|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 12:22:20 GMT -5
ot. teeme nii, et siia tuleb see, kellega on kokku lepitud
Kell oli umbes midagi viie kanti - päike oli vaevu tõusnud ning taevas kumas veel endiselt oranžikalt - kui keegi talli ukse lahti lükkas. Mascha astus üsnagi kõhkleval sammul sisse. Tüdrukul olid seljas mugavad mustad püksid, pikem tumesinine pluus ning lihtne musta-halli triibuline pusa. Eliza pilgutas hetke veidi hämaras tallis silmi ja astus siis - samal ajal alahuult närides - lähima hobuseboksi juurde, jäädes siiski selles olevast loomast üsnagi kaugele.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 1, 2009 12:51:46 GMT -5
Alexander astus vaikselt huult närides talli poole ning juba tuttavad siluetti ukseprao vahelt nähes, kinnitus kuti pilk Maschale, haarates siis samas parema käega rohu seest ühe lillekese. Heitnud pilgu korraks "lillekesele", võpatas Alex kohe, kui nägi, et ta oli võtnud endale näppude vahele ühe õitseva takja. Turtsatanud endamisi suhteliselt kuuldavalt, kavatses Alexander juba umbrohu maha visata, kuid lasi pilgul enne ümbrusel ringi käia. See takjas oligi ainuke lillemoodi taim, mis keset seda rohuplatsi õitses. Noormees turtsatas taas ja astus siis talli, kõndides vaikselt tüdruku juurde. "Hommikust," ütles ta lõbusalt, õitsevat umbrohtu samas Elizale ulatades ja lootes, et tüdruk nüüd teda imelikult ei vaata, et ta talle mingisuguse umbrohu kinkis. Kuid Alexanderile meeldis see õitsev takjas. See oli kuidagi omamoodi ilus. Muianud endamisi, sasis poiss veidike ebalevalt juukseid, pilku Maschal hoides.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 1, 2009 18:51:35 GMT -5
Mascha pööras kiirelt ümber, olles just seda tervitust kuuldes, alguselt korraks võpatanud. Kas inimestele kohe meeldis teda nõndaviisi ehmatada? ,,Hommik Po,'' vastas tütarlaps aeglaselt noogutades, nähes kes tervitaja oli. Kui Alexander talle roosa parmuroosi ulatas, pilgutas Mas kerge üllatusega silmi ning puhkes siis lõbusalt naerma, samas ka lille vastu võttes. ,,Sa teed nalja?'' küsis tüdruk, endiselt vaikselt naerdes, kuid siis viimaks korraga naermist lõpetades. Siiski jäi tema näole lõbus ja särav naeratus. ,,Takjas on üks mu kahest lemmikust, kuidas sa teadsid?'' lisas Eliza veidi kombekama küsimuse, pähklisilmade pilk hetke Alex't puurimas, kuid siis suundusid tüdruku silmad omapärasele tumeroosale õiele.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 8:21:16 GMT -5
Alex neelatas vaikselt ning hammustas alahuulde, kui Mascha naerma puhkes. Peagi laius tema näol naeratus, kuuldes tüdruku lauset ning küsimust. "Ma olen ennustaja. Po ikka ju," kehitas ta muiates õlgu, kõndides siis ühe musta täku Domino boksi juurde. "Emm, ei... Tegelikult ma võtsin selle umbroh... Lille lihtsalt sellepärast, et teisi lillekesi ma ei näinud," ütles noormees vaikselt turtsatades, patsutades hobuse koonu.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 12:55:13 GMT -5
,,Po-po-po,'' mõmises Mascha, veidi pead raputades ning tõi siis kuuldavale lustliku turtsatuse, jälgides seejärel, kuidas Alexander ühe hobuse koonu patsutas. Kuuldes kuti sõnu, naeratas Mas lõbustatult. ,,Mõni teine lilleke ei oleks mulle nii meelejärgi niikuinii olnud,'' lausus tüdruk , hääles kosta pisikest allasurutud naeru. Seejärel astus Eliza kuti juurde, kuid tema suurte pähklisilmade pilk oli pööratud boksis olevale hobusele.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:18:41 GMT -5
