|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:19:22 GMT -5
"Jah... Sellepärast ma sind siia tõingi," ütles Alexander naeratades, tõmmates vaikselt ratsmetest, et hobune seisma jääks ning pöörates ennast siis niimoodi, et ta sai Maschat vaatada. "Proovid siit nüüd alla ka saada?" küsis ta turtsatades.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 8:23:06 GMT -5
,,Aaamm,'' mõmises Mascha. Alexanderi küsimuse peale kallutas tütarlaps pea veidi viltu, olles hetk tagasi sunnitud oma pea kuti õlalt ära võtma, kui viimane ennast tema poole pööras. ,,Sina ennem,'' lausus Eliza kiirelt ning kehitas siis naeratades õlgu. ,,Nii on kindlam,'' lisas tüdruk seletavalt, kuna ta oli üsna kindel, et ta siiski on võimeline kukkuma.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:25:55 GMT -5
"Olgu," sõnas Alex vaikselt turtsatades, asetades enda jala siis üle hobuse ning hüpates Domino seljast maha. "Sinu kord," teatas ta siis, jäädes igaks-juhuks sinna, kuhu ta hüppas. Noormees vaatas ootavalt Mascha poole.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 8:30:12 GMT -5
Mascha hammustas huulde ning tõstis siis ühe jala kohmakalt üle sadula, jäädes nüüd nii istuma, et mõlemad jalad olid ühel pool. Ja hetk hiljem libistas tüdruk ennast.. või õigemini isegi hüppas.. maha - otse Alexanderile otsa, nõnda et kutt tasakaalu kaotas ning nad mõlemad maha kukkusid. ,,Uuuupss, sorri,'' pomises Eliza itsitades, kuti peal, lootes, et Po haiget ei saanud.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:33:44 GMT -5
Alexander puhkes naerma, kui ta hetk hiljem ennast juba maast leidis. "Ma ei osanud arvatagi, et sa mind pehmenduseks kasutad," ütles ta muiates, tüdrukule silme ette tikkunud juuksesalgu talle kõrva taha lükates.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 8:36:43 GMT -5
,,Ma ei teinud seda ju meelega, Po,'' vastas Mascha suurte süütute silmadega Alexander't vaadates. ,,Ega sa haiget ei saanud?'' uuris tütarlaps siiski, õrnalt alahuulde hammustades.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:38:45 GMT -5
Alex maigutas vaikselt suud, kehitades õlgu. "Tegelikult surud sa praegu mu kopsud kinni," ütles ta turtsatades ning tundes juba vaikselt, kuidas ta vaevu hingata saab. Siiski säilitas noormees enda igapäevase naeratuse.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 8:41:11 GMT -5
,,Uuupss,'' pomises Mascha ning veeretas ennast siis Alexanderi pealt maha. ,,Vabandust,'' lisas tütarlaps no-palun-anna-mulle-andeks-eksju-silmadega ja naeratas seejärel.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:44:18 GMT -5
Alexander ajas ennast istukile, kui Mascha end tema pealt maha veeretas. Ta surus käe südamele ja ohkas vaikselt, viies peagi lõbustatud pilgu tüdrukule. "Vabandus vastu võetud," ütles ta turtsatades, kallutades pea kuklasse nii, et ta Domino'd nägi. Kergendatult ohanud, viis ta pilgu tagasi Maschale.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 8:50:40 GMT -5
Mascha naeratas säravalt, kuuldes et tema vabandus oli vastu võetud. Kuigi ta ei olnudki tagasilükkamist oodanud. Seejärel viis tütarlaps uuesti pilgu järve poole ning vedas ennast aeglaselt püsti, astudes seejärel veele lähemale.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 8:57:56 GMT -5
Noormees naeratas kergelt, kui järv Mascha tähelepanu köitis ning tõusis püsti, libistades ratsmed üle Domino pea ja hakates siis hobusega vee juurde liikuma. Alexander jäi täkuga seisma suhteliselt vee lähedal ning Dom hakkas nüüd usinasti vett jooma. "Siin on haikalad ka, ei soovita väga lähedale minna," teatas ta turtsatades ning lõhkudes nii vaikuse.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 9:03:56 GMT -5
Mascha turtsatas. ,,Ma ei lõhna nii ahvatlevalt, et haikalad minust kohe tükikest tahaksid,'' vastas tütarlaps naerdes ning potsatas siis sinna maha, kus ta nüüd seisnud oli, libistades käega kergelt üle veepinna.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 9:10:31 GMT -5
"Minuarust lõhnad küll," teatas Alexander naeratades, kükitades maha ning heites pilgu Maschale. Tema suule tekkis tahtmatult viltune muie.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 9:13:51 GMT -5
,,Siis ei paista sul haikaladega sama maitse olevat. Keegi ei ole veel tulnud ja mult sõrme otsast ära hammustanud,'' rääkis Mascha itsidates ning tõstis enda märja käe üles, näitamaks, et tal olid tõesti kõik viis sõrme alles. [/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 9:15:55 GMT -5
"No siis siin polegi haikalu," kehitas Alex nördinult õlgu, pistes ka ühe sõrme vette. Ta muigas tahtmatult, viies pilgu taas Maschale.
|
|