|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:25:22 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma. "Siis küll" lausus ta ning muigas. "Eemn, kavatsed sa veel kaua siin hoones olla, või liigud sa mingi hetk ka minema?" küsis Cosy, sest temal oli sealt tegelikult suhteliselt mõttetu olla. Kasvõi katusel oleks parem olnud.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 13:48:50 GMT -5
Mm ma lähen varsti katusele." Ütles poiss "ja seal läheb mul kaua." Lisas ta põgusa naeratusega.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:01:11 GMT -5
Cosy muigas kergelt. "Ja mis sa seal siis teed, et sul kaua läheb?" küsis neiu, olles uudishimulik.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:04:41 GMT -5
Mediteerin."Lausus poiss tõsiselt. "Seal on hea vaikne ja tuult on ka." Lausus ta siis naeratades.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:16:13 GMT -5
Cosy turtsatas korra. "Siis ma arvan, et meie teed lähevad lahku, sest selles ma sind segada ei taha" lausus neiu ning muigas endamisi, kui Mich'i poole vaatas.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:18:29 GMT -5
Aga sa tule ja proovi ka. See on sinu vaimule hea." Lausus poiss naeratades. Kui ta kimano ülemise osa mahavõtis ja oma lihastes ülakeha nähtavale tõi.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:20:14 GMT -5
Cosy hammustas tugevalt alahuulde, kui poiss oma lihased nähtavale tõi. "Ma kardan, et ma hakkan naerma, sest see pole kohe üldse mitte minulik" lausus neiu ning juba turtsus.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:22:43 GMT -5
Aga proovida ju ikka võib." Ütles pois naeratades kui ta tüdrukule otsa vaatas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:31:54 GMT -5
"No, proovime, kui sa nii arvad" vastas neiu seepeale ning muigas kergelt.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:33:53 GMT -5
Poisil polnud plaaniski enda ülakeha millegiga katta. Ta ronis siis katusele kui ta kuulis mis tüdruk oli õelnud ja ulatas tüdrukule käe et ta saaks paremini üless tulla. Katusel oli mõnus tuul. mitte liiga külm vaid siuke paras.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:38:07 GMT -5
Cosy hammustas taaskord alahuulde. CC võttis Michi käest ning ronis siis katusele. "See on üks lahedamaid kohti siin linnas" lausus neiu siis, lastes tuulel oma juukseid sasida.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:39:27 GMT -5
Ei ole. Aga rahulik on ta küll. " ÜTles poiss naeratades kui ta katuse äärest pool m maha istus rätsepa istesse ja pani käed põlvedele."Tee sama ja lase oma pea mõtetest vabaks." Ütles poiss tõiselt.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:43:22 GMT -5
Cosy hakkas juba vaikselt naerma, kuid ta tegi, mida Mich'gi tegi. Neiu ei saanud oma pead mõtetest vabaks. Kõik keerles ikka neiu peas, nagu alati.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 14:47:12 GMT -5
Nüüd hinga sügavalt sisse ja välja. Puhastab su kopsud sellest pasast mida sa sisse tõmbad." Ütles poiss viidates suitsule.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:53:10 GMT -5
Cosy oli niigi naeru äärel. Kuuldes Michi lauset lasi ta suurel turtsatusel välja tulla, millele järgnes kerge naer. Peagi hingas CC sügavalt sisse, kuid hakkas taas vaikselt itsitama, seega välja hingamine polnud nii rahulik.
|
|