|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jun 30, 2009 18:49:12 GMT -5
Kostus vaikne klõpsatus, kui keegi muusika klassiruumi ukselingi alla vajutas. Hetk hiljem libistas Mascha ennast ruumi, näol kerge naeratus, kui ta nägi, et see tühi on. Ukse kiirelt enda järel kinni pannud - jättes selle täiesti tahtmatult veidi praokile - kõndis Eliza üle ruumi. Talle hakkasid silma ühes nurgas olevad trummid, kapi peal olev viiul ning seal samas kõrval ka kitarr. Ja veel hakkas tüdrukule silma klaver - ehk isegi kõige silmapaistvam asi siin ruumis. Hetke veidi kõhelnud, istus Mas klaveritoolile ning tõstis ettevaatlikult klapi üles, paljastades klahvid. Mänginud prooviks paar nooti, hammustas tütarlaps huulde, kuid peale pisikest kõhklust alustas ta siiski ühe endale vägagi armsaks saanud loo mängimist - sujuvalt, aeglaselt ja helisevalt. Mascha paksud tumepruunid juuksed olid ühele küljele punupatsi punutud - osaliselt, kuna järku lõigatud juuksed ei tahtnud kõik patsis püsida - ning tal olid seljas lihtsad valged teksad ning tibukollane (Tweety pildiga) top-maika.
pluus oli umbes selline - www.teesforall.com/images/Looney_Tunes_Tweety_Yellow_Tank2.jpg
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 3:16:29 GMT -5
Mich oli sellel korusele juhtunud ja kuulis siis klaverimuusikant ja liikus nüüd muusika klassi poole. Kui ta uksevahelt vaatas nägi ta et Mascha mängis klaverit. Poiss naeratas uksel. Ta oskab mängida. Mõtles ta naeratades kui ta uksel edasi kuulas.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 16:49:09 GMT -5
Viimane noot helises üsna pikalt vaikuses ning kui see viimaks katkes, tõi Mascha kuuldavale vaikse ohke, asetades käed endale kergelt sülle ning silmitsedes veidi eemalolevalt endiselt klaveriklahve. Seda lugu mäletas ta oma neljandast eluaastast - kõige õnnelikumast ajast, mida ta enda elust mäletas. Esimene aasta õigupoolest, mida Eliza üldse mäletas. Vaikselt põske hammustanud, toksas tüdruk lihtsalt üht suvalist klahvi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:09:12 GMT -5
Poiss vaatas ja vaatas tüdrukut kuid lõpuks naeratas ta väikese hääle saatel.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 17:21:53 GMT -5
Eliza võpatas tahtmatult ning pööras ennast näoga ukse poole, kust ta vägagi naerule sarnanenud heli kuulnud oli. Nähes uksepraos Mich', surus tütarlaps kiirelt käe oma südame kohale ning turtsatas. ,,Mul pidi süda seisma jääma,'' märkis Mascha itsitades ja viipas siis kutile märgiks, et ta sisse tuleks.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:29:01 GMT -5
Kahju. Nii polnud plaanis." Ütles poiss naeratades. Poiss tuli klassi nii et tal olid ainult teksad jalas ja tema tesärk oli tema püksivärvli vahel. Taaskord oli tema muskuliidne ülakeha paljas
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 17:55:06 GMT -5
Mascha kehitas õlgu. ,,Kahju pole tekitatud, ma hingan endiselt,'' lausus ta naerdes ning tõusis siis kergelt klaveri tagant püsti, liikudes keksleval sammul Mich' juurde. ,,Kas mulle tundub, või üritad sa natukene eputada?'' uuris tütarlaps lustlikult, hetkeks otse kuti ees-vastas seisma jäädes.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 18:03:03 GMT -5
Mis sa sellega silmas pead.?" Küsis poiss naeratades ja tüdrukul ümbert kinni võttes.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 18:19:49 GMT -5
,,Seda, et sa, hhmm..'' Mascha muigas lõbusalt ning asetas enda käed ümber Mich' kaela, teda õrnalt siis huultele suudeldes. ,,..poolalasti ringi käid?'' lõpetas tütarlaps peale suudlust ning naeris korraks üürikeselt, kuid siiski endale omase lustiga.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 18:22:15 GMT -5
Aga vb tahtsin ma seda sulle näidata " Ütles poiss flirtivalt tüdrukut vaadates ja siis teda suudeldes.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 18:44:41 GMT -5
Mascha suudles kutti vastu ning puudutas siis korra itsitades, veidi kikivarvukile tõustes, huultega viimase ninaotsa. ,,Aga võib-olla tahtsid sa seda näidata ka teistele, tulles sedasi läbi eelmise kahe korruse, kuni siiani - kolmandale korrusele,'' pakkus tütarlaps lustlikult. Tegelikkuses ta ainult noris.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 5:21:53 GMT -5
Kas ma oleks pidanud?" Küsis poiss naeratades Kui ta tüdrukule otse silma vaatras.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:11:29 GMT -5
,,Mmm. ma ei teagi. Kas sa ise arvad, et oleksid?'' uuris Mascha, samas olles ka vastuse ajal õlgu kehitanud. Nüüd kallutas tütarlaps pea veidike viltu ning ootas naeratades Mich' vastust.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 14:33:01 GMT -5
Ei. Mul oli lihtsalt palav ja ma ei viitsinud seda tagasi selga panna." Ütles poiss naeratades kui ta tüdrukut taas suudles.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 14:38:04 GMT -5
,,Oowww, vaene sina,'' lausus Mascha vaikselt naerdes ning vabastas ennast õrnalt siis Mich' haardest, istudes tagasi klaveritoolile. ,,Milline sinu suhe muusikaga on?'' uuris tütarlaps huvitunult kuti poole vaadates.[/i][/color]
|
|