|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 10:48:45 GMT -5
"Võib jah," lausus Hayley, "aga ma joon enne enda kohvi lõpuni." Ta pahvis suitsu edasi, puhudes tossi õhku. Vahepeal rüüpas ta ka kohvi.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 12:22:30 GMT -5
"Teie mõelge seljuhul." ütles Alyssa teistele.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:25:45 GMT -5
Cosy raputas pead. "Sina pead mõtlema" lausus ta ning muigas. "Sest me Hayleyga hääletasime ja sa kaotasid" lausus CC. Neiu naeratas vaikselt ning pilgutas silma, kui Aly poole vaatas. Cosy polnud pahatahtlik.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 12:32:27 GMT -5
"Olgu." naeris ta. "Mulle meeldiks natuke telekat vaadata." ütles ta ja läks elutuppa.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 15:54:10 GMT -5
Hayley muigas ja tegi enda suitsu lõpuni, kui Cosyle vaikselt lausus: "me võime ju telkut vaadata küll aga kaua, seda ma ei tea. Ma tahan rohkem hulkuma minna, et näha, kas kedagi uut ka kooli on tulnud." Ta naeratas laialt ja rüüpas siis enda kohvi.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 3, 2009 2:15:27 GMT -5
Cosy naeratas vaikselt ning lõpetas oma suitsu ära, kustutades selle tuhadoosi. "Sobib mulle" lausus ta ning tõusis siis püsti. CC võttis kaasa oma kohvitasse ning läks siis sellega elutuppa, kus Aly juba telekat vaatas. "Mis siit head tuleb siis?" küsis neiu, kui diivanile, Aly kõrvale, istus.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 3, 2009 9:01:04 GMT -5
Hayley jäi veel mõneks sekundiks istuma, vaadates korraks ümbrust. See oli ilus. Siis aga tõusis ta püsti ja võttis enda kruusi kaasa. Ta sulges enda järelt veranda ukse ja läks siis samuti elutuppa, kus maandus ühes mugavas tugitoolis. "Äkki tuleb mõni hea film," lausus ta ja haaras telekava kätte.
|
|
|
Post by Kelly Blend on Jul 3, 2009 19:20:35 GMT -5
Sisse astus Kelly. Ta liikus oma kohvritega koridorist edasi. Kui ta oleks tahtnud oma tuppa minna,oleks ta pidanud nii või naa elutoast läbi minema, seega ta sealt läbi läkski. Elutoas istusid kolm tüdrukut. Kaks neist Kelly vanused ja üks neist veidi noorem. ''Hei,'' tervitas neiu neid kõiki.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 5, 2009 8:32:39 GMT -5
"Tervist" lausus Cosy, kui uus õpilane sisse astus. "Cosy Clark, aga kutsu CC" tutvustas neiu end kohe ning naeratas kergelt, kui oma pilgu tagasi teleka poole suunas.
|
|
|
Post by Kelly Blend on Jul 5, 2009 8:38:54 GMT -5
Kelly tassis kohvreid edasi kuni jõudis magamistoa poole. See oli vastakuti ühe kolmekohalise magamistoaga. Neid astus oma tuppa. Sees oli kaks voodit. Ta pani oma kohvrid sisse ära, viskas endale valitud voodile jaki ja lahkus siis toast. Ta suundus elutoast läbi ja sealt terassile. Neid võttis oma taskust suitsupaki ja tulemasina(tsäks ) ning süütas suitsu põlema. Vaikselt hakkas ta oma suitsu kimuma. Igaksjuhuks vaatas ta klaasaknast tuppa, ega seal kedagi sellist pole, kes kitse paneks. Ta lootis, et pole.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 6, 2009 4:55:37 GMT -5
"Hey," lausus Hayley, kui uus tüdruk tuli. Ta oli just avastanud, et telkust käib hea film ja vahetas kanalit. Hayley, tutvustas ta ennast siis. Kui ta märkas, et uus tüdruk läks ka suitsu tegema, muigas ta. Ma lähen ka, lausus ta CC'le ja Alyle. Ta suundus terrassile. "Kui sa tahad märkamatuks jääda, siis suitseta alati selle varju (päiksevari) all." Ta muigas, kui toolil istet võttis ja paki lauale pani. Ta süütas suitsu.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 6, 2009 6:14:51 GMT -5
Cosy naeratas kergelt. "Ma tulen ka varsti" hüüdis CC neile järgi ning naeratas siis laialt, kui hetke veel rõdu poole vaatas, kuid peagi suunas ta oma pilgu teleka poole. Neiu lürpis ikka oma kohvi.
|
|
|
Post by Kelly Blend on Jul 7, 2009 4:59:41 GMT -5
'' Selge, '' ütles Kelly ja muigas. '' Aa, muide, Kelly Blend olen, '' sõnas ta sõbralikult ja tõmbas ühe mahvi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 7, 2009 7:06:01 GMT -5
"Naiss," lausus Hayley ja suitsetas edasi. "Kust kandist sa siis tuled?," päris ta seejärel.
|
|
|
Post by Kelly Blend on Jul 7, 2009 9:23:34 GMT -5
'' Austraaliast, '' vastas tüdruk ja suitsetas siis edasi.
|
|