|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 15:26:53 GMT -5
Mascha pööras Alex' sõnade peale esimese mõtte ajel kohe vasakule - sinna poole, kus kutt ise kõndis - ning hammustas siis suht-suht tugevalt alahuulde, tundes samas, kuidas talle keelele õrn veremaitse tuli. Kui Alexander lõpetamise välja pakkus, noogutas tütarlaps koheselt ning tõmbas õrnalt ratsmetest, niiet Domino peatus. Seejärel mõõtis Eliza silmadega maad maapinnani. ,,Eeee.. kuidas ma siit alla saan?'' küsis ta ebalevalt.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 15:29:33 GMT -5
Alexander turtsatas, jäädes siis ka ise seisma. "Nii, kuidas üleski. Kui sulle see variant ei sobi, saab teist varianti kasutada," lausus ta naeratades Elizale, patsutades taas Dominod kaelale.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 15:32:25 GMT -5
Mascha mõõtis ikka veel silmadega vahemaad, kuid pööras siis pilgu Alexanderile. ,,Ma kuulaks teise variandi ka ära.. Esimesega olen ma üsna kindel, et leian ennast maast kiiremini ja valusamalt, kui kavas,'' lausus tütarlaps aeglaselt ning hingas siis sügavalt sisse.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 3, 2009 4:55:54 GMT -5
Alexander turtsatas taaskord ning ohkas vaikselt, kõndides siis Domino nina ette. Ta asetas enda käe hobuse silmade ette ning raputas enda kätt aeglaselt alla-üles, alla-üles. Selle peale norsatas Dom vaikselt ja juba mõne hetke pärast oligi ta pikali (kõhuli) maas, nii nagu kaamelidki, kui inimene selga või maha ronida tahab. "Sobib?" uuris Alex lõbusalt, hammustades samas alahuulde.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 3, 2009 5:46:37 GMT -5
Mascha jälgis kutti kerge kulmukergitusega ja tõi kuuldavale tahtmatu vaikse kiljatuse, kui Domino maha vajus. ,,Sobib,'' vastas tütarlaps ning muigas siis veidi, ennast suht kohmakalt sadulalt ära saades. ,,Ma ütlesin, et ta vajub minu raskuse all kokku,'' naljatas Eliza, enda käsi teineteise vastu mudides. Ta oli näost endiselt suht kahvatu, kuid mitte enam nii väga, kui hetk tagasi.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 4, 2009 4:44:57 GMT -5
"Eeemm... Ma ei usu eriti, et see oli tingitud sinu väikesest raskusest, aga jaah," sõnas Alexander naeratades ning samas alahuulde hammustades, kui Domino end taas püsti ajas. "Ma pakuksin välja, eeett... Ma näitan sulle ühte ilusat kohta," ütles ta muiates ja jätkas siis kiirelt: "Aga selleks sa pead uuesti hobuse selga ronima. Ja mina ronin ka." Noormees hammustas alahuulde, jäädes Maschale otsa vaatama.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 4, 2009 7:07:49 GMT -5
Mascha mudis sõrmi teineteise vastu, kuid lõpetas selle kohe, kuuldes Alexanderi järgnevat juttu. ,,Uuesti sinna üles?'' kordas tütarlaps ning neelatas kuuldavalt. Ta oli sealt ju just maha saanud. ,,Ohh, noh, ee.. ookkeeii.. vist,'' kogeles Eliza põske hammustades.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 4, 2009 7:27:05 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt ning noogutas, vinnates ennast siis Domino sadulasse ning libistades enda jalad automaatselt jalutsitesse. "On abi vaja?" küsis ta muiates ja ulatas alahuulde hammustades Elizale käe.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 4, 2009 7:30:09 GMT -5
,,Jah, aitäh,'' vastas Mascha, Alexanderi sirutatud käest kinni võttes ning ennast siis kuti abiga end tema taha vinnates. ,,Ega see k o h t kaugel pole?'' uuris tütarlaps, silmi korraks kinni pigistades ja kätega kuti ümbert kinni võttes.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 4, 2009 7:38:16 GMT -5
Alex muigas, võttes siis sõrmedega ratsmetest kinni ning andes hobusele kandadega natuke suurema vopsu, mille peale hobune traavima hakkas. "Nooohh... Ma ei teagi nüüd. Natuke vist on ikka," ütles ta turtsatades ning alahuult närides. "Et... Ma tahtsin küsida, et mis su teine lemmiklill siis on?" päris Alexander naeratades ning jälgides puid, mis neist mööda tuhisesid. Domino oli nüüdseks juba galopini tõusnud ja Alex muigas endamisi.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 4, 2009 7:42:10 GMT -5
Eliza oiatas vaikselt, kuuldes Alexander' vastust ning toetas enda lõua vastu kuti õlga, hetkel kui ta kuti küsimust kuulis. ,,Eeemm.. ohakas,'' vastas Mascha, korraks naerma hakates. ,,Sa pead mind vist nüüd imelikuks, kuna mulle sellised lilled meeldivad, mida teised umbrohuks nimetavad. Kui sa kolmandat lemmiklille küsiksid, vastaksin ma nõges,'' rääkis tütarlaps ning lõptas siis naermise.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 4, 2009 7:48:58 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt. Mascha oli tõepoolest eriline ja see Alex'ile meeldiski. Muianud endamisi, kui Eliza enda lõua tema õlale toetas, nägi noormees, et Domino hakkab juba vaikselt väsima. Ta võttis hoogu maha ning nüüd Domino kõndis. See koht oli juba päris lähedal. "Miks ma peaksin sind imelikuks pidama? Sul on eriline maitse lihtsalt," lausus ta naeratades ning paremale ja vasakule vaadates, et nad sellest kohast mööda ei paneks. "Mulle meeldib piimanõgeseid süüa," teatas ta turtsatades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 4, 2009 7:51:36 GMT -5
,,Miks?'' kordas Mascha, korraks vaikselt itsitades. ,,Sest seda teevad enamus inimesed - peavad mind imelikuks,'' vastas tütarlaps lihtsalt ning hammustas alahuulde. Kuuldes Alexanderi viimaseid sõnu, oli Eliza hetke vait, kuid turtsatas siis lõbusalt. ,,Armas,'' märkis tüdruk, vaikselt naerdes.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 7:10:55 GMT -5
Alexander muigas endamisi, sasides siis vasaku käega enda juukseid. "Sulle ei maitse piimanõgesed?" küsis ta muiates ning vaadates korraks vasakule. Noormees naeratas rahulolevalt - suur järv oli juba paista. Siit nägi ka päikesetõusu väga hästi ning Alex muigas taas. Järvel ujusid ka mõned luiged ja pardid.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 7:57:51 GMT -5
,,Mmm.. ma ei tea, kui aus olla,'' vastas Mascha. Tütarlaps ei tundnudki ennast enam õigupoolest hobuseseljas nii ebamugavalt, kui ennist ning osa värvist oli talle juba näkku tagasi tulnud. ,,Pole kunagi proovinud,'' lisas Eliza naeratades. Märgates suurt järve, venis tütarlapse naeratus veidi laiemaks. ,,See on ilus,'' kommenteeris Mascha.[/i][/color]
|
|