|
Post by Hayley Hemingway on Jul 8, 2009 0:22:56 GMT -5
"WOW," lausus Hayley ja muigas. "Päääris kaugelt." Ta tõmbas ühe mahvi, kui siis lisas: "imelik, et just siin koolis on inimesi igast maailma otsast." Ta vaikis siis ja suitsetas edasi.
|
|
|
Post by Kelly Blend on Jul 8, 2009 6:04:08 GMT -5
'' Noojah.. mind häirib ennast ka see, et Austraalia nii kaugel nt. siit on, siis jääb vahest mulje nagu see oleks pommiauk,'' sõnas tüdruk ja muigas. Varsti sai ta suits lõpule ja ta kustutas selle rõdu põrandale ning viskas siis üle rõdu serva. '' Kohutavalt soe ilm on, '' ütles Kelly ja viis pilgu päikesevarju kõrvalt taevasse. '' Täiegaa, '' lausus ta veel. '' Mis teil muidu täna plaanis on? '' sõnas neiu ja naeratas laialt.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 8, 2009 6:28:08 GMT -5
Peagi tõusis CC diivanilt, et rõdule minna. "Täna on plaanis linna peale lõbutsema minna" lausus Cosy, kui rõdule sisenes. Neil oli ennegi see küsimus olnud. Tüdruk pilgutas kavalalt silma ning süütas siis suitsu. Kohvitassis oli veel pisike lonks ning ka see oli tal käes. "Mis te arvate väikesest ööklubist?" küsis CC hetke pärast ning hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 8, 2009 7:58:50 GMT -5
"Mulle täitsa meeldiks, ma arvan." ütles Alyssa. "Ma olen muidu Alyssa." lisas ta uuele tüdrukule.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 8, 2009 8:16:32 GMT -5
"Ööklubi, kamoon, Cosy, sa veel küsid," lausus Hayley ja naeris, kui enda suitsu lõpuni tegi. "Mina tulen hea meelega," lisas ta siis ja muigas, kui koni järgmisel hetkel prügikasti lendas.
|
|