Alexander naeratas, kui kuulis Mascha viimaseid sõnu. Nähes, et tüdruk tuleb boksi juurde ning Domino'd vaatab, muigas ta kergelt. "Tahad sõita?" päris ta, võttes seina pealt ratsmed ning sadula ja avas vaikselt boksi ukse, sulgedes selle enda järel korralikult. Noormees jäi muiates Maschat silmitsema, oodates vastust enda küsimusele.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:21:45 GMT -5
,,Loll oled või?'' pahvatas Mascha kohe välja, kuuldes Alexanderi küsimust. Seejärel naeratas tütarlaps kiiresti vabandavalt. ,,Sorri, aga sellega on nii, et.. mina ja hobused ei sobi just eriti hästi kokku,'' tunnistas Mascha aeglaselt pead eitavalt raputades ning hambaid põske surudes, suurte silmade pilk hobuse poole vilamas.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:24:43 GMT -5
Alexander saduldas siiski hobuse ning kõndis temaga boksist välja, jäädes Mascha ees seisma. "Sa võid ju proovida. Ta on rahulik," ütles ta kutsikasilmi pähe tehes ning tüdrukut silmitsedes.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:32:22 GMT -5
Mascha jälgis kogu Alexanderi tegevust, hambad endiselt põske surutud. Kui kutt tema ees koos musta hobusega seisma jäi, kallutas Eliza pea veidi viltu. Alex' sõnade peale aga liikus tütarlapse pilk ebalevalt loomale. ,,Ta vist ei näe päris selline välja, et tahaks mind esimesel võimalusel seljast visata,'' lausus ta viimaks aeglaselt ning sirutas kõhklevalt käe. Kui hobune seda nuhutas, võpatas Mas tahtmatult, kätt alateadlikult kiiresti tagasi tõmmates.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:37:03 GMT -5
"Ja ta ei ole ka selline," kinnitas Alexander Domino kaela patsutades ning naeratades pilgu taas Maschale viies. "Ta ei tee midagi, päriselt," ütles ta muiates, jälgides Maschat.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:44:49 GMT -5
Mascha silmitses hobust üsna umbuskliku pilguga, kuid tõstis siis Alexi viimaste sõnade peale uuesti käe ning patsutas looma peale pisikest kõhklust koonu peale. ,,Hea küll, aga mingi õnnetuse korral oled sina vastutav, Po,'' sõnas Eliza aeglaselt, pilku hobuselt kutile pöörates.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 13:49:19 GMT -5
"Täpselt," vastas Alexander lõbusalt naerdes, kuid hakates siis hobusega tallist välja kõndima, võttes viimasel hetkel Eliza käest kinni ning talutades teda endaga kaasa. Olles mõne hetke pärast väljas, lasi Alex neiu käest lahti, peatus kergelt muiates ja pööras ennast Mascha poole. "Niisiis... Ronid ise peale või aitan?" uuris poiss naeratades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 13:55:23 GMT -5
,,Eeee..'' alustas Mascha, pilguga kõhklevat sadula kõrgust enda suhtes mõõtes. ,,K u i d a s ma üldse sinna üles saama peaksin?'' küsis tütarlaps järsult, tundes ennast kuidagi üsnagi tobedana, kuid tema jaoks oli see siiski õigustatud küsimus. Vist.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 2, 2009 14:05:53 GMT -5
Alexander turtsatas vaikselt. "Niii... Kõigepealt aseta vasak jalg siia *näitab käega jaluse peale*, siis võta kinni sadula äärest ning tõmba ennast üles. Kerge," sõnas ta naeratades ja oodates, millal tüdruk tegutsema hakkab.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 2, 2009 14:09:22 GMT -5
Mascha hammustas kõhklevalt huulde, kuid üritas siiski tegutseda Alexanderi õpetuse järgi. Ta ei tahtnud nüüd põnnama lüüa. Olles ennast juba suht üles vinnanud - tema vasak jalg oli seal, kus pidi, kuid paremat jalga ei olnud ta veel päris üle viinud - tõi tütarlaps kuuldavale vaikse turtsatuse. ,,Kui suur on võimalus, et ma nüüd teiselt poolt alla käin?'' uuris Eliza ebalevalt.
|
|