|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 10:44:31 GMT -5
CC ja Alexander tulid otse sööklast, lihtsalt jalutama. "Ma sain aru, et see on imelik, et mul palju silmarõõme on" jätkas neiu juttu. "Sul, või siis üldse teistel poistel, pole siis v?" küsis Cosy, kui enda jalge ette vaatas, kuid peagi suunas ta oma pilgu Alexile, ise kergelt muiates.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 10:56:59 GMT -5
Alexander mõtles enne paar sekundit, kui vastas. "Ma ei tea, kuidas teiste kuttidega on, aga minul neid eriti palju ei ole," lausus ta turtsatades, viies pilgu Cosy'lt liivale ning surudes siis käed teksade taskusse.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:03:14 GMT -5
Cosy muigas kergelt. "Eriti palju?" küsis ta, sest CC sai sellest aru, et tal siiski keegi on. Neiu oli ju uudishimulik, seega jäi ta Alexanderilt vastust ootama, lootes, et ta ka saab selle. Cosy aga surus ka enda käed oma lühikeste teksade tagataskutesse. Neiu lahtised juuksed lehvisid kerge tuule käes. CC näol valitses rahuolev ning lai naeratus, kui ta nüüd taas noormehe poole vaatas.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 11:06:15 GMT -5
"Upsiii, ütlesingi välja," ütles Alexander lõbusalt käega suu kattes, kuid peagi surus ta selle tagasi taskusse. "Emn, jaaaa," venitas ta muiates, saates silmanurgast pilgu Cosy'le.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:08:56 GMT -5
"Sa võid rääkida," lausus Cosy ning muigas kergelt, et Alexit julgustada. "Meil on Hayleyga hoopis muud teemad. Ja kui ma ka räägiksin, siis keegi ei teeks välja. Kõigil on silmarõõmud ju" lisas ta ning naeratas soojalt, kui ikka Alexanderi poole vaatas.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 11:18:27 GMT -5
"Ńoh... Kaks tükki ainult," lausus Alexander siis veidi mõtlikult, viies pilgu Cosy'le. "Sellised teemad, et kes keda sebib või midagi muud?" küsis ta seejärel, manades näole naeratuse.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:20:46 GMT -5
"Kas ma võin küsida, mis nende kahe tüdruku nimed on?" küsis CC siis hetk hiljem ning muigas vaikselt. "Hayleyga räägime me absoluutselt kõigest" lausus ta. "Isegi jah, nendel teemadel" lisas ta ning hakkas kergelt naerma. Hayley ja Cosy olid ju parimad sõbrad ja seda juba pikka aega.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:40:42 GMT -5
"Mascha ja Cosy," vastas Alexander särava naeratuse saatel, jäädes korraks seisma ning toppides skeidi paelad tagasi papu sisse. Muianud vaikselt, kõndis ta taas tüdrukule järgi ning jälgis iga tema liigutust.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:42:26 GMT -5
CC muigas. "Hmm, kes see Cosy on?" küsis ta, mängides lolli ning hakkas kergelt naerma. Neiu hammustas õrnalt alahuulde, kui Alexi poole vaatas, kuid peagi suunas ta pilgu merele.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:48:08 GMT -5
Alexander hakkas vaikselt naerma, raputades siis nagu noomivalt pead. "Ahhh, mina ei tea. Mingi muumitroll on," lausus ta, maandudes järsku maha istuma. Noormees lihtsalt ei viitsinud hetkel edasi kõndida - väsimus oli liiga suur. Oleks pidanud eile ikka natuke varem magama kaduma.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:51:39 GMT -5
"Ah et muumitroll" kordas CC, kui siis noormehe kõrvale maha istus. "Tahaks ka teda kohata" jätas Cosy sosistades. Alex ja Cosy istusid suht külg külje vastas.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:29:34 GMT -5
"Cosy'ga kohtumiseks pead sa ainult peeglisse vaatama," teatas Alexander enda juukseid sasides ning säravalt naeratades, võtte siis ühe kivi pihku ning visates selle suure kaarega vette.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 13:35:32 GMT -5
Cosy muigas kergelt. Tekkis pikk vaikus. Polnud kuulda muud, kui nende mõlema hingamist. "Räägi oma perest" lausus CC siis hetke pärast. Talle torkas pähe, et ei tea midagi Alexanderist.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 14:43:12 GMT -5
Alex turtsatas vaikselt ning mõtles, millest ta rääkima peaks. Siiski otsustas ta vaid kõige tähtsamad asjad ära nimetada. "Mu isa nimi on Roy ning ta on 37 ja ta töötab näitlejana. Ema on Kathleen ja ta on 36 ning töötab disainerina," jutustas ta, panemata tähelegi, et tunnid hakkavad varsti peale.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 5, 2009 8:34:26 GMT -5
Cosy noogutas aeglaselt ning muigas siis. "Mis su huvid on?" küsis neiu siis järgmise küsimuse ning naeratas kergelt. Ta lootis väga, et Alexil midagi nende küsimuste vastu pole.
|
|