|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:10:51 GMT -5
Alexander muigas, võttes taas kirjakese vastu ning libistades selle enda ette ja lugedes hoolikalt läbi. Tema kulmud kerkisid taas ning noormees heitis kiire pilgu tüübile, kes Cosy ees istus. Siis kirjutas ta paberile: "Hmm, vaba? : D Aga see tüüp, kes su ees istub?" Alex libistas paberi muiates neidise ette.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 1, 2009 14:14:12 GMT -5
Carl tundis haaret enda kaela ümber ja keeras ennast siis kohe ümber, lausudes madala häälega: "oh, ma tasun selle täna öösel, jäta uks lahti." Ta pilgutas silma ja manas näole siis ingli ilme.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:18:36 GMT -5
Cosy võttis kirja ning luges. Ta vaatas korra Carli ning lõpuks Alex'i poole. Peagi hakkas ta kirjutama: ´Lihtsalt ülikena tuttav, nagu nüüd ka sinagi´, sai Cosy poolt kirja pandud. Tüdruk ulatas Kirja taas noormehele, endal kaval naeratus näol.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:23:11 GMT -5
"Viimaks ometi," lausus Hayley, "ma olen seda nii kaua oodanud." Ta irvitas, kui siis Carli kaelast lahti lais ja taas enda kohale istus, korralikult. Ta ei olnud tähele pannud, mida Cosy tegi tema kõrval, kuid nüüd viis ta pilgu sõbrannale ja lausus: "ma vajan ühte drinki ja kohe." Ta muigas laialt.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:39:04 GMT -5
Alexander luges kirja läbi ning hakkas vaikselt naerma, kirjutades siis kirjale, kui vaikselt rahunenud oli: "Ohjaa, räägi räägi. Btw, ma tänan komplimendi eest". Muianud vaikselt, andis ta selle taas Cosy'le, pilgutades siis tüdrukule silma.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:41:53 GMT -5
"Ära sa rääääägi" lausus Cosy vaikselt sõbrannale, samalajal, kui Alex kirjutas. Peagi sai ta kirja taas enda kätte. Neiu luges läbi ning muigas endamisi. ´Räägin jah. Tean teda täpselt sama palju, kui sind. Ja aga palun, ega ma kitsi pole´ kirjutas neiu nüüd paberile ning andis selle taas vaikselt Alexile.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:44:59 GMT -5
"Edu sulle sebimisega, igatahes", kriblas kutt kähku paberile, samal ajal endamisi muiates ning siis kirja Cosy'le tagasi andes.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 14:47:45 GMT -5
Cosy hakkas kergelt naerma ning kirjutas siis: ´Sinu või tema?´, sai paberile kirja pandud ning kiri oligi taas Alexandri ees. Cosy naeratas jällegi võluvalt ning tegi taas musi nägu. Siis rahunes ta taas maha ning hammustas õrnalt alahuulde.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 14:51:24 GMT -5
Alexander turtsatas, saates Cosy'le ühe pilgu ning naeratades talle säravalt. "Mul on ükskõik", kirjutas ta loetava käekirjaga, mis vaikselt vasakule poole viltu oli , paberile ja lükkas selle Cosy ette, muiates kavalalt.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 14:51:57 GMT -5
Hayley oli aga lasknud peal lauale vajuda, käed olid pea all. Tema silmad olid kinni.
|
|
|
Post by Molly Marple on Jul 1, 2009 15:39:47 GMT -5
Kelle ei olnud veel helisenud, kui Molly rääkima hakkas: "mul on au taas näha, et vana bande on tagasi." Tema näol oli ikka selline kurja nõia ilme. Ta vaatas Cosy ja Hayley poole. "Ma loodan, et te olete suve jooksul arenenud, vanusega peaks ju ometi mõistus arenema." Marple rääkis nendega alati nii. Kui see oleks tema teha olnud, oleks ta need kaks tüdrukut välja visanud. Nad olid ehtsat saatanad inglinahas. Talle meeldis neile selliseid märkusi teha, see oli neile kohane ka.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 15:43:30 GMT -5
Cosy võttis kirja vastu ning jõudis läbi lugeda, kui järsku kuulis õpetaja häält. CC hakkas kergelt naerma. "Tere teilegi, Mrs. Marple" lausus Cosy üle klassi, selge häälega. "Me igatsesime teid ka" lisas ta selgelt ning pugevalt, samalajal naeratades. Neiu pani kirjakese oma kotti ning viis siis pilgu taas Alexile, talle silma pilgutades.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 15:47:53 GMT -5
Alexander vaid turtsatas vaikselt, kui Cosy talle silma pilgutas ning loomulikult ei saanud poiss talle vastu pilgutamata jätta. Muianud endamisi, keeras ta enda pilgu lõpuks õpetajale, kes igapäevast möla ajama hakkas. "Minugipoolt teile tere," ütles ta kohe peale Cosy't, endamisi veidike irvitades. "Meie mõistus on arenenud, küll te varsti seda isegi näete," lausus noormees, naeratades siis õpsile.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 1, 2009 15:58:08 GMT -5
Hayley tõstis pea, tal oli näol lai irve, mis pidi olema naeratus õpetajale. "Oh, mrs Marple, ma igatsesin teid nii väga. Mul on samuti niiiiii suur au siin taas olla ja ärge muretsege, ma olen nüüd veidike ülearenenud. Teate, minuga tehti suvel katseid." Ta manas näole tõsise ilme.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 1, 2009 16:00:39 GMT -5
Cosy kuulas teiste jutte, mis kohe talle otsa kajasid. Sellepeale hakkas neiu vaikselt naerma ning seega reetis ka jutu tõsiduse. CC hoidis kätt suu ees, et naer õpetajani ei kostuks.
|
|