|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 10:46:43 GMT -5
Hayley jatulas kooli poolt mere äärde. Ta oli selga pannud soojemad riided, sest hetkel oli mere ääres päris tuuline. Tüdruk valis endale välja ühe suure kivi ja võttis seal istet. Talle meeldis merd vaadata. Kaugusest paistis ka üks purjekas ja Hayley langes unelmatesse.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 28, 2009 13:53:38 GMT -5
Alyssa tuli mere äärde. Eemalt nägi ta ka üht tüdrukut kivil istumas. Alyssa läks sinna ja ütles: "Tere, ma olen Alyssa." Siis istus ta teisele kivile.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 14:04:50 GMT -5
"Tere," lausus Hayley ja viis pilgu tüdrukule, kes oli rääkima tulnud. "Hayley," lisas ta siis ennast tutvustades. Ta jäi Alyssale otsa vaatma.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 28, 2009 14:14:50 GMT -5
Alyssa'le ei meeldinud eriti vaikus ja ta küsis siis Hayley'lt: "Kus sa muidu elad, kui sa koolis ei ole?" Vastust oodates vaatas ta merele.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 14:30:09 GMT -5
Londonis, vastas Hayley ja muigas. "Ja sa ise?," küsis ta siis tüdrukult. Oli hea, et nende vestlus edasi läks, sest tüdrukul ei olnud midagi uute sõprade vastu.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 28, 2009 14:34:41 GMT -5
"New Yorgis, kesklinnas. Muidu on lahe, aga seal on alati väga lärmakas." ütles Alyssa ja itsitas vaikselt endamisi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 15:41:09 GMT -5
"Ma tean jah, et seal on, mu vanavanemad elavad seal," lausus Hayley ja naeratas. "Aga ikkagi lahe koht." Tüdruk vaatas teise tüdruku poole ja küsis siis : "mitmes klass sul on?"
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 29, 2009 3:27:13 GMT -5
"Neljas. Aga ma alles jõudsin kooli." vastas Alyssa ja küsis siis veel: "Mitmendas klassis sa ise oled?"
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 29, 2009 6:01:38 GMT -5
"Ma olen kümnendas," vastas Hayley ja naeratas. Ta vaatas korrakas kaugusse, purjekas oli silmapiirilt kadunud. Siis viis ta pilgu tagasi Alyssale. ot: sa võisid ikka öelda nagu esimene klass, sest see ongi koolis 1 klass aga tava koolis oleks see siis nagu 4 klass, kui vanuse järgi vaadata vms
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 29, 2009 6:17:07 GMT -5
OT: No ok, ma teen siis editi.
Alyssa otsustas veel küsimusi küsida, et vaikus ei tekiks. "Sul siis õdesi või vendi ka on?" Ta vaatas Hayley'le otsa.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jun 29, 2009 9:18:19 GMT -5
Carl oli istunud tüdrukutest eemal, kuid nüüd oli ta otsustanud nendega tutvust teha. Ta sammus aeglaselt nende juurde ja sinna jõudes lausus ta: "hey, ma loodan, et ei sega teid." Ta naeratas neile.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 29, 2009 9:52:56 GMT -5
Alyssa pööras oma pilgu tema poole. "Ei sega." ütles ta ja lisas siis: "Ma olen muidu Alyssa."
|
|
|
Post by Carl Martens on Jun 29, 2009 10:10:35 GMT -5
Carl toetas ennast vastu ühte kivi ja lausus: "Carl." Tema näol püsis ikka veel rõõmus ilme.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 29, 2009 10:31:22 GMT -5
"Hayley," lausus nüüd ka tüdruk ja naeratas siis. Oli lahe, et nende koolis nii palju julgeid inimesi oli, kes julgesid ise tutvust tegema tulla.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jun 29, 2009 10:42:46 GMT -5
Alyssa küsis Carl'ilt: "Kus sa siis muidu elad?" Samal ajal vaatas ta ringi, kas on veel kedagi kuskil näha, aga ei olnud ja ta pööras pilgu tagasi.
|
|