|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 3:49:03 GMT -5
Hayley oli enda asjad ära pannud tuppa, kus ta igal aastal oli maganud. Toad olid siin majas mega ilusad ja ruumi oli kõigile. Ise sai valida, kas tahad olla üksikus toas või kahekaupa, võimalusel sai isegi kolmekaupa olla. Hayley oli hetkel üksikus toas, sest talle meeldis see. Nüüd oli ta suure maja nn. elutoas, kus oli telekas, DVD mängija ja kõik muud stuff ka. Ta vaatas korraks toas ringi, kuid siis läks ta maja uhkesse kööki, et endale üks cappocino teha.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 10:45:59 GMT -5
Cosy lükkas ukse lahti ning vaatas elutoas ringi. Tarides oma kohvreid enda järel, liikus ta köögi ukse poole, kus ta Hayleyt nägi. "Ma ei usu oma silmi" lausus ta ning naeratas, kui sõbrannat nägi. See oli tõesti tema. Nad polnud terve suvi näinud ning eelmine aasta koolis olid nad nii ulakad, et neid ei lastud ühes toas olla. CC jättis kohvrid sinnapaika ning läks sõbrannat kallistama.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 1, 2009 11:13:11 GMT -5
Alyssa lükkas ukse lahti ja astus majja. Kotid asetas ta esiku põrandale ja läks siis edasi elutuppa.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 11:17:59 GMT -5
Cosy lasi Hayley lahti ning siis kuulis ta ukse häält. Keegi oli veel kohale jõudnud. CC läks elutoa ukse peale ning märkas seal endast nooremat õpilast. "No tere" lausus ta ning naeratas, kui toda vaatas. "Cosy Clark, kuid võid mind CC'ks kutsuda" tutvustas neiu end siis nooremale. "Astu edasi" lausus ta, kui näitaks enda kodu. See põhimõtteliselt oligi nagu CC kodu, sest ta oli seal juba kaua käinud. Neiu istus kööki maha ning vaatas, kuidas Hayley cappocino't teeb.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 1, 2009 11:26:41 GMT -5
Alyssa läks tema järel kööki. "Ma olen Alyssa." ütles ta siis tüdrukule.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 13:02:03 GMT -5
"Tsauuu," karjus Hayley ja kallistas CC'd. Ta muigas laialt. Nad olid jälle kokku sanud. Sellel koolil ikka ültse ei vedanud, et nemad seal olid ... Tüdruk tervitas ka Alysaat rõõmsalt ja tutvustas ennast. Siis jätkas ta capocino tegemist. "Ma teen sulle ka, mine paki niikaua asjad lahti," lausus ta CC'le. "Ja siis lähme tobile." Ta võtis riiulilt ka teise kruusi ja hakkas sinna samuti cappocinot tegema.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 13:03:59 GMT -5
"Sa oled ju eraldi toas" pomises Cosy siis ning hakkas peagi naerma. "Ehk siis ma tassin su asjad ka kolmesesse tuppa" lisas CC ning muigas kavalalt. "Alyssa, tuled ka meie tuppa?" küsis Cosy siis. Ta polnud kade, pigem oli just lõbusam, kui keegi nendega on või siis, kui nad hästi läbi ei saaks, siis oleks hea ka kiusata. Cosy tormas asju ümber tõstma ning peagi oli ta sellega hakkama saanud. Neiu maandus taas köögis, toolil.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 13:15:30 GMT -5
Hayley lausus, kui Cosy veel seal oli: "jah, lähme siis kolmesesse tuppa, kas sulle sobib Alyssa?" Tüdruk oli nüüd kohvid valmis saanud ja ulatas ühe tassi Cosyle. "Lähme terrassile, ma sättisin seal selle varju nii, et kooli poolt ei ole ültse midagi näha, me saame vabalt suitsu teha." Ta muigas, kui siis terrassi ukse lahti lükkas, see läks otse köögist, ja ta astus tumedast puidust laudadele, võttes plasttoolil istet. Enda kohvitassi pani ta lauale.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:09:38 GMT -5
Cosy noogutas. "Aly, ega sa ometi suitseta?" küsis CC nii igaksjuhuks. Tüdruk võis olla pidutseja, kuid ta hoolis noorematest ega lasknud neid pahale teele, nagu ta ise.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:47:54 GMT -5
Hayley kergitas üllatunult kulme. Jah, tegelt oli see tõsi, nad olid ise hakanud koolis nooremana suitsetama, vanemate õpilaste eeskujul.. ja ta ei tahtnud tegelt olla kellegile halb eeskuju. Tüdruk rüüpas kohvi. Veel ei olnud ta suitsu süüdanud.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 0:52:21 GMT -5
"Ma tulen hea meelega teiega samasse tuppa." ütles Alyssa. "Ja ma ei suitseta. Ma jään parem siis selleks ajaks majja." lisas Alyssa, mõtles veidi ja ütles: "Ma pean nagunii oma kotid esikust ära tooma."
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 0:54:49 GMT -5
Cosy manas näole sõbraliku naeratuse ning noogutas siis, kui Hayley juurde rõdule suundus. "Armas tüdruk" lausus CC, kui siis suitsu süütas. Neiu istus pingile ning jõi cappocinot. Tal oli taaskord hea olla, sest on tagasi sõprade keskel. Neiu vaid muigas selle mõtte üle ning tegi suitsu edasi.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 3:09:42 GMT -5
"Minust räägid või?" küsis Alyssa temalt üllatunud näoga.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 5:03:04 GMT -5
"Sinust ikka," lausus Hayley ja naeratas siis Alyssale, kes oli suundumas asju lahti pakkima. Ta ise süütas ka nüüd suitsu ja tõmbas ühe suure mahvi. Samas jõi ta ka kohvi, mis sobis hästi suitsu juurde.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 5:10:44 GMT -5
Alyssa läks köögist esikusse ja tõi kotid esikust ära. Need magamistuppa ära viinud, tuli ta tagasi kööki. "Teeks siis midagi, kolmekesi ma mõtlen?" küsis ta teistelt.
|
|