|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 9:05:58 GMT -5
Cosy itsitas ikka veel. "Siis räägid mulle niipalju, kui vaja, jälgides seda kes me üksteisele oleme" selgitas neiu ning muigas kergelt. Kuulnud et Liam'ile ei meeldi matemaatika hakkas neiu Taas naerma. Naer oli juba nagu haigus. "Selle õpetajaga on matemaatika tõesti nagu piin" lausus neiu nüüd vaiksemalt ning muigas. "Aga temaga saab tunni põnevaks teha, kui teda kiusata" lisas CC kavala naeratuse saatel.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 9:28:02 GMT -5
Liam muigas, Cosy naer nakatas teda ja hetk hiljem naeris ka juba tema. Kuidas siin koolis muidu on, ma ei ole eriti tutvuda jõudnud.., küsis Liam siis, kui CC'le otsa vaatas. Nad tantsisid rääkimise ajal ikka edasi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 9:31:11 GMT -5
Hayley võttis noormehe käest kinni ja nad hakkasid mööda hõredat metsa edasi jalutama. Nendest vasakule jäi alati meri, mida ei olnud küll näha aga kohinat oli kuulda. Mis arvad, kui läheks ujuma?, pakkus ta välja. "Vesi on väga soe."
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 9:31:35 GMT -5
Kuulnud küsimust, jäi neiu hetkeks mõttesse. "Siin on teatud reeglid, kuid keegi ei järgi neid - vähemalt mitte mina" alustas CC oma jutuga. "Õppeaineid on vähe, mis on ju iseenesest hea" lisas ta siis ning mõtles siis edasi. "See aasta on tulnud üllatavalt palju noori õpetajaid" lisas tüdruk siis jällegi ning mõtles siis edasi, vaadates kusagile eemale. "Ja on võimalik käia kergejõustiku trennis ja tantsu trennis" lisas ta viimaks ning suunas siis oma pilgu taas Liam'ile, endal kerge naeratus näol.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 9:33:25 GMT -5
Alex vaatas korra mühina poole, kuid suunas pilgu siis Hayleyle. "Ma ei riskiks" lausus ta siis hetke pärast ning üritas vabandavat naeratust näole manada. "Kuidas oleks, kui ma viin su kusagile kaugemale siit?" küsis Alex siis hetke pärast, kui oma pilgu kusagile enda ette viis. Hayley ja Alexi näpud olid ikka põimitud.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 9:46:19 GMT -5
Hayley sai väga hästi aru, mida Alex mõtles. Ta lausus: "jah, ma arvan, et see oleks kõige mõistlikum tegu." Ta viis enda silmad Alexile ja naeratas.
|
|
|
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 9:49:03 GMT -5
Noormees naeratas kergelt, kui siis noogutas ning edasi jalutas. Ei läinud kaua, kuni nad ringiga autoni jõudsid. Nii, kui teised õpilased näha võisid, lasi Alex Hayley käest lahti ning suundus enda auto juurde. Uksed olid lahti, seega noormees istus otsejoones juhi kohale ning käivitas auto, jäädes siis ootama, et ka Hayley sisse istuks.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 9:51:35 GMT -5
Liam muigas. "Seda ma märkasin jah, lausus ta siis, "et kõik õpetajad on noored." Ta kallutas veidike Cosyt, kui siis lisas: "kõik, peale Marple." Liam tõmbas Cosy taas sirgeks ja tema pea enda pea juurde, nii et nad võisid kuulda, kuidas teine hingab. Hetk hiljem lasi ta aga haarde lõdvemaks ja aeglane laul lõppes ka, hakkas palju kiirem. Liam ja Cosy tantsisid ka selle tantsu ära, mõned teised tüübid olid ka tantsima hakanud. "Kas lähme istuma ja joome edasi?," küsis poiss pärast kiirema laulu lõppu. "Kuigi, kui sa ikka veel tahad, siis ma olen valmis ujuma tulema," lisas ta ja muigas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 9:55:08 GMT -5
Cosy naeris kergelt, kui Liam teda pisut kallutas. "Ma arvan, et Marple, ei lähe siit koolist veel niipea ära" lisas neiu siis, olles taha kallutatud. Järgmine hetk oli ta noormehele lähedal ning kuulis tema hingamist. CC vaid muigas sellepeale. See tunne oli lihtsalt, liiga soe. Kiirema laulu ajal Cosy aga naeris vist enamus ajast. See oli lihtsalt lõbus. "Ma arvan, et pisut joome ja siis võib ju täidsa minna ujuma jälle" vastas Cosy seepeale ning pilgutas siis kavalalt silma. Ülemeelik tuju hakkas tulema.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:01:20 GMT -5
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 10:01:20 GMT -5
Hayley oli juba järgmisel hetekl autosse istunud ja ukse kinni tõmmanud. Ta lasi ennast istuma suht allapoole, nii et otseselt ei saanud teda keegi näha. Ta lasi auto akna natuke alla ja süütas suitsu. Pakk lendas järgmisel hetkel armatuurile ja tsäks ka. Ta vaatas Alexi poole ja tõmbas samal ajal ka turvavöö kinni.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:04:30 GMT -5
Post by Alex Taylor on Jul 7, 2009 10:04:30 GMT -5
Alex muigas kerget ning tagurdas siis parklast välja. Kummivilina saatel hakkasid nad koolist eemale sõitma. Aegajalt vaatas noormees Hayley poole, kes põhimõtteliselt pikali asendis suitsu tegi. See ajas Alexit kergelt turtsuma.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:05:24 GMT -5
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 10:05:24 GMT -5
Liam haaras Cosyl käest kinni ja tõmbas ta siis lõkke juurde tagasi istuma. Nende ümber oli lärm päris suureks läinud. Liam haaras enda joogi kätte. Ta oli juba samuti päris joogine ja sellepärast muutus ta ka avatumaks, kuid tema puhul oli avatus kindlasti parem asi, kui liigne kinnisus. Ta lausus: "ah, eks eirame Marplet siis ja ärme lasta tal enda elu põrguks teha, teeme parem tema oma."
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:08:59 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 10:08:59 GMT -5
Cosy naeris kergelt, kui Liam teda lõkke poole vedas. "Seda oleme me juba päris mitu aastat teinud" vastas neiu seepeale ning irvitas ikka. See oli temajaoks lihtsalt niivõrd naljakas. Tüdruk tõusis nüüd aga püsti, et minna jookide laua juurde. Enne aga vaatas ta kavalalt üle õla ning saatis ühe õhusuudluse Liami poole. Bikiinid ja jakk pole ju paha riietus. Järgmine hetk oli CC jookide laua juures ja valmistas endale kokteili.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:32:25 GMT -5
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 10:32:25 GMT -5
Liam muigas ja "püüdis" selle õhmusi kinni. Ta lürpis coolerit ja oodates Cosyt tagasi. Poisi silmad saatsid tüdrukut, kui ta laua juures koksi tegi endale.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:38:32 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 10:38:32 GMT -5
Peagi oli CC jook valmis. Seal oli viina, apelsini mahla, purustatud jääd, sidrunit ja laimi. Cosy jaoks just mõnus jook. Siis liikus niue aga tagasi Liam'i juurde. "Ma arvan, et su jakk sobib mulle" lausus neiu ning muigas siis kavalalt, kui ise noormehele külje alla istus. "Eriti siis, kui selle all bikiinid on" lisas ta ning irvitas endamisi. Tüdruk võttis lonkse oma kokteilist. See oli tõesti imehea ning läks ka kergelt alla.
|
|