|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 9:32:55 GMT -5
,,Või sa ikka ei taha lihtsalt leppida, et haikaladel pole sinuga sama maitse,'' pakkus Mascha laialt ja lõbusalt naeratades vastu, kangutades samas enda ketsid ja sokid jalast, pistes moment hiljem enda jalad vette. ,,Külm ja märg,'' kommenteeris ta naerdes, tundes samas, kuidas talle kananahk peale tuleb.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 12:10:22 GMT -5
Alexander turtsatas Mascha esimese lause peale ning kolme viimase sõna üle kergitas ta vaid kulme. "Tahad midagi peale?" küsis ta, sasides siis enda juukseid ning pilku vahepeal Dominole viies.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 12:18:18 GMT -5
Eliza raputas kergelt pead ning kohendas siis enda juukseid, tuues need kõik ühele küljele ette kokku. ,,Pole vaja, ma olen isegi parajalt sisse mässitud,'' vastas tütarlaps naeratades, näppides korra enda musta-lilla triibulise pusa lukku, tõmmates selle eest rohkem kinni.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 12:21:12 GMT -5
Alex naeratas säravalt ning viis pilgu nüüdseks juba kahele luigele, kes koos järve keskel ringi tiirutasid. Ta kitkus maast paar rohututti välja lootes, et Mascha võtab nüüd mingi teema üles. "Ütle siis, kui väga külm hakkab," sõnas Alexander siis vaikuse purustamiseks.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 12:27:07 GMT -5
,,Ütlen,'' lausus Mascha noogutades. Hetke vaikuses varvastega vees vulistanud, väristas tütarlaps viimaks õlgu ning võttis jalad veest välja. ,,Muide, kuidas tädi sünnipäev oli siis?'' uuris Ellu huviga Alexanderi poole vaadates, näol lõbus naeratus.[/i][/color]
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 12:30:06 GMT -5
Alexander mõtles veidi enne, kui sõnas: "Emn, noh... Ma ei tea. Mina isiklikult arvan, et igav." Turtsatanud hetkeks endamisi, kinnitas noormees enda pilgu Maschale. "Oleksin ikka eelistanud sinuga juttu rääkida," tõdes ta kergelt muiates.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 12:46:10 GMT -5
Mascha naeris korraks Alexanderi vastuse peale. ,,Uuumn, vaeseke,'' venitas tütarlaps kaastundlikku nägu ette manades ning asetas enda käe - selle, mis oli hetk tagasi vees käinud - kuti omale. ,,Ega see pilvede vahtimine peale sinu ära minekut ka huvitav ei olnud.. Ainult jänkusid ja poole peaga onkusid nägin,'' rääkis Eliza. Küll naljakalt ja lustlikult, kuid siiralt.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 14:55:37 GMT -5
Alex'i näole venis naeratus ja ta turtsatas vaikselt. "Ägeee," venitas ta endamisi irvitades, ajades siis ennast käte abil püsti. "Igatahes, lähme tagasi või oleme siin veel natuke?" päris noormees kergelt muiates, vaadates siis Elizale otsa.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 15:08:27 GMT -5
Mascha silmitses veidi aega enda külmast punaseks tõmbunud jalgu, mis praktiliselt kuivad juba olid, ning tõmbas endale siis sokid jalga, tundes kohe, kuidas soojus jalgadesse surisedes tagasi tulema hakkas. Lükanud seejärel ka skeidid jalga, viskas Mas ennast sedasi pikali, et sai tagurpidi Alexanderi poole vaadata. ,,Siin võib kaa olla ju veel. Või kiirustab sind miski tagasi? Ma tahaks igatahes võimalikult palju uuesti sinna üles ronimist edasi lükata,'' mõmises tütarlaps vastuseks.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:09:13 GMT -5
Alexander muigas kergelt ning raputas pead. "Ei vist," ütles ta naeratades, kükitades siis taas maha ja võttes seejärel mõlemast Mascha käest kinni, tõmmates ta õrnalt istukile. Hoides üksteise käsi ikka samas asendis, võpatas Alex vaikselt, kui järgmisel hetkel nende huuled kokku puutusid.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 17:14:40 GMT -5
Mascha muigas ning kergitas siis veidi küsivalt kulme, kui Alexander ta õrnalt istukile tõmbas. ,,Mi..'' alustas tütarlaps, kuid järgmisel hetkel puutusid nende huuled kokku. Esimese reaktsiooniga suudles Eliza kutti vastu, kuid tõmbus siis segadusega eemale, hambad alahuulde surutud.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:17:53 GMT -5
Alex polnud üldse üllatunud, kui Mascha eemale tõmbus. Ju siis polnud... Khm... See tunne vastastikune. "Eee... Sorri... Ma lihtsalt arvasin, et..." ütles ta siis kiirelt eemale tõmbudes. "Noh... Ma arvasin, et meist võiks midagi saada," lausus noormees tugevalt alahuulde hammustades, jäädes küsivalt Elizale otsa vaatama.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 17:24:29 GMT -5
Eliza hammustas veelgi tugevamini alahuulde ning pigistas korraks silmad kinni. ,,Vabandust, ma.. Jumal, Alex, sa oled nunnu kutt.. ja täitsa meeldid mulle, aga asi on tegelikkuses sedasi.. ma oleksin pidanud seda vist juba varem mainima..'' tütarlaps raputas kergelt pead ning avas siis uuesti oma pähklipruunid silmad, vaadates Alexanderile otse silma. ,,Mul on juba poiss-sõber,'' lõpetas Mascha.
|
|
|
Post by Alexander de Lang on Jul 5, 2009 17:28:04 GMT -5
'Oh', mõtles Alexander, kuuldes Mascha viimaseid sõnu. "Ma oleks pidanud vist seda enne küsima," pomises ta vaevukuuldavalt ja raputas vaikselt pead. "Teil on midagi... *neelatus* Tõsist?" küsis noormees, tõstes siis pilgu murult Maschale.
|
|
|
Post by Mascha Eliza Bleu on Jul 5, 2009 17:36:33 GMT -5
Mascha lasi hammastega enda huule lahti, kuhu olid juba ilmunud pisikesed punased täpid. Veri. ,,No-ooh, mitte nii väga,'' vastas tütarlaps aeglaselt, kitkudes enda kõrval olevat muru. ,,Ta meeldib mulle ja meil on tõmme, aga see praegult..'' Ellu peatus ning limpsas korra keelega üle huulte, et veretilgad, mis juba õite suureks olid paisunud, alla veerema ei hakkaks, ,,..oli teistmoodi,'' lõpetas tüdruk ausalt.
|
|