|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:43:07 GMT -5
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 10:43:07 GMT -5
"Sa oled üli kuum," lausus Liam ja pilgutas silma, kui CC'd vaatas. Nooruk rüüpas enda jooki ja vaatas siis korraks lõkke poole. Seejärel aga jälle CC poole. Liam oli märganud grilli ja seda, et keegi ei tegelenud sellega, kuigi liha oli sitaks ju. "Mis arvad, kas paneme šašlõkid grilli peale ära?," küsis ta siis. Seda ei saanud ju alles jätta ja kindlasti oleksid kõik söönud, kui liha oleks valmis olnud.
|
|
|
PIDU (:
Jul 7, 2009 10:47:32 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 10:47:32 GMT -5
Cosy muigas kergelt. "Tavaii" lausus ta ning krapsas taas püsti. "Mina grillin" lausus ta. "Aga sina pead aitama" lisas ta sosinal ning muigas kergelt, kui Liami poole vaatas. Klaas käes hakkas ta vaikselt grilli poole liikuma. Seal samas oli ka laud koos kõige grillitavaga. Neiu jäi laua ette seisma, mõeldes, milliseid ta tahab - kas vorsti või šašlõkki. Samal ajal lürpis neiu oma kokteili.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 0:46:29 GMT -5
Liam valas süsi grillile ja lasi selle siis süütekaga üle, ta süütas kogu selle kaadervärgi zippoga. Siis asus ta šašlõkke vardasse ajama. Grill oli päris mõnusalt suur. Samuti asus ta ka vorstikesi vardasse ajama. "Sina võid grillida küll jah," lausus ta siis Cosyle. Ta aitas vaid eeltööd ära teha.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 5:41:44 GMT -5
Neiu naeratas vaikselt, kui nägi et kõik tema eest ära tehakse. "Ma olen niigi ära hellitatud ja nüüd topitakse mulle varras koos kõige muuga kätte" lausus CC ning hakkas naerma. Peagi olid need söed väikestes leekides. Ta võttis varda ning pani grilli peale. Vaikselt hakkas ta seda keerama, kuid jättis peagi paigale. Cosy kohendas jakki enda seljas ning muigas siis endamisi. "Ega sul külm pole hakanud?" küsis tüdruk siis hetke pärast. See oli ju siiski tema jakk.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 7:51:20 GMT -5
Liam vaatas nüüd, kuidas tüdruk toimetab, sest tema nn. osa oli tehtud. Ta oli avanud endale uue õlu ja lürpis seda, ise istudes ühel palgist pingil. "Ei ole, ära seda küll karda," lausus ta siis ja muigas. Liamil oli täiesti hea olla. Lõkkest hõõõgus kuuma õhku igale poole.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 7:58:48 GMT -5
"Aga ma kardaaaan" hüüatas tüdruk ning vehkis ühe vaba käega, tehes vingus nägu. Tüdruk oli jah, purjus vaikselt. CC keeras varrast, et ka teine pool lihast ilusti küpseks. Nüüd pööras tüdruk end näoga Liam'i poole. "Varsti on söök valmis" lausus neiu kavala tooniga ning muigas kergelt. Neiu võttis jällegi lonkse oma kokteilist, mille ta enne valmis oli teinud.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 8:18:38 GMT -5
"Ma luban, et ma kaitsen sind, kui sa kardad," lausus Liam flirtiva häälega ja pilgutas silma. Seejärel rüüpas ta jooki. "Mmm, lõhn on küll hea," lisas ta siis. Liamil oligi kõht juba tühi.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 8:22:43 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma ning saatis Liam'ile siis taas ühe õhusuudluse. Seejärel pööras ta end tagasi grilli poole. Taaskord keeras ta varrast. Natuke pidi see veel seal olema.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 8, 2009 8:24:48 GMT -5
Alyssa seisis nüüd ikka seal laua juures ja rääkis Isabeliga midagi.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 8:26:42 GMT -5
Liam oli süütanud nüüd suitus ja pahvis seda. Tema pilk püsis grillil, mille juures CC toimetas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 8:31:30 GMT -5
Tüdruk jõi viimased lonksud oma klaasist ning asetas selle kusagile eemale laua peale. CC läks tagasi grilli juurde ning keeras veel pisut seda varrast. Hetke pärast pani ta need taldrikule. "Aga palun, mu härra" lausus Cosy, kui taldrikuga Liami nina ette läks. CC võttis noormehelt suitsu ning andis vastu taldriku, ise silma pilgutades. Ta võttis kaks kõssi suitsust, kuid andis selle peagi Liamile.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 8:58:45 GMT -5
Liam pani ülejäänud lihad lauale, võttes endale kaks vorstikest ja kaks tükki šašlõkki. Ta asus sööma, enne aga valas ta lihad ketšupiga üle. Ta muigas, kui Cosy suitsu temale ära võttis. Ka mõned teised olid nüüd laua juurde süüa tulnud võtma.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 9:00:36 GMT -5
Cosy naeratas endamisi. Temal kõht nii tühi polnud. Ta istus Liami kõrvale ning vaatas ka teisi, kes sööma olid tulnud, ise Liami suitsu tõmmates.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 8, 2009 9:05:14 GMT -5
"Võta, söö ka," lausus Liam ja hoidis kahvlit šašlõki tükiga tüdruku suu ees. Ta muigas. Liam ise rüüpas samal ajal õlut.
|
|
|
PIDU (:
Jul 8, 2009 12:31:41 GMT -5
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 12:31:41 GMT -5
Cosy muigas kergelt. Kuigi tal kõht tühi polnud, ei suutnud ta sellele lihatükile vastu panna. Neiu võttis ning sõi seda. "Ma tänan" lausus ta, kui suutäis söödud oli ning hakkas siis naerma. CC jätkas suitsu tegemist.
|
|