|
Post by Mich Fenc on Jun 28, 2009 15:39:44 GMT -5
Poiss oli tulnud vaatama kooli. Kuna ta oli ennem näinud jõusaali märki uksel oli ta kaasa võtnud trenni asjad ja hakkanud trenni tegema. Ta oli ennem oma treening kavad välja otsinud mis tähendas et ta tegi täna jalalihaseid. Poiss oli just saanud minna surumis pinki kui uks avanes ja sisse astus...
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 15:43:27 GMT -5
Hayley, kes oli samuti tulnud trenni tegema. Mitte lihaste nimel vaid lihtsalt, et enda vormi hoida ja aega viita. Ta oli endale jalga pannud lühikesed püksid ja peale valge topi. Tema pilk peatus millegipärast poisil, kes seal trenni tegi ja tüdruk naeratas tahtmatult. Poiss oli seksikas. Hayley võttis enda käe ümber patsikummi ja pani juuksed kinni, siis läks ta jooksulindile, mis asus suhtlesielt poisi lähedal.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 28, 2009 15:46:42 GMT -5
"Tere öeldakse ka kui sisse tullakse" Ütles poiss kui ta oli oma jala harjutuse valmis saanud. Poiss vaatas tüdrukule tõsiselt silma kuid siis muidgas pisut.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 28, 2009 15:55:48 GMT -5
"Ma ei teadnudki seda," lausus Hayley veidike sarkastiliselt, "tänan, et ütlesid." Hayley lihtsalt ei olnud võõrastele harjunud tere ütlema. Nüüd aga muigas ta laialt, kui poisi poole vaatas.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 28, 2009 15:59:55 GMT -5
Poiss vaatas tüdrukut kuid siis hakkas tal imelik teda niiviivi vahtida ja ta liikus tüduku kõrval oleva kangi juurde. Pani selle enda õlgadele ja hakkas kükke tegema.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 29, 2009 8:42:51 GMT -5
Hayley keeras viimaks pilgu ära ja tegi trenni edasi. Ta ei saanud aru, mis juhtus aga järsku, täiesti juhuslikult läks tal silme eest mustaks. Tüdruk kukkus põrandale, ta oli minestanud.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 29, 2009 14:53:01 GMT -5
Poiss tõusis põsti ja kui ta nägi et tüdruk oli kukkunud lendas kang tema õluslt maha nii et 2 rasjuse jälg ilmus põrandasse aga poiss ei hoolinud sellest. Ta jooksis tüdruku juurde ja tõstis ta selja pealt. Siis vaatas ta talle otsa ja küsisis"Kas sinuga on kõik korras." Kuid tüdruk ei vastanud. Siis sai ta aru et tüdruk oli minestanud ja pani ta taas pikali. Tõstis ta jalad kõrgemale tema kehast et tema veri rohkem peast läbi käiks ja siis avas ta akna. et tüdruk saaks rohkem värsket õhku. Siis pani ta talle oma pusa peale et tal ka soe oleks. PS: Inimeseõpetuse tund on hea asi
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jun 30, 2009 12:05:41 GMT -5
Õnneks oli see Hayleyl vaid ajutine nähtus ja ta toibus juba. Ta avas silmad ja vaatas otsa sellele kutile. Hayley püüdis naeratada, kuid ta oli veel nõrk. "Mis juhtus, kas ma lihtsalt kukkusin kokku?," küsis ta, sest ta ei mäletanud, et nagu midagi muud oleks juhtunud küll.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jun 30, 2009 15:02:18 GMT -5
Sa minestasid ja kukkusid." Ütles poiss naeratades kui tüdruk jälle meelemärkusele tuli.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 3:53:11 GMT -5
"Imelik," lausus Hayley, kui ennast nüüd istukile ajas ja poisi poole vaatas. Ta märkas tekki enda peal ja seda, et ta jalad olid just kõrgemal olnud. "Sina tegid seda kõike?," küsis ta ja naeratas laialt. Ta lisas: "ma ei ole kunagi varem minestanud.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 3:56:15 GMT -5
Mina tegin jh. Aga kunagi on ikka esimene kord mis sest et osadest esimestest kordadest jõuab surm ette." lausus poiss naeratades kui tüdruk istuli tõusis.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 5:51:46 GMT -5
"Hea, et mul siis ei jõudnud," lausus Hayley ja ajas ennast nüüd täiesti püsti, võttes ka poisi asjad ja ulatades need talle. Ta naeratas ja ütles siis: "tänan sind, et aitasid." Ta tundis, et on veel veidike nõrk ja trenni ei jõudnud ta hetkel kohe kindlasti enam teha. "Ma nüüd lähen siis," ütles ta poisile, "eks näeme veel kunagi, me käime ikkaig ju samas koolis." Ja tüdruk pöördus minekule.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 1, 2009 7:31:10 GMT -5
Seda küll jh. Olgu siis tsau" Ütles poiss kui ta taas trenni hakkas tegema.
|
|