|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 13:48:42 GMT -5
Cosy naeratas endamisi, kuid suunas siis pilgu lõpuks Mrs. Marple'i poole, kes klassi ees seisis.
|
|
|
Post by Molly Marple on Jul 3, 2009 8:53:21 GMT -5
Kui õpetaja oli pealkirja ära kirjutanud, keeras ta taaskord näoga klassi poole. Lennuk oli kadunud ja Marple hakkas just selle kohta midagi ütlema, kui uks avanes ja sisse astus uus õpilane. Mrs. Marple oli kursis, et sel aastal oli tema klassis uus poiss, direktor oli sellest koosolekul rääkinud. "Tere, ma loodan, et see hilinemine on sul esimene ja jääb viimaseks korraks," lausus ta rahulikult. "Kas sa palun tutvustaksid ennast klassile," lisas ta siis, "mis su nimi on ja kust sa tuled." See oli alati tema traditsioon olnud, et uued õpilased ennast tutvustasid.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 3, 2009 8:54:57 GMT -5
Liam kergitas kulmi, talle ei meeldinud ennast tutvustada. "Liam olen," lausus ta aga siis, püsti tõusmata. "Tulen Ameerikast." Poisil oli ülbe olek, kuid mitte meelega. Ta oli lihtsalt väsinud ja ta vihkas matemaatikat.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 3, 2009 9:05:06 GMT -5
Carl viis korraks pilgu uuele sisenejale, kuid siis kirjutas ta vihikusse pealkirja. Seejärel keeras ta ennast toolis nii, et nägi Cosyt ja Hayleyt. Ta tõmbas Hayley käe ja hakkas sinna pastakaga tatokat joonistama. Tema näol oli muie.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 3, 2009 10:22:59 GMT -5
Hayley kuulas Liami ära, kuid siis oli Carl juba tema käe kallale asunud. Tüdruk irvitas, kuid laskis poisil edasi joonistada. "Ära ainult rõvedusi joonista, eks!," lausus ta "karmilt."
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 4, 2009 4:14:58 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt, kui uus tüüp ennast tutvustas ning viis siis pilgu Cosy'le, kes naeratas. Aga miks? Alex turtsatas taas, libistades pilgu seejärel enda kätele.
|
|
|
Post by Molly Marple on Jul 6, 2009 14:49:33 GMT -5
"Carl ja Hayley, lõpetage ära. Cosy ja Aleksander samuti," lausus Mrs. Marple nüüd karmilt. Nüüd kordame üle eemise õppeaasta põhiteemad, et kõigile ikka meelde tuleks. Ta võttis taas kriidi kätte ja hakkas tahvlile kirjutama. "Kirjutage kõik üles," lausus ta klassi poole vaatamata ja jätkas kirjutamist.
|
|
|
Post by Carl Martens on Jul 7, 2009 5:29:34 GMT -5
Carl lõpetas Hayley käe sodimise ja keeras ennast jälle otseks. Ta asus kirjutama.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 7, 2009 5:30:12 GMT -5
Cosy noogutas ning mängis inglikest. Siiski hakkas ta üles kirjutama kõike, mida õpetaja tahvlile kirjutas.
|
|
|
Post by Liam Maverick on Jul 7, 2009 6:22:56 GMT -5
Liam asus samuti kirjutama.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 7, 2009 7:43:20 GMT -5
"Mida ma jälle tegin?" uuris Alex turtsatades, kuid asus sellegipoolest kirjutama.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 8, 2009 2:08:37 GMT -5
Alyssa kirjutas ka üles kõik, mida õpetaja kirjutas. Lõpetanud, asetas ta pastaka lauale.
|
|
|
Post by Ashley V Kembleton on Aug 8, 2009 7:00:30 GMT -5
[pink]"Vabandust et ma hilinesin"[/pink] [purple]lausus Ashley kes märkamatul klassi oli sisenenud.Victoria silus oma juukseid ning ootas kas õpetaja lubab tal istuda.[/purple]
|
|