|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 16:32:52 GMT -5
Ma ei mõelnud seda ju nii moodi nagu sina sellest aru said. " Ütles poiss enda pead viltu pannes. ja tüdrukule ingli näoga otsa vaadates.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 16:37:30 GMT -5
"Olgu, unustatud teema," lausus Hayley nüüd ja naeratas poisile, andes märku, et ta ei ole enam vihane. "Ma ei teadnudki, et sa ratsutad," lausus ta.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 16:40:06 GMT -5
Üks minu paljudest hobidest ja trennidest." Ütles poiss naeratades kui ta nn näpudel luges palju neid on. "Viis on ju palju." Lausus poiss naeratades.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 16:42:45 GMT -5
"Hmm, meil on vist midagi ühist," lausus Hayley ja naeratas laialt. Ta lõpetas viimaks Bella harjamise ja pani harja ära oma kohale, ühte kaussi, mis boksi küljes oli. Siis lasi ta hobusele anumasse juua ja andis veidike teri. Bella tänane hooldus oli lõppenud. Ta asust boksist välja ja vaatas Michi poole.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 16:46:18 GMT -5
Mida sa siis sellega silmas pead?" Küsis poiss naeratades kui ta tüdruku juurde läks.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 16:49:35 GMT -5
"Noh, mina ratsutan ka, juba peaagu terve elu ja lisaks sellele tegelen ma veel kergejõustikuga. Ühesõnaga on mul ka väga palju trenne." Hayley muigas. Trenne oli tal tõesti palju, peaagu iga päev oli kergejõustik. Ainult suvel ei olnud niipalju kergejõustiku olnud. Ratsutamisega tegeles ta neli korda nädalas.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 16:51:26 GMT -5
"No jh" Ütles poiss mõtlikult.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 16:57:10 GMT -5
Hayley pani boksi ukse ilusti kinni ja andis Bella ninale kiire musi. Siis oli ta valmis minema. Ta vaatas Michi poole ja küsis: "kas tuled ka elumajade juurde?"
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:02:59 GMT -5
MM olgu siis." Ütles poiss naeratades. Kui ta tallis välja jõudis ütles ta"Kuradi päike nii palav on" Ja võtis oma tugevates musklites ülakehalt särhi pealt.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 17:08:29 GMT -5
See oli vale tegu, sest Hayley ei saanud enam pilku Michi kehalt. Ta sundis pilku ära keerama, kui oli liiga kauaks tema ilusat keha vaadanud. "Minu arust küll palav pole," lausus ta siis ja muigas endamisi. "Ei tea kas Mich teeb seda nimelt?," mõtles tüdruk. Nad sammusid majade poole. Hayley piilus tema muskleid. "Mm, seksikas," mõtles ta, "mida kõike ma sinuga ei teeks." Ta muigas laialt enda mõtete peale.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:13:50 GMT -5
Poiss naeratas kui ta märkas et tüdruk teda piiluba aga ei öelnud midagi. Ta vaid naeris.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 17:18:20 GMT -5
"Mida?," lausus Hayley ja naeris samuti, kui Michile vastu õlga virutas." Ära naera koguaeg mu üle."
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:21:54 GMT -5
Aga sa piilud ju mind kogu aeg. see on naljakas." Ütles poiss naeratades. ta hakkas taas midagi ütlema kuid sii kukkus ta nii õnnetult et tema ja tüdruk temaga kukkusid koos. Nad kukkusid nii et poiss jäi maha ja tüdruk tema peal sest poiss oli seda nii reguleerinud et ta tüdruk peale ei kukuks. Nüüd aga olid nad täiesti vastamisi üksteise nägudega.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 17:31:36 GMT -5
"Ma ei ..," hakkas Hayley just vastama, kuid leidis ennast hetk hiljem Michi pealt, maas pikali. See ei olnud ültse lahe olek. Tüdruk hakkas naerma. "Ega sa haiget saanud?," küsis ta siis, kui oli rahunenud. See oli imelik olla Michile nii lähedal.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 17:34:49 GMT -5
Ei ei saanud."Ütles poiss ja vaatas tüdrukule otse silma.
|
|