|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 5:04:35 GMT -5
"Kas sa püüad mind ära võluda või?," küsis Hayley "tõsiselt" ja hakkas siis veidike itsitama. Ta ei tahtnud lasta Michil endaga mängida, sest Hayley sulas tema juuresolekul, kuid ta ei tohtinud sellel sündida lasta. Hayley ajas ennas Michi pealt püsti.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 5:07:01 GMT -5
Poiss naeratas"Kas mul oleks põhjust seda teha" Ütles ta siis kui tüdruk tema pealt maha ronis ja Mich istuli tõusis.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 5:20:51 GMT -5
"Ma ei tea," lausus Hayley, "kas oleks?" Tüdruk muigas laialt. See kõik oli liiga koomiline, mis toimus.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 5:23:24 GMT -5
"Ma ei tea. Ütles sina." Ütles poiss naeratadas kui ta püsti tõusis.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 6:53:52 GMT -5
"Ma ei usu eriti," lausus Hayley ja muigas siis, kui nüüd edasi hakkas sammuma. Majad hakkasid juba eemalt paistma. Kas sul millegi muu jaoks ka aega jääb, peale trennide?," päris ta siis poisi käest.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 10:34:48 GMT -5
Eriti mitte." Ütles poiss naeratades kui ta tüdruku kõrvale läks ja edasi liikus.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 10:43:07 GMT -5
"Sa tapad ennast nii veel ära," lausus Hayley ja vaatas Michile tõsiselt otsa. "Sa peaksid mere äärde peole tulema. Sa ei pea jooma ega midagi aga lihtsalt naudid seltskonda ja kuulad head mussi. Mis arvad?" Ta vaatas Michile küsivalt otsa.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 10:44:11 GMT -5
Mis kell?" Küsis poiss tüdrukule otsa vaadates.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 10:46:47 GMT -5
"Homme, õhtul, mere ääres, seal kus need toolid ja see lõkke koht on," seletas Hayley kiiresti, olles lootusrikas. "Võta kõik enda sõbrad ka kaasa," lisas ta siis. "Meil on sinna rahvast juurde vaja." Ta naeratas nüüd veidike ja sammus edasi. Nad olid juba teeotsa jõudnud, mis viis otse majade juurde.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 10:48:45 GMT -5
Mis kell õhtul." Ütles poiss uuesti"Ja mul pole eriti muid sõpru kui mõni üksik siin." Ütles poiss naeratades.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 11:01:55 GMT -5
"Ma arvan, et on norm, kui sa mingi üheksaks kohale tuled," lausus ta ja naeratas. "Siis võta nemad ikka kaasa," lisas ta veel. "Ma ei usu, et kõikide kõrva on jutt jõudnud, et meil seal pidu toimub. Eriti ei saagi levitada, sest õpetajad kuulevad ju kõike, mida vaja ei ole." Ta sammus edasi ja jäi siis seisma, sest nüüd läks tee kaheks. Üks tee viis tüdrukute maja juurde ja teine poiste maja juurde.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 14:17:40 GMT -5
No ma vaatan kas ma tulen." Ütles poiss muigega kui ta poiste maja poole minema hakkas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 15:50:07 GMT -5
Hayley muigas rahulolevalt ja sammus siis tüdrukute majja.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 2, 2009 15:54:43 GMT -5
Teemad lõpp.
|
|