|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:39:09 GMT -5
"Eee, kuidas teistmoodi?" küsis Alexander, hoides enda pilku veel Mascha silmades, kuid nähes, et tüdruku huul veritseb, asetas poiss enda pöidla tema huulele, veritsemist niimoodi peatada üritades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 17:43:09 GMT -5
,,Ma ei oska seda õieti seletada,'' alustas Mascha vabandavalt ning turtsatas tahtmatult, kui Alexander oma pöidla tema huulele asetas. ,,See oli kuidagi.. soojem? erilisem?'' proovis tütarlaps sellegi poolest seda kirjeldada.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:48:21 GMT -5
Alexanderi suunurgad tuksatasid märgatavalt kõrgemale, kui ta Mascha suudluse kirjeldust kuulis. "Kas ma saaksin seda siis veel ainult ühe korra *tõstab vaba käe nimetissõrme üles* teha? Kui meil nagu nii tulevikku pole ja see teie suhet ei kõiguta," lisas ta kiirelt, jäädes kutsikasilmadega Maschat vaatama.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 17:52:37 GMT -5
Mascha turtsatas korra tahtmatult naerma, kuuldes Alexanderi küsimust. ,,Po-Po-Po, kui sa asja nii pidi loed,'' pomises tütarlaps pead raputades ning naermist lõpetades, kuigi tema näole jäi endiselt naeratus. ,,Sa.. mm.. jahh,'' viimane sõna tuli välja üsnagi vaikselt, kuna tüdruk ei saanud märkamata jätta, et Alexander oli nende kutsikasilmadega parasjagu nunnu.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:56:48 GMT -5
Alex naeratas säravalt, libistades ühe käe Mascha juustesse ning hakates neid väga vaikselt sasima. Ta tõmbas vaikselt Eliza enda vastu ja lükkas siis enda huuled õrnalt neiu omadele, hakates teda kirglikult suudlema.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 18:00:16 GMT -5
Mascha muigas vaikselt, kui Alexander ta enda vastu tõmbas ning asetas oma käed ümber kuti kaela, vastates suudlusele sama kirglikult ja pikalt.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 6, 2009 3:54:38 GMT -5
Mich mõtles et ta läheb nüüd Rob-iga ratsutama, mis tähendas et ta läks talli poole. Ta läks natukene kaugemalt väikesest järvest. Kui ta korra sinnapoole vaatas ootas teda üllatus. Alexander tõmbas tema tüdrukut endaligi ja siis suudles teda. Poiss oli jahmatusest kange natukene aega kuid siis vihastas ta nii et jooksis Alexi juurde lükas ta tüdrukust eemale ja virutas rusikaga kolmnurga suunas.Muutsin
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 6, 2009 4:51:42 GMT -5
Alexander ehmatas ja avas enda silmad kohe, kui keegi ta Maschast eemale tõukas. Seejärel leidis ta juba, et mingi käsi lendas tema kolmunurga poole ning põrkas siis vastu kohta, mis Alex'i valust vaikselt oigama pani. Noormees kukkus paar sentimeetrit tahapoole ja surus siis enda käe kolmnurgale, ise samas allaandlikult teise käe üles tõustes. "Oota natuke," palus ta, suunates enda silmad siis arvatavasti Eliza poisssõbrale. "See juhtus... Kogemata," ütles poiss alahuulde hammustades, kinnitades pilgu tollele tüübile.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 6, 2009 5:30:48 GMT -5
OI. juhtus või. Siis juhtus see ka ju kogematta." Ütles poiss ja virutas poisile rusikaga näe poole täie lauluga
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 6, 2009 5:42:29 GMT -5
Kui tüüp hakkas Alexile rusikaga näkku lööma, põikles noormees osavalt rusika eest ära. "Sa arvad, et see minu peksmine nüüd aitab, eks ole? Sa oled lihtsalt üks... Agressiivne tüüp. Mascha ei vääri sinusugust, kui sa iga probleemi peale kedagi peksma hakkad," ütles Alexander täiesti ausalt. Ta ei hakka selliste asjade puhul keerutama ega midagi.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 6, 2009 10:48:28 GMT -5
Mascha kattis käe suuga, kui Mich kohale ilmus ning Alexander'le kallale läks. ,,Ei, lõpetage! KOHE!'' sõnas tütarlaps kiiresti, ennast püsti ajades ning kahe kuti vahele seistes, küljega mõlema poole, käed kõrvale välja sirutatud.
|
|
|
Post by Mich Fenc on Jul 6, 2009 11:47:46 GMT -5
Poisil viskas üle. "Tehke mis tahate." Ütles ta ja hakkas minema tagasi poiste maja juurde mille ees oli tal pargitud tema harley. Poiss oli nii vihane et ta ei teadnud kaua ta oleks seal Alexit kolkinud kui tüdruk poleks vahele tulnud. Nüüd aga plaanis poiss koju minna.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 6, 2009 12:36:33 GMT -5
,,Mich, oota, ära mine.. MICH!'' hõikas Mascha kutile järgi, kui viimane ära minema hakkas. Ja siis oli Mich läinud. Eliza tõi kuuldavale paar vandesõna ning potsatas tagasi maha, peites enda näo kätesse. Ta ei olnud tahtnud kellelegi haiget teha ju.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 6, 2009 14:30:55 GMT -5
Alexander ohkas vaikselt, hoides kätt ikka kolmnurgas, sest see valutas hirmsalt. "Okeeii, see on kõik minu süü. Anna andeks," lausus ta alahuult närides ning siis maha kükitades, asetades käe lohutavalt ümbes tüdruku õlgade.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 6, 2009 15:30:10 GMT -5
Mascha pööras ennast veidi, surudes näo Alexanderi pusa sisse, kui kutt enda käe ümber tema õlgade asetas - tütarlaps ei nutnud, kuid võis öelda, et ta oli isegi üsna selle äärel - ,,Ei ole kõik sinu süü.. Praegult on üsna palju sellest ka minu peal,'' lausus Eliza summutatult. ,,Minu-minu-minu-minu-minu-minu-minu..''[/i][/color]
|
|