pilgu ning naeratas lustakalt ja säravalt, nagu tavaliselt, sinna tulnud kutile. ,,Hei,'' tervitas tüdruk teist.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:35:03 GMT -5
Tere. " Ütles poiss väikese muigega."Sulle hakkavad siin kummitused pähe w?" Lisas poiss siis küsimuse.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 15:38:27 GMT -5
,,Ooojaaa,'' vastas Mascha noogutades ning turtsatas lõbusalt. Hetke veel kivil istunud, tõukas tütarlaps ennast püsti. ,,Mascha olen muide,'' tutvustas Eliza ennast, näol endiselt naeratus. ,,Mascha Eliza Bleu,'' lisas tüdruk täiendavalt.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:40:19 GMT -5
"Meeldiv tutvuda. Mina olen Mich. Mich Fenc." lausus poiss ikka väikese muigega. Ta vaatas tüdrukut.kena tots Mõtles poiss ja naeratas.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 15:45:06 GMT -5
Mascha noogutas kergelt. ,,Meeldiv tõepoolest, Mich,'' nõustus tütarlaps, pead veidi viltu kallutades ning siis sammukest taha poole astutes - ja tagapool polnud tal midagi peale kivi, niiet kuidagi õnnestus tal kivi peale astuda (mitte käbla käia, nagu tavaliselt). ,,Ja mis sind siia toob?'' uuris Mascha uudishimulikult, hetk hiljem kerge hüppega kivilt murule tagasi hüpates ja korraks veidi ebakindlalt tuikudes, kuid siis jälle naeratusega kergelt seistes, pilk Mich'l.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:46:55 GMT -5
Ma tulin vaatama miks sa siin nii üksi oled." Ütles poiss salakavalalt.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 15:50:18 GMT -5
,,Üksi oleneb, mis nurga alt vaadata,'' märkis Mascha säravalt naeratades ning laiutas siis käsi. ,,Sest paratamatult paistan ma inimesi vahel ikka pääriiis ära tüütavat,'' lausus tüdruk sellegi poolest. ,,Ja pealegi. Nüüd ma enam küll üksi ei ole,'' täheldas Eliza, korraks tarka ilmet ette manades.[/i]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:52:36 GMT -5
No sellepärast ma tulingi vaatama miks sa siin üksi oled." Ütles poiss naeratades ja kuna poiss oli suhteliselt otsekohene ütles ta kohe ära"Tead mis? Ma ei tea miks aga sa meeldid mulle."Tekkis väike paus.'
OT: Ma lisasin su oma msn-i
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 16:06:59 GMT -5
ot. ookkeeii ;D
,,Armas,'' muigas Mascha kuti esimeste sõnade peale. Kuuldes Mich' järgmisi sõnu, ei osanud tüdruk kohe midagi kosta. Ja seda juhtub harva, et tema vait jääb. Lõpuks. ,,Tead, see oli kohe veel armsam,'' tunnistas Eliza ning naeratas, käsi vahetili asetades ja kutile sammukest lähemale astudes. ,,Aga muidugi, kui ma nüüd liiga uudishimulik ei ole, siis mis mõttes meeldin?'' uuris Mascha aeglaselt.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 16:09:17 GMT -5
Poiss astus tüdrukule ka natuke ligemale nii et ta sai tüdrukule kõrva sosistada."Eks uuri välja." Lausus ta naeratades kui ta nüüd tüdrukule otsa vaatas.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 16:15:33 GMT -5
Mascha itsitas korraks, kui Mich' hingeõhk tema kaela kõditas. Kuti sõnade peale aga asetas tütarlaps enda käed mõtlikku poosi - mis on minu jaoks järgmine: üks käsi üle kõhu, teine küünarnukiga selle peale toedatud ning lõug veel oma korda teise käe peopesale asetatud -. ,,Noohh, meeldimist on ju mitme sugust,'' alustas Eliza naeratades. ,,Inimesed meeldivad teistele.. oma üldise isiksuse poolest, iseloomu poolest, oleku poolest, välimuse poolest - siia alla käib ka veel kõik, naeratus, riietus ja nii edasi..'' loetles Mascha ning pidas siis pausi, samas küsivalt Mich' poole vaadates.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 16:23:04 GMT -5
Sina meeldid mulle oma välimuse, hoiaku, riietuse ja veel kõige muu pärast mida ma ei viitsi ette lugeda." Ütles poiss naeratades ja tüdrukule flirtivalt silma vaadates.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 16:34:07 GMT -5
,,Vat s e e on midagi uut,'' märkis Mascha, toonitades eriliselt sõna 'see'. Tütarlaps oleks veel peaaegu hakanud lisama, et tavaliselt ei suuda inimesed tema läheduses tema üleliikse aktiivsuse ja lõbususe tõttu just eriti kaua passida, kuid hoidis siiski oma suu selle koha pealt kinni. Ta lihtsalt.. naeratas.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 16:38:21 GMT -5
Sa oled lihtsalt kena ilus ja energiline. täpselt nagu mulle meeldib." Ütles poiss naeratades "Ma pole veel kunagi sinusugust kohanud." lisas ta siis tüdrukule lähemale astudes.
|
|