|
Post by Carl Martens on Jul 1, 2009 11:28:14 GMT -5
"Los Angeleses," vastas Carl ja naeratas. "Ja teie?," küsis ta seejärel neidude käest, vaadates nende poole.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 1, 2009 12:04:32 GMT -5
"New Yorgist." ütles Alyssa ja naeris.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 12:57:06 GMT -5
"Londonist," lisas Hayley nüüd. Ta mõtles, et kui naljakas see oli, et nad kolmekesi suht sarnased olid, kõik kolm sellised veidike tõmmud. Nunnu. Hayley hakkas enda mõtte peale muigama. "Sa oled ju mu paralleelis," lausus ta siis, kui talle just meenus, miks Carl tuttav on.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 1, 2009 13:42:31 GMT -5
"Olen jah, ma tean küll sind," lausus Carl ja muigas. "Keegi ujuma ka tuleb?," küsis ta siis ja viskas endal jaki pealt ära. Tal olid jalas sinised surfaripüksid ja nendega sai vabalt ujuda. Poiss sumas lainetesse.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:05:59 GMT -5
"Ma tuleks, kui nii külm tuule ei oleks," hüüdis Hayley Carlile järele. Kuigi mere ääres oli peeagu alati tuul, oli see täna eriti tugev ja jahe. Carl oli muidugi harjunud.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 0:44:49 GMT -5
"Ma ka vist ei lähe praegu ujuma." ütles Alyssa Hayley'le ja vaatas siis tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 2, 2009 4:45:40 GMT -5
Carl muigas, tema arust oli vesti täiesti soe. Ta ujus mõnda aega, kuid tuli siis välja tagasi, tõmmates jaki märja keha peale, sest rätikut tal ju kaasas ei olnud. Samuti väänas ta ka veidike pükste sääri veest vähemaks.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 5:00:54 GMT -5
"Kuidas oli?," küsis Hayley, kui Carl oli välja tulnud. "Soe?." Hayley teadis tegelt väga hästi, et kindlasti oli veel vaja paari sooja päeva, et vesi piisavalt mõnus oleks.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 5:18:21 GMT -5
"Ma võin juba vett vaadates ka öelda, et minu jaoks on liiga külm." ütles Alyssa ja naeris.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 7, 2009 6:03:07 GMT -5
"Jaa, soe," vastas Carl ja irvitas. Ta oli viimaks suht kuiv, kuid mitte täiesti. "Ma arvan, et lähen nüüd majja tagasi, riideid vahetama. Tulete ka sinnapoole?" Ta tõmbas endale ka plätud jalgade otsa ja oli valmis lahkuma.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 7:01:03 GMT -5
"Jah, ma tulen küll," lausus Hayley nüüd. "Mul ongi kõht tühjaks läinud." Ta tahtsi juba koju sööma minna. Ta vaatas Alyssa poole, et mida tema teeb.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 7, 2009 13:26:01 GMT -5
"Ma tulen ka kaasa. Üksi siia on igav jääda." ütles tüdruk kiiresti. Siis ajas Alyssa end püsti ja läks teistele järele.
|
|