|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 11:46:46 GMT -5
Kui uus kutt klassi sammus, kergitas Alexander lõbustatult kulme, rebides taas enda vihikust ühe paberilehekese ning kirjutades sinna: "Uus silmarõõm?" Muiates libistas ta selle Cosy lauale, jäädes tüdrukut vaatama.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 11:54:06 GMT -5
Cosy silmad koondusid otsejoones noormehele, kes klassi sisenes. Neiu muigas kavalalt, kui õrnalt alahuulde hammustas. Peagi sai ta Alexilt kirja, mille peale ta naerma hakkas. ´Jah, lisandus just teiste hulka´, kirjutas Cosy vastu ning andis kirja siis Alexile. Hetkel vaatas ta ja ootas, kuidas Alexander reageerib.
|
|
|
Post by Alyssa Isadora Warrick on Jul 2, 2009 12:01:58 GMT -5
Alyssa avas ka vihiku ning kirjutas pealkirja. Ma vihkan kordamist, mõtles ta.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:02:20 GMT -5
"Kenaaa," kirjutas Alexander kiirelt vastu, jälgides pilguga uut kutti. Turtsatanud siis vaikselt, viis Alex enda pilgu taas Cosy'le, muigas endamisi ning kriblas: "Sobib sulle ideaalselt". Taas endamisi turtsatanud, viskas Alex kirja tüdruku lauale.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Jul 2, 2009 12:04:04 GMT -5
Hayley saatis pilguga uut noormeest lauani. Ta oli kindlasti nende koolis uus, sest Hayley ei olnud teda kunagi varem näinud. Ta naeratas endamisi, kui nõrgalt alahuulde hammustas. "Mmm," mõtles ta, "ta on tõeliselt hottie."
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:04:14 GMT -5
Cosy turtsatas ka ise, kui kirja luges. ´Kõik mu silmarõõmud sobivad mulle´ kirjutas CC siis vastu ning naeratas endamisi, kui kirja taas kokku voltis ning Alexanderile saatis. Selline tütarlaps juba kord oli.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:12:44 GMT -5
Alexander avas kirja, suutmata seejärel tagasi hoida vaikset turtsatust. "Kahtlen, et mina ka. Kui sa mind ikka veel nende hulka loed", kirjutas ta, püüdes seda kirjutada üli aeglaselt, et Cosy't uudishimulikumaks teha. Voltinud paberi kokku ning muianud rahulolevalt, viskas ta paberi taas Cosy lauale.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:17:51 GMT -5
Cosy avas ning luges kirja. Ta näole tekkis taas kerge naeratus. ´Ikka loen´ kirjtas tüdruk paberile ning saatis selle tagasi Alexile.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:22:25 GMT -5
"Te jagate su sõbrannaga mehi või midagi?", kirjutas "Po", näole ilmumas kerge muie, kui ta paberi Cosy'le viskas.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:27:12 GMT -5
Cosy hakkas nüüd kõvema häälega naerma. ´Me jagame silmarõõme, kuid mitte mehi. Need on kaks erinevat asja.´, kirjutas CC, ise kergelt turtsudes ja taas oli kiri Alexandri käes.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:36:23 GMT -5
Avanud kirja, turtsatas Alexander kõigepealt ning vangutas siis pead, saates Cosy'le viltuse naeratuse. "Minu arust on need täiesti samad asjad", kirjutas ta alahuult närides. Kahe sekundi pärast leidis paberitükk enda koha Cosy laual.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:38:53 GMT -5
Cosy oli kirja läbi lugenud ning turtsatas. "See on juba sinu mure" lausus Cosy siis sosinal ning pilgutas Alexile silma. Paber oli lihtsalt täis saanud.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 12:46:23 GMT -5
"Ongi," sosistas Alexander tasakesi turtsatades vastu, manades näole särava naeratuse.
|
|
|
Post by Cosy Clark on Jul 2, 2009 12:48:08 GMT -5
"Minujaoks on erinevad, sest ma pole kellegiga neis KOOS ju" sosistas CC siis jälle. "Seega, me ei jaga mehi" lisas neiu ning pilgutas silma.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:27:04 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt alahuulde hammustades ning siis enda pilgu taas õpetajale viies.
|
|