|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:37:41 GMT -5
Liam istus Cosy kõrvale ja vaatas tema poole, kui vastas: "lahe pidu, keegi ei ole liiga täis.. veel." Ta hakkas naerma veidike. Siis kuulis ta tüdruku uut küsimust ja lisas: "ikka on, ma mängin kitarri ja tegelen jooksmisega." Ta rüüpas õllet. "Ja tihti joon ka." See oli muidugi pool naljaga üteldud.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 6:40:51 GMT -5
Cosy hakkas samuti vaikselt naerma. "Sõna ´veel´ peab ikka kõvasti rõhutama" vastas ta sellepeale ning naeris edasi. Kuulnud, et poiss kitarri mängib, läks tüdruku nägu veelgi rohkem naerule. "Ega sul juhuslikult kitarri kaasas pole?" küsis ta, kuid arvas, et vastus on ei.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 6:42:12 GMT -5
"Mulle ka mitte," lausus Hayley siiralt ja äärmisel kurva häälega, mida ta ise tähelegi ei pannud. Ta keeras selja ja vaatas puid enda ees. "Ma tahaks, et kõik oleks teisiti.." Ta seisis seljaga Alexi poole, sest tema nägemine oli hetkel liiga valus.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 6:45:16 GMT -5
"Ära ainult palun mulle selga pööra" lausus noormees vaikselt. "Sa ei tee seda mulle niimoodi lihtsamaks" lisas ta, kui siis pool meetrit tüdruku poole astus. Samas, ei julenud noormees midagi teha. Pärast teeb asja veel hullemaks.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:46:38 GMT -5
"Kahjuks ei," lausus Liam. Tal oli selle üle kahju, et kaasas ei olnud, oleks lahe olnud Cosyle mõni lugu mängida. Aga millega sa ise tegeled?," küsis ta nüüd.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 6:57:33 GMT -5
Hayley keeras ennast ümber ja astus sammu Alexile lähemale, niiet nende kehad puutusid nüüd kokku. "Kedagi ei ole siin, me oleme metsa sees," lausus ta, justkui veendes ennast ja Alexit, et hetkel on nad väljaspool ohtu. Ta ei suutnud enam. Tüdruk rabas Alexist kinni ja suudles teda meeletult kirglikult.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 7:45:31 GMT -5
Cosy naeratas kergelt. "Tantsin, joonistan, pidutsen" lausus neiu ning muigas kavalalt. Need olid tema põhitegevused. Enamasti on CC pidutseja, kuid ülejäänud vabal ajal tegeles ta teise kahe asjaga.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 7:47:54 GMT -5
Alex vaid suudles Hayleyt vastu, üritades teha seda võimalikult rahulikult ning õrnalt. Noormehe üks käsi liikus tüdruku põse juurde, mida ta vaikselt silitas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 7:53:01 GMT -5
Sellel hetkel oli Hayleyl enda talitsemisega raskusi, ta teadis, et peaks nüüd lõpetama ja eemalduma, kuid Alex oli nii hea ja õrn. Tüdruk ei suutnud teda lahti lasta.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 7:56:43 GMT -5
Alex teadis, et ta ei tohi hetkekski unustada, et ta on koos õpilasega, sest keegi siiski võib näha. Hetk hiljem noormees siiski eemaldus, kuid jäi siis taas Hayleyle otsa vaatama, ise tema põske imeaeglaselt edasi silitades. Alexi näol valitses väike, kuid võimalikult lohutav muie.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 7, 2009 7:57:57 GMT -5
"Mulle küll nii ei tundu," lausus Alexander vaikselt turtsatades Carlile, jäädes peadselt lõket silmitsema.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 8:01:26 GMT -5
Hayley eemaldus samuti veidike, nii et nende vahel oli nüüd väike vahemaa. Siiski vaatas tüdruk Alexi poole. Hayley silmis oli küsiv pilk, ta tahtis teada, mis nad nüüd edasi teevad. Tüdruk oleks tahtnud koos mehega siit tuhande kilomeetri kaugusel olla.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 8:04:00 GMT -5
Alex ei teinud ikka muid liigutusi. "Ma võin ka ära minna" lausus ta vaikselt. "Ja siis sind siin vaatamas käia" lisas ta ning muigas kergelt. Muie kadus aga peagi, sest see oli siiski raske.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 8:04:24 GMT -5
Liam muigas vedike. "Peod on vist paljude suur hobi." Tema õlu oli otsa saanud ja ta viipas CC'le, et läheb toob endale uue joogi. Poiss viskas tühja pudeli prügikasti ja sammus siis laua juurde, kus kõik või enamus jooke olid. Ta võttis endale nüüd ühe cooleri.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 8:07:42 GMT -5
"Kui sa mõtled, et ma tahan seal peol olla.., siis sa eksid," lausus Hayley vaikselt ja naeratas. "Ma olen pigem sinuga." Ta oleks olnud hea meelega peol, kui Alexit ei oleks olnud siin aga kuna ta oli siis ei tahtnud Hayley seal ilma temata olla. See oli ikka nii ebaaus, et ta ei saanud koos noormehega sinna minna. "Aga ma võin meile mõned joogid küll tuua, sulle õlut näiteks ja endale cini," pakkus ta siis. Siiski oli tema nägu tõsine.
|
|