|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 8:09:08 GMT -5
Cosy noogutas, kui peo kohta käivat lauset kuulis. CC noogutas aga taas, kui noormees endale jooki võtma läks. Tüdruk ise jäi aga paku peale istuma. Tal oli veel pool klaasi martinit alles. Neiu sättis jakki enda õlgadel ning vaatas tule poole, kui klaasist paar lonksu võttis. Liam tundus ülimalt rahulik. Lausa liiga rahulik ning see CC'd tõmbaski. Need mõttet tõid aga muige neiu näole.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 8:11:14 GMT -5
Alex turtsatas hetkeks, sulges silmad ning avas need siis hetke pärast. "Ma ei mõelnud seda pidu" lausus noormees siis vaevaliselt. "Ma mõtlen seda kooli" lisas ta siis, kuid selleks hetkeks oli noormehe nägu tõsine. Alexil polnud ammu juba nii valus olnud.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 8:18:14 GMT -5
"Ei!," karjatas Hayley ehk liiga äkiliselt. Ta langetas pilgu. "Ma mõtlesin, et ei, ei ära mine ära, see on sinu töökoht ja ma tean, kui väga sa enda tööd siin armastad. Me kumbki ei saaks siis rohkem õnnelikumad olla, kui hetkel." Ta viis pilgu Alexile. Hayley tundis Alexi valu, tal oli endal sama valus.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 8:21:15 GMT -5
Alex aimas, et selline reaktsioon võib-olla. "Sa tõesti oled kindel, et kannatad seda kõike veel kaks aastat?" küsis noormees siis hetke pärast. Alex ise oleks sellega võib-olla isegi hakkama saanud, kuid Hayley pärast oli tal suurem mure - kui hästi ta end üleval peab.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 8:22:13 GMT -5
Liam sammus siis viimaks Cosy juurde tagasi. See pidu oli tõesti rahulik. Poiss märkas, et mõned olid juba kadunud. Ta istus CC kõrvale ja lausus: "peaks peole elu sisse ajama." Lõke oli küll juba päris võimas. (ot: siin olid vist mingid lambi tüübid ka juxD) Paar tüüpi tagusid päris lärmakalt eemal kaarte, paistis et neil on mäng täies hoos. "Läheks tantsima," pakkus ta siis välja. Poiss ei häbenenud tantsimist, see oli tema arust hea ja vabastav tegevus.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 8:24:51 GMT -5
Cosy muigas kergelt ning muigest sai peagi naeratus. "Minugipoolest" lausus ta. Järgmise hetkega oli tal ülejäänud klaas tühi ning neiu tõusis püsti. Tüdruk oli küll bikiinide väel, kuid see teda ei häirinud, sest tal oli noormehe jakiga suhteliselt soe. CC tõusis kiiruga püsti ning tõmbas siis ka Liam'i endaga kaasa. Tantsimine oli ju tüdruku üks lemmik tegevustest. Üksi või paarilisega - temal vahet polnud.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 8:26:44 GMT -5
"Jah, ma olen kindel, et ma saan hakkama," lausus Hayley kindlalt. Ta ei olnud enda sündames 100% kindel, kuid ta sundis ennast olema. "Kaks aastat on pikk aeg, ma tean," lausus ta, "kuid ma olen nõus kannatama." Ta püüdis veidike naeratada ja olla positiivne, kuigi hetkel ei näinud ta kahe aasta jooksul siin küll midagi positiivset. Aga pärast seda..talle tundus, et tuvelik on siis imeilus..
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 8:29:07 GMT -5
Alex muigas kergelt, kui seda Hayley suust kuulis. Ka temale andis see jõudu. Noormees pani enda kaks kätt tüdruku õldadele ning puudutas siis õrnalt oma huultega Hayley laupa. "Ainult seda ma kuulda tahtsingi" lisas ta siis ning naeratas endamisi.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 8:34:43 GMT -5
Liam asetas enda pudeli cooleriga pingile, kus nad istunud olid ja sammus siis tüdrukuga kaasa. Nad leidisd ühe hea koha, mis oli suht laudade lähedal, kus muusikakeskus peal oli. Liam hakkas sujuvalt enda keha muusikaga kaasa liigutama, tõmmates CC enda vastu ja hoides talt ümbert kinni kahe käega.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 8:37:25 GMT -5
Cosy muigas kergelt ning asetas kaks kätt ümber noormehe kaela. "Ja ma arvasin, et me ikka mõne tempokama muusika valime, kuid see sobib ka ideaalselt" lisas ta ning naeratas säravalt. Peagi hakkas neiu kergelt naerma. Tal oli lihtsalt hea tuju tulemas ning hetkel oli ta ülikena noormehe käte vahel. "Ega sa Juhuslikult kellegi poolt kinni pole?" küsis CC siis jälle küsimuse. Ta lihtsalt ei tahtnud mingeid draamasid.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 8:40:32 GMT -5
"See on ainuke asi lahendus," lausus Hayley ja naeratas nüüd juba tugevamalt. Alexi lähedus andis jõudu vastu pidada, isegi kui ta ei oleks tohtinud teda isegi liiga ahne pilguga vaadata mitte. Ta pigistas korraks Alexi selga enda küüntega ja sulges silmad, kui mees tema laubale musi tegi. Järgmisel hetkel oli ta aga temast jälle veidike eemal ja ta oli näole rahuliku ilme mananud. Mis me siis hetekel edasi teeme?," tahtis ta teada. Teema muutus oli tema jaoks hädavajalik.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 8:44:12 GMT -5
Liam naeratas kavalalt, kui lausus: "kas sa kardad, et kohe hüppab põõsastest välja mõni naine ja kargab sulle kallale?" Ta liigutas enda keha muusikaga kaasa, hoides CC'd ikka enda vastas.. Viimaks ta siiski lisas: "ära muretse, ma ei ole kellegi poolt kinni."
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 8:45:00 GMT -5
Alex muigas kergelt, kui Hayleyle otsa vaatas. "Jalutame?" küsis noormees tasasel häälel, kui oma käe neiule ulatas, et too kinni võtta saaks. "Ja edasi pead juba sina mõtlema" lisas ta, kui ikka enda muiet säilitada üritas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 8:48:07 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma. "Kui aus olla, siis kardan küll jah" lausus CC. "Ma ei ole just kakleja tüüpi" lisas ta ning naeris siis edasi. CC'd oli sel hetkel väga kerge lõbustada. Neiu tundis nagu ta tunneks Liam'i juba tükk aega. Vähemalt nad suhtlesid vabalt. "Räägi midagi, mida ma võiks teada" ütles Cosy, kui noormehele otsa vaatas. See oli ka natuke naljakas, sest CC oli peajagu lühem, kui Liam. Ka see ajas tüdrukut vaikselt naerma.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 9:01:26 GMT -5
Ma arvan, et on palju, mida sa peaksid teadma, minu kohta...," lausus Liam kergelt naeratades. "Kuid ma arvan, et paljud asjad ei ole väga olulised..see oleneb vaid sellest, mis meist edasi saab." Ta muigas. "Noh, igatahes, ma vihkan matemaatikat," lausus ta siis nagu muuseas, sest see oli esimene asi, mis talle meenus. "Vihkasin eelmises koolis mate õpsi ja tundub, et see Marple on sama haige."
|
|