|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 14:41:35 GMT -5
Ei kuula. Ei oska lualda. Ei oska pilli mängida." Ütles poiss naeratades kui ta tüdruku poole vaatas. ja siis klaveri äärde läks.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 14:46:16 GMT -5
,,Mingisugust muusikat pead sa ju ikka kuulama,'' vaidles Mascha vastu, libistades sõrmedega üle klahvide, mängides paar nooti. ,,Ja kõik oskavad laulda,'' lisas tütarlaps teadjalt. ,,Pillimängimine on ainult kättevõtmise asi,'' lõpetas ta naeratades.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 14:55:15 GMT -5
nagu ma ütlesin ma ei kuula ja teisi ma ei oska." Ütles poiss naeratades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 15:03:52 GMT -5
Mascha muigas. ,,Sa ei kuula muusikat, aga minu klaverimängu pidid ikka uksevahelt piiluma?'' päris ta naerdes ning asetas enda käed endale sülle.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 15:16:00 GMT -5
Ma ei tahtnud sind segada." Ütles poiss naeratades "Aga muidu ma ei kuula küll jh."lisas poiss siis naeratades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 3, 2009 16:45:09 GMT -5
,,Hmm.. huvitav,'' märkis Mascha, sõrmi teineteise vastu mudides ning neid siis jälle klaveriklahvidele asetades, hakates seekord mängima üht üsnagi hooksat lugu, mille võis ära tunda mõnest algklasside laulikust. ,,Mu kasuema sundis mind kaheksa aastasena viiulit õppima ning tema selja taga alustasin ma veel ka klaveri ja kitarri õpingutega,'' rääkis tütarlaps naeratades.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 3, 2009 16:55:12 GMT -5
Aga sulle muidu meeldib mängida w?" Küsis poiss naeratades. Kui ta vaatas kuidas tüdruk mängis.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 3, 2009 18:13:27 GMT -5
,,Viiul on pagana tüütu.. aga talutav. Klaverit ma armastan juba pisikesest peale, kui mu ema seda mulle mängis.. ja kitarr.. on kitarr,'' rääkis Mascha, minnes loo lõppedes lihtsalt sujuvalt üle Rongi sõidu mängimisele (XD).[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 4, 2009 16:43:47 GMT -5
Poiss naeratas."Siis on ju hea kui sulle meeldib neid mängida." Ütles poiss naeratades. "Muidu mul on kodus niisuur klaver kui veel võimalik. Ma ei mängi seda aga ära ka ei müü. Kui tahad ma võin su mõnipäev mängima viia." Ütles poiss naeratades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 18:05:05 GMT -5
,,Mmm.. see tundub vägagi.. ahvatlev ja ma tuleksin meeleldi,'' vastas Mascha naeratades nooruki pakkumise peale ning lõpetas kohe mängimise, kui mööda koridori kellegi samme lähenemas kuulis, kuid hingas siis kergendatult, kui need siis jälle eemaldusid.[/i][/color]
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 6, 2009 3:57:03 GMT -5
Noh see on siis tore ju. Kas lähme kohe?" Küsis poiss naeratades kui ta tegi paar sammu nagu hakkaks juba minema.
|
|