|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 4:27:33 GMT -5
Poiss oli tulnud siia kus polnud mingit elu.Linna ühte ossa. Ta valis välja ühe laohoone et sinna üles panna oma isiklik poksikott ja seal oma karated treenida. Koolis pole sellist kohta mida poiss vajaks. poiss oli ka veel kaasa võtnud 20 posti ja plaati mida ta sammuti üles pani. Kui need valmis vahetas ta riided oma Kimano vastu ja siis kui ta oma võõd kinni pani kuulis ta et keegi tuleb. Selleks tulijaks oli...
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 10:43:26 GMT -5
Cosy jalutas niisama laohoones. Ta tõmbas parajasti suitsu. Kusagilt eemalt kuulis ta mingit häält, nagu keegi oleks juba seal. Uudishimulik, nagu ta oli, läks ta uurima, kes on see teine isik seal. Ta avastas sealt noormehe, kes oli omale treeningsaali teinud. "Hommik" lausus CC lõbusalt, teadmata, kas too üldse juttu rääkida tahab. Tüdrukul polnud kunagi probleeme suhtlemisega. Neiu jäi vaatama tundmatu poole, ise suitsu edasi tõmmates.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 10:46:02 GMT -5
"Viska see minema." Ütles poiss pahuralt ilma tüdruku poole põõramata. "Ja tere ka" Lausus ta lisaks.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 10:48:12 GMT -5
Cosy vaid hakkas vaikselt naerma, kui noormehe esimest lauset kuulis. Neiul oligi suits juba otsakorral nii et ta võis seda teha küll. Ta lasi konil maha kukkuda ning kustutas selle siis oma papu tallaga. CC jäi seina najale toetuma. "Kuidagi pahur mõni" lausus neiu siis taas ning muigas endamisi, kui hetkeks ruumi uuris, kuid tema pilk peatus peagi noormehel. "Nime tohib küsida?" küsis Cosy vaikselt ning turtsatas, sest arvas, et nüüd tuleb sama järsk ning pahur vastus, kui ennegi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 10:53:49 GMT -5
Kui sa suitsuga minu lähedal oled olengi pahur. Ja minu nimi on Mich." Ütles poiss lõbusamalt. "ja palun oota korra kui sa tahad edasi juttu ajada." Ütles poiss ja jooksis täiel kiirusel viimase postini lõi selle jalaga pooleks ja siis hakkas ta teisi sama moodi taguma. Kui poste enam polnud hakkas ta rusikatega plaate pooleks taguma mis laes rippusid. Kui need ka sodid seisis poiss paigal ja naeratas"Millest me siis räägime?" Küsis ta naeratades.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 10:57:41 GMT -5
"Selge" lausus CC, kui oli kuulnud suitsu kohta. Mich polnud esimene inimene, kellele suits ei meeldinud. Kui noormees Cosyl oodata palus, kehitas neiu õlgu ning noogutas. Tal aega oli. Tüdruk jäi aga vaatama, mida Mich tegi. Cosy kulmud kerkisid vaikselt. "Eemn.." kostus vaid Cosy suust, kui Mich lõpetas. "Esialgu, Cosy Clark" tutvustas ta siis ennast. "Aga sa võid öelda ka CC" lisas ta. Neiu toetas end ikka seina najale, hoides käsi teksade tagataskutes. "Tegelikult otsest teemat polegi, aga kuna sa ka nüüd rääkida tahad siis, vana sa oled?" küsis Cosy kohe otsekohese küsimuse ning jäi vastust ootama, endal särav naeratus näol.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 11:00:59 GMT -5
Poiss tagus poksi kotti."Seeiittsseteist." Ütles ta muigega." Ja sina.?" Küsis ta siis kui ta enam ei tagunud ja tüdruku juurde läks. Tema valge kimano oli märg mis tähendas et ta haises natuke higi järgi.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:04:53 GMT -5
Cosy muigas kergelt, kui jälgis, kuidas Mich poksikotti tagus. Kui too aga lõpetas hammustas neiu kergelt alahuulde. "Seitseteist" vastas ta siis tolle küsimusele. "Ime et ma sind ei tea" lausus tüdruk endamisi. "Ma olen siin ka eelmistel aastatel käinud, kuid sind pole ma kohanud" lausus neiu vaikselt ning muigas kergelt, kui Michi poole vaatas. Enda asendit ta ei muutnud.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 11:07:15 GMT -5
ju sellepärast et ma hoian madalat profiili." Ütles poiss naeratades. "Ja äkki on meil tunnid eri aegadel olnud." Lisas ta siis naeratades.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:09:29 GMT -5
Cosy muigas ning noogutas. "Võimalik" lausus ta tasakesi. "Sinu hobi?" küsis ta, kui peaga poksikoti poole viipas. Tüdrukule meeldisid musklis mehed. See oli tal juba ammu nii. Cosy jälgis mõnd aega poksikotti ning katki pekstud puid, kuid tema pilk peatus peagi Mich'il.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 11:11:41 GMT -5
Mida sa täpselt selle hobiga mõtled?" Küsis poiss muigega.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:14:40 GMT -5
"Ma mõtlen seda poksikotti seal" lausus neiu siis ning näitas näpuga suure poksikoti poole, mis rippus. "Iga päev teed trenni?" küsis ta, et mingitki teemat arendada, sest lambist seal seista oleks ka päris imelik. Neiu vähemalt ei suutnud võõrastega vaikuses istuda. Lähedastega oleks teine asi.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 11:16:02 GMT -5
Ei. Igapäev ei tohi treenida." Ütles poiss naeratades.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:20:08 GMT -5
"Aha.." vastas Cosy siis. "M-miks?" küsis neiu siis. Kui tema trenni tegi, siis ei jälginud ta seda, et ta igapäev ei teeks. Ta tegi nii kuidas tuju oli, vahest iga päev, vahest üle päeva, vahest üle nädala. Ta tantsis, kuid see oli ka siiski trenn. Seega jäi Michi jutt CC'le arusaamatuks.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 11:22:37 GMT -5
Kui sa teed trenni nagu mina siis sa koormaksid oma lihased üle ja sellest oleks sulle rohkem kahju kui kasu." Ütles poiss muigega.
|
|