|
Post by Hayley Hemingway on Jul 6, 2009 4:50:44 GMT -5
"Hästi," vastas Hayley sama lühidalt. Tal oli imelik, kui Alex nii vaikne oli. Kooli ajal oli ta olnud palju jutukam. Tüdruk sammus edasi, vaadates poisi poole.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 6, 2009 5:44:37 GMT -5
Alex vaatas parajasti enda ette, kuid suunas siis oma pilgu peagi taas Hayleyle ning avastas et too vaatab teda juba pikemat aega. "Kas ma olen õigesti aru saanud, et sa tahad ikka seda, mis oli ka siis, kui ma koolis käisin?" küsis Alex hetke pärast, kergelt muiates. Alex ja Hayley olid kunagi koos olnud.
|
|
|
PIDU (:
Jul 6, 2009 14:19:16 GMT -5
Post by Hayley Hemingway on Jul 6, 2009 14:19:16 GMT -5
Hayley vaatas, et nad oleksid täiesti üksi, kui seisatas ja Alexi poole vaatas, ta võttis mehe käe enda kätte ja lausus tõsiselt: "Alex, sa tead, et meie vahel ei saa olla midagi niikaua, kui ma siin koolis õpilane olen, mitte, et ma ei tahaks (ta punastas sellel ajal veidike), kuid sina oled õpetaja ja mina õpilane, ma ei taha sinu töökohta ohtu seada." See tegi talle tegelikult kohutavalt palju haiget, ta tahtis meest rohkem, kui iial varem. Ta langetas enda pilgu ja vaatas maha..
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 7, 2009 5:37:17 GMT -5
ot: okei. xD "Aa..." ütles Alex irvitades, viies siis pilgu taas Carlile. "Kuidas siis CC sebimisega edeneb?" päris ta muiates, jälgides kutti.Carl hakkas naerma. "Ma ei sebi CC'd," lausus ta siis tõsisemalt ja rüüpas õltsi. Poiss vaatas korraks rahva seas ringi. Tema pilk jäi ka korraks Kellyl pisama, kes oli palju uut kraami toonud.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 5:38:51 GMT -5
Alex keeras end Hayley poole. "Vähemalt ei pidanud mina seda juttu rääkima" lausus noormees tasa, kui oli Hayley ära kuulanud. Täpselt seda juttu ta tahtis ka tüdrukule rääkida. "See lihtsalt pole võimalik" sosistas ta, kuid üritas siis seal juures vaikselt naeratada. Noormees võttis tüdruku teisest käest ning tõmbas siis enda poole nii, et nende laubad kokku puutusid, ise Hayley poole vaadates.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:08:12 GMT -5
Cosy oli juba mõnd aega ujunud ning hakkas nüüd kalda poole liikuma. Tema juuksed tilkusid. "Vesi on uskumatult soe" lausus neiu, kui Liami juurde tagasi jõudis. Neiul polnud rätikut, seega pidi ta ootama, et ta ära kuivaks, sest muidu läheks ju kleit märjaks. Tüdruk naeratas, kui noormehe poole vaatas. Tal hakkas taas tulema ülihea tuju. "Kalli?" küsis CC siis hetke pärast. Ta tahtis väga kedagi kiusata ja märjaks teha. "Kalli, ei ole eriti hea mõte hetkel," lausus Liam ja muigas. Ta võttis endalt aga jaki pealt ära ja pani selle tüdrkule ümber. "Nii kuivad kiiremini, muigas ta "ja siis saame kiiremni kalli ka teha." Liam ei teadnud, kus tal selline jutt suust välja tuli, tavaliselt oli ta teistsugune. Ta rüüpas pudelist õltsi, kui tüdruku poole vaatas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 6:10:37 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma. "Ma tänan" lausus ta, kui Liam talle oma jaki andis. "Siis on ju igav, kui ma kuiv olen" jätkas neiu juttu, kui oli maast oma joogi klaasi võtnud. CC naeratas kavalalt, kui noormehele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 6:10:56 GMT -5
Hayley tundis, kuidas tema süda hakkas kiiremni lööma, kui ta pidi nii lähedal Alexile olema. "Ei ole võimalik," kordas ta. Ta oleks tahtnud, et see oleks võimalik olnud, ta ei suutnud enam mehest eemale hoida, iga kehaosa karjus Alexi järgi. Siiski teadis ta, et ta peab eemale hoida, aga ta ei TAHTNUD ju hoida. Hayley mõtted olid kõik nii sassis. Tüdruk vaatas Alexile otas, kui nende laubad koos olid.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:13:12 GMT -5
Liam muigas laialt. "Igav võib ju olla aga ma ei tahaks ennast ültse hetkel märjaks teha, ebamugav .." Liam vaatas korraks ringi, sest Cosyle pidevalt otsa vaatamine, muutus kuidagi imelikuks. Ta rüüpas õltsi ja viis siis pilgu temale tagasi. "Lähme lõkkele lähemale," pakkus ta, "seal kuivad kiiremini ja seal on soojem." Ta manas näole rahuliku naeratuse.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 6:13:39 GMT -5
Alex muigas kergelt, sest Hayley pilk oli nii soe ning kodune. "See on võimalik siis, kui sa kooli vahetad, või ma ära lähen" rääkis Alex. "Või siis kannatame, kuni sa lõpetad" lisas noormees taas vaiksemalt. Need kõik variandid olid kuidagi halvad.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 6:15:25 GMT -5
COsy naeratas kergelt, kui siis noogutas. "Kui sa nii ütled" lisas ta ning muigas kergelt, kui oma riided maast võttis ja lõkkele siis lähemale liikuma hakkas. CC oli juba päris imelik, ta AINULT naeratas. Seda mõjutas ka eelmine breezer ning praeguseks pool tühaks joodud martini klaas.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:24:34 GMT -5
Liami näol püsis ikka rahulik ja veidike naeratav ilme. Ta jõi aeglaselt õlu. "Kelle korraldatud see pidu siin siis on?," küsis ta CC käest. Vanas koolis ei olnud ta ertit pidudest osa võtnud. Eriti peale õnnetust, kuid sellest ta ei mõelnud.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 6:27:58 GMT -5
"Minu ja Hayley" vastas CC siis hetke pärast. Peagi olid nad lõkke juures. Cosy istus ühele pikemale puupalgile, mis oli lõkkele lähemale toodud. Neiu võttis lonkse oma martinist, kui ise lõkke poole vaatas. "Sul hobisid on?" küsis CC siis järgmine hetk, kui enda naeratava näo Liami poole suunas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 6:31:03 GMT -5
Hayley hakkas tahesttahtmata naerma. "Ma parem kannatan aga minema ma sind küll ei lase ja ise ka ei kavatse minna." Ta ebmas Alexit ja astus siis sammus temast eemale, jäädes rahulikult seisma ja naeratama.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 6:33:35 GMT -5
Ka Alex turtsatas siis hetkeks. Siis embas ta aga neiut vastu. Kohe, kui Hayley eemaldus, tundis Alex, et ei tahaks tüdrukust lahti lasta. Noormees jäi aga seisma, neiust umbes meetri kaugusele. "Mulle ei meeldi nii" pomises ta vaikselt, kui ikka tüdrukut jälgis. Alex pidas silmas vahemaad, mis nende vahel hetkel oli.
|
|