|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 5:18:11 GMT -5
Hayley sammus mööda teerada tagasi elumaja poole. Ta tuli kergejõustiku trennist, kus ta oli just enda uue rekorti saavutanud, kaugushüppes. Ta lükkas maja ukse lahti ja sammus otsejoones enda, Cosy ja Alyssa toa poole. Ta lükkas ka selle ukse lahti ja viskas enda spordikoti põrandale ja riided selle peale. Ta kiirustas dušši alla, sest vastik oli olla higine. Seal veetis ta umbes pool tundi ja viimaks tuli ta välja märajad juuksed õlgadele langemas ja keha ümber lumivalge rätik. Tüdruk asus puhtale näole meiki tegema. Õhtul oli ju mere ääres algamas läbu, mida ta ise korraldas. Vähemalt nad püüdsid Cosyga rahvast kokku ajada. Hayley ootas CC'de ka juba, et nad saaksid asja veel kord läbi arutada.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 10:42:09 GMT -5
Cosy tuli alt puhvetist, endal käes Red Bull. Tüdruk tahtis enne pidu väikest energiajooki. Tuppa sisse astudes märkas ta Hayleyt. "Kuidas kulgeb?" küsis ta ning muigas kergelt. Neiu oli hallides lohvakates dressides ning maika oli peal. See oli tema tüüpiline vaba-aja riietus. "Ma peaks ka dušši alla minema" mõtles neiu, kui pead kratsis ja enda kohvri poole vaatas.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 10:44:54 GMT -5
"Ega jah, sest meil ei ole eriti aega," lausus Hayley, panemata esimest küsimst tähelegi. "Me peame veel külla minema ja joogid ostma ja siis need veel kooli tagasi toimetama." Ta muigas, kui nüüd meigile viimast lihvi andis. Seejärel asus ta kapis sorama, et endale täiuslikud riided leida.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 10:53:12 GMT -5
Cosy aga võttis end rahulikult pesu väele ning torma siis koos rätikutega vannituppa, kus ta siis dušši alla läks.
Peagi oli Cosy pestud ning ka meik oli peal. Kiirelt hakkas ta endale riideid valima, sest Hayley oli juba ammu valmis. Peagi sai tüdruk omale selga lillaka suvekleidi millele ta alla mustad ujukad pani. Jalga pani tüdruk valged kontsakingad ning võttis ka endale valge koti, mille sees olid kõik vajalikud asjad.
"Mina olen valmis" lausus ta lõpuks. "Ehk siis linna jookide järele?" küsis ta sõbrannalt.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 11:00:06 GMT -5
Hayley jõudis sellel ajal riided välja valida milleks olid - mustad kõrged kontsad, sinakas-roheline õhuline kleit ja alal pani ta mustad ujukad. Ta oli jõudnud korda teha ka enda soengu ja vajalikud asjad kotti toppida. Kotis olid tema suitsupakk, tsäks, rätik, telefon, rahakott ja i-pod, mille ta tahtis mere ääres makiga ühnedada. Ta pidi endale korduvalt meelde tuletama, et ta laseks ühel sõbral linnast generaatori ikka kaasa võtta, neil oli muusikat ka vaja ju. "Jah, ma olen valmis," lausus ta viimaks ja naeratas, kui koti luku kinni tõmbas. "Lähme minu autoga?," küsis ta siis ja lükkas nende toa ukse lahti, sammudes koridori.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:05:05 GMT -5
"Mis mul muud üle jääb, paps pole mu autot siia ju toonud" pomises Cosy, sest oli pisut pahur sellepärast. "Mina juhin" lausus neiu aga siis, kui Hayley käest võtmed krabas ning toast välja jooksis. Ta lootis, et sõbrannal pole midagi selle vastu. CC kilkas vaikselt ning jooksis siis alla, et esimesena autosse istuda. Kott lendas koheselt tagaistmele. Cosy käivitas auto ning ootas siis Hayleyt järgi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 11:07:34 GMT -5
Hayley naeris laialt, kui tema aga aeglaselt autoni sammus ja siis kõrvalistuju kohal istet võttis. "Juhi juhi," lausus ta siis ja irvitas. "Saangi tagasiteel juba veidike jooma hakata." Ta kinnitas turvavöö ja keris siis akna natuke alla, et suitsu teha. Pakk lendas armatuurile ja kui ta oli suitsu süütanud siis ka tsäks.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:12:55 GMT -5
Cosy muigas kergelt. "Siis ma saan jällegi hiljem lõbutseda" lausus Cosy seepeale ning näitas sõbralikult keelt. Kummivilina saatel sõitsid nad linna, et jooke osta.
*Tüdrukud ostsid kastide viise kõiksugu siidreid ning ka õlle. Kangematest jookidest mitu pudelit viina, martinit, jäägermeistrit ja ka paar vana tallinna koorelikööri, et kõigile ikka jätkuks. Ka suitsupakke tuli lisaks. Noortel oli kaasas ka vesipiip, seega tuli osta ka tubakat ning süsi. Ka pealejooke sai ostetud.
Lisaks jookidele ostsid neiud mitu suurt pitsat ning kõiksugu snäkke, mis vähegi võimalik.*
Kui ostud tehtud, võtsid tüdrukud suuna ranna poole, kus pidu toimuma pidi. CC saatis ka kõigile sõnumid, keda ta vähegi teadis, et kõik ikka kohal oleksid!!
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 11:18:11 GMT -5
Hayley ulatas müüjale vähemagi kajutundeta raha ja muigas siis, kui poest välja jalutas. Sellest pidi tulema mega hea pidu. Nad panid asjad ära autosse ja suundusid siis randa. Ka Hayley saatis sms'sse, et peol ikka rahvast oleks. Ta lootis, et paljud koolist tulevad, kuid ta oli kutsunud paar tüüpi ka linnast, kellega ta tihedalt suhtles. Viimaks olid nad rannas..
|
